Tai va, su nubruzinimu ir man butu jie tokie mielesni, lyg patrinti, nu bet man tai jokiu nubruzinimu nerodo
Gal monitorius koks nekoks..

QUOTE(aistukas @ 2013 01 12, 09:52)
Merginos, klausimukas.
Gal kuri nors zinot ar Lietuvoj galima nusipirkti anglisko tipo lempuciu (B22 cokolis
). Nusipirkom toki "kandeliabra", o ten angliski lizdai. Kai pirkom jau zinojom, kad taip bus. Vyras galvoja perdaryti i musiskus cokolius, bet kadangi ten 8 sakos- tai ir darbo daug ir islaidu bus ir dar reikia sumastyti kaip viska ten suderint. Paprasciau butu is kazkur parauti ekonomines lemputes anglisko tipo, jos retai perdega, tai gal greitai ir nekiltu problemu. Yra tokie perejimai is b22 cokolio i tarkim e14 (cia jau tas mums iprastas siauras), bet negaliu jo naudoti, net ten tos atviros lemputes zvakutes - negrazu. Pamenu, kad jau esam diskutavusios apie tuos angliskus sviestuvus, bet va, gal kuri Lietuvoj esat radus tu lampecku. 

http://www.senukai.l...pos/prekes4.htm
Lenkijoje tai tikrai maciau tokio cokolio lempuciu.
sveiki visi, daznas ir as skaitytojas cia
dabar laukiam naujos virtuves
man parupo, ar patogios rankeneles???
nes kaip tik panasias norim virtuvei pirktis

QUOTE(mafiene @ 2013 01 13, 00:00)

QUOTE(Biškis @ 2013 01 13, 12:05)

atkreipciau demesi, ar neastri ju briauna, kad pirstu nepjautu ir ar pakankamai placios - tik dviem ar trimis pirstais galesite stalciaus ar spinteles turi atidaryti.
QUOTE(Biškis @ 2013 01 13, 12:05)

Patogumą kiekvienas suprantame savaip. Kai pirksite, juk vistiek apžiūrinėsite. Tuo pačiu ir suprasite, kaip Jums. Man asmeniškai jos patogios, bet tik tos kurios yra platesnės. Dar noriu atkreipti dėmesį, kad jos labiau tinka ir gražiau žiūrisi stalčiuose, o durelėms reiktų rinktis jau bumbuliukus.
QUOTE(TuDa @ 2013 01 12, 15:20)
Namie aš irgi turiu "rožių mylėtoją" tai rodau, kaip atrodo natūroj kambarys- čia nevisai tie tapetai, bet..

labai grazus kambarys

QUOTE(dea @ 2013 01 13, 14:57)
Dar karta noriu paklausti, kaip reiktu klijuoti lubu apvadus, jei lubos tokios kaip pirmoj foto CIA
to po desine puse nera, yra tik siek tiek slaito, kaip nuotraukoje kaireje puseje
to po desine puse nera, yra tik siek tiek slaito, kaip nuotraukoje kaireje puseje
Kad atsakyti, kyla tokie klausimai- Jūsų šlaitai bus dalis sienos, ar visgi priskirsit luboms, žodžiu kokia bus apdaila, kaip lubų ar, kaip sienų? Kokiu tikslu bus naudojami apvadai- sujungimų maskavimui ar grynai dekoratyviai ir kokio jie pločio bei iš ko pagaminti?
QUOTE(vida777 @ 2013 01 13, 11:04)
Aciu, Vida, uz nuoroda, Senukuose praleidom visa si savaitgali

QUOTE(TuDa @ 2013 01 13, 15:03)
Kad atsakyti, kyla tokie klausimai- Jūsų šlaitai bus dalis sienos, ar visgi priskirsit luboms, žodžiu kokia bus apdaila, kaip lubų ar, kaip sienų? Kokiu tikslu bus naudojami apvadai- sujungimų maskavimui ar grynai dekoratyviai ir kokio jie pločio bei iš ko pagaminti?
tas slaitas tik vienam gale kambario ir bus priskirta luboms. mes ji darom, tam, kad visam kambaryje butu aukstesnes lubos, nes jei darytume nuo tos zemiausios sienos-tai labai zemos butu visam kambaryje.
apvadai grynai del grozio (man baisiai ju reikia, bet jei darkys vaizda-tada teks atsisakyti....) tikriausiai butu polistiroliniai (ar kaip ten jie vadinasi), o kokio plocio-sunku pasakyti-gyvai apziureciau, pasiimciau kelis pvz ir nuspresciau, kuris geriau tinka

QUOTE(mamagabi @ 2013 01 12, 13:51)
Jei zmogus nori megautis/grozetis ar tiesiog saugoti grindis (net nezinau kam, vaikams, anukams, gal pardavimui
), tai kilimas jam nera reikalingas, na o jei jis (kaip as) neisivaizduoja jaukiu namu be kilimu, tada tos grindys nueina i antra plana ir grozimasi kilimu bei megaujamasi minkstumu po kojomis
Be grazios isvaizdos ir minkstumo, kilimai dar turi siokiu tokiu niuansu interjere, bet nebesiplesiu
Mano asmenine nuomone - be kilimu nei vieni namai NEBUS tokie grazus, kaip su kilimais. Tokia nuomone ne siaip sau susigalvota ar is pirsto lauzta
- tai byloja garsiausiu pasaulio interjeristu darbai, kuriais domiuosi ir is kuriu mokausi...

Be grazios isvaizdos ir minkstumo, kilimai dar turi siokiu tokiu niuansu interjere, bet nebesiplesiu

Mano asmenine nuomone - be kilimu nei vieni namai NEBUS tokie grazus, kaip su kilimais. Tokia nuomone ne siaip sau susigalvota ar is pirsto lauzta

Mamagabi,
Tai buvo pats geriausias tavo pasiulymas pasitiesti didziuli kilima , kuris ilga laika buvo suvyniotas ir pakistas po lova , laukiant kol atsiras kam ji "iskist" ir kurio krasciuka sugebejai pamatyt is atsiustu nuotrauku.

Jau pora metu dziaugiames 12 kv metru grynos vilnos kilimu. Net kilo itarimas ar jis ne ranku darbo

As vis nerimstu su tais tapetais, man dar visai nieko sitie:
http://www.brewsterw...ral-damask.aspx
ir sitie:
http://www.brewsterw...rose-trail.aspx
Ka manote?
Geriau uz anuos?
Pamaniau, kad tie gali buti per ryskus....
http://www.brewsterw...ral-damask.aspx
ir sitie:
http://www.brewsterw...rose-trail.aspx
Ka manote?

Pamaniau, kad tie gali buti per ryskus....