QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 16, 16:09)
Man tapetu reikia kokiai vasario pradziai, LT internete nerandu, o i praduotuves negaliu vaikscioti, man pusiau lovos rezimas. Kai visur laksciau, tai vonios kambariui tapetus ir uz 20 Lt radau

Uzsieni pilna vsokiu groziu, bet as vista nemoku parsisiusti, o kas siuo metu ka nors pirktu ir galeciau prisijungti, kaip ir nerandu....

Ai buvau homedeco.lt nuziurejusi neblogus, kaina buvo ziauri - 200Lt., tai gerai, kad pavyzdzio papraseme, atsiunte, tai baisus kokie, nors nete visai fainiai atrode
na ka as tau galiu patart
jei tikrai nori tapetu - visada yra iseitis. Gali isirinkti internete labiausiai patikusius, tada apskambint LT prekybininkus (yra dubingiai, ermitazas stilingi namai, pas juos yra graziu tapetu, net sba baldai prekiauja kai kuriais sandersono ir svediskais sandberg (as pirkau savo miegamui) tapetais o kiek dar visokiu...) ir pasiteiraut ar tokiu turi. gali bendraudama meilais padaryt visus uzsakymus. Manau jie tau gave ir atsiustu uz papildoma mokesti, ar galu gale rastum kas tai padarys.
jei jau turi lovos rezima, tikrai supermamose gali susirast kas tau nupirks anglijoj ir suorganizuos atsiuntima.
Bet jei ne taip labai nori - tada dazyk.
p.s. siaip tapetavimas sakyciau yra paskutinis darbas, na aisku po jo apvadus reik deti. bet siaip tapetavima tikrai galima padaryt bet kada.
aisku jei nespaudzia kiti nestatybiniai terminai:)