Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

QUOTE(TuDa @ 2013 01 12, 20:25)
Keletas merginų klausėt kur pirkta lovatiesė- vienoje nedidelėje provincijos parduotuvėlėje lotuliukas.gif bet panašių esu mačiusi SBA balduose. Dėl stalinių šviestuvų- stovai iš Maximos, 1 vnt.- 20 litų (buvo akcija), gaubtai atliko nuo bra, kuriems buvo uždėti kiti lotuliukas.gif Daugelis aksesuarų, baldų, dekoro elementų pas mus, namuose, supirkta , kaip čia vadinate- PROVINCIJOJE.

o gal galima tiksliau del tos provincijos?
Atsakyti
Kadangi tapetai istyrineti ir nubruzinimo nematyti - jamu as juos, bus kaip bus doh.gif Pirmadieni darau uzsakyma 4u.gif
Lovatieses pirkimo vieta ir mane labai domina. SBA jauciu kaina visai kitokia, nei toje provincijos parduotuveje 4u.gif Taigi isduokit paslapti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ai gal kuriai tiks - radau tokia parduotuve www.skandiamo.lt, yra nieko dalykeliu virtuvei, bet kainos....
Ir dar - Senukai padare akcijas zalvario spalvos maisytuvams, gal irgi kam tiks, tik nezinau, koks gamintojas 4u.gif
Atsakyti
Mano PROVINCIJA- Šiauliai lotuliukas.gif lovatiesė iš Migdolo baldų parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 12, 20:34)
Kaip sakant, 2in1 variantas, man jis super thumbup.gif . Uzuolaida tik dviguba, viena numesta neperslampama paprasta i vonios puse, o grazioji i kita puse. Nori vonioje guli, nori po dusu lendi. Pas mus vaiku vonioj taip padaryta.

Tikrai taip. Tiesiog mes megstame ir dusa, ir kartais vonioj paguleti. O vaikams koks smagumas vonioje. Gyvensime bute, todel kiekvienas centimetras labai brangus. Nusprendeme neplesti vonios patalpos, vien tik tam, kad tilptu dar duso kabina. As tai nematau skirtumo, atsistoji vonioj ir prausiesi kaip po dusu.

O kur matete pirkti tokiu vienspalviu ar idomesniu klasikinio rasto vonios uzuolaidu (ta kur desis i vonios puse). Ziurinejau Deco home, ten yra keletas vienspalviu medziagu, bet metras 50Lt.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 01 12, 20:59)
Tikrai taip. Tiesiog mes megstame ir dusa, ir kartais vonioj paguleti. O vaikams koks smagumas vonioje. Gyvensime bute, todel kiekvienas centimetras labai brangus. Nusprendeme neplesti vonios patalpos, vien tik tam, kad tilptu dar duso kabina. As tai nematau skirtumo, atsistoji vonioj ir prausiesi kaip po dusu.

O kur matete pirkti tokiu vienspalviu ar idomesniu klasikinio rasto vonios uzuolaidu (ta kur desis i vonios  puse). Ziurinejau Deco home, ten yra keletas vienspalviu medziagu, bet metras 50Lt.

Siūlau pažiūrėti Jyske, ten prie matuojamų audinukų. Prieš kurį laiką tikrai buvo bigsmile.gif Kaip suprantu Jūs norite būtent matuojamo neperšlampančio audinuko.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 12, 21:39)
Mano PROVINCIJA- Šiauliai lotuliukas.gif lovatiesė iš Migdolo baldų parduotuvės.

Na, nieko sau provincija biggrin.gif "Migdolas" ir mūsų provincijoj yra, reiks užeit pasižiūrėt, nesu buvus dar. Įtariu, nepigu ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 01 12, 21:59)
As tai nematau skirtumo, atsistoji vonioj ir prausiesi kaip po dusu.

O kur matete pirkti tokiu vienspalviu ar idomesniu klasikinio rasto vonios uzuolaidu (ta kur desis i vonios  puse). Ziurinejau Deco home, ten yra keletas vienspalviu medziagu, bet metras 50Lt.

Butent thumbup.gif
(mes jau savo vonioj pasidarem vonia dviviete atskirai ir dusa dideli atskirai, nes patalpa 15 kvadratu suplanavau)

Oi, tu paprastu neperslampamu uzuolaidu visur yra, as ermitaze pirkau uz 15 litu, o ta ale grazia galit siutis, galit pirkt, tik LT kainos kazin kokios g.gif .
Galit parsisiust:
nebrangi parduotuve:
http://www.walmart.c..._539095_533461/

Buvo Amerikoj mano megstama parduotuve:
http://www.bedbathan.......p;ipp=1000

Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 12, 21:34)
Kadangi tapetai istyrineti ir nubruzinimo nematyti - jamu as juos, bus kaip bus doh.gif Pirmadieni darau uzsakyma 4u.gif

As nubruzinima puikiai matau, bet bedos tame namatau - jei patinka, tai ir taskas smile.gif O nubruzinimas - tai uzuomina i senuma, tokiu budu ornamentas siek tiek nublukinamas, kad nebutu labai "sviezias" ir ryskus, o horizontalus bruksneliai - tai uzuomina i audini, kas irgi yra neblogai mirksiukas.gif

Tapetu internetu galima pasidairyti ir cia: http://www.tapetai.lt/
Nieko blatno, gerai zinomi gamintojai, ale geriau nei nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 12 sausio 2013 - 23:07
QUOTE(mamagabi @ 2013 01 12, 23:59)
As nubruzinima puikiai matau, bet bedos tame namatau - jei patinka, tai ir taskas smile.gif O nubruzinimas - tai uzuomina i senuma, tokiu budu ornamentas siek tiek nublukinamas, kad nebutu labai "sviezias" ir ryskus, o horizontalus bruksneliai - tai uzuomina i audini, kas irgi yra neblogai mirksiukas.gif

man tai kaip tik tokie sendinti tapetai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 12, 19:00)
O Jus dar man pasakykite, ar man taip rodosi, ar tie mano tapeciukai tokie kaip nubruzinti atrodo???Ar cia pas mane monitorius gryba pjauna????? doh.gif
http://www.brewsterw...thus-trail.aspx

ir as matau pabruzinima, del ko tik apsidziaugiau - dar graziau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 sausio 2013 - 23:32
Laba

Kalbejote apie suksliadezes saloje smile.gif visai nieko ir taip spinteleje bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Dabar tapetams ir dar daug kam akcijos Laura Ashley blush2.gif :
http://www.lauraashl...cat/wallpaper2/
Atsakyti