Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

QUOTE(daffni @ 2013 01 16, 11:36)
tikrai yra graziu dalyku. turiu pora smulkmenu is ten, bet is principo kainos man ten kosmosas rolleyes.gif

p.s. bet jau tas italiskas namu kvapas pas juos.... wub.gif

aha, tas kvapas tai nerealus wub.gif jau nusisprendziau ji per gimtadieni sau pasidovanot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 16, 12:36)
p.s. bet jau tas italiskas namu kvapas pas juos.... wub.gif

QUOTE(rek @ 2013 01 16, 15:01)
aha, tas kvapas tai nerealus  wub.gif jau nusisprendziau ji per gimtadieni sau pasidovanot  ax.gif

Apie ka jus cia bigsmile.gif As kvapam irgi neabejinga ax.gif
Mane jaudina www.lejos.lt puslapyje esantys "Wax Lyrical" kvapai wub.gif
Siustis is Ebay.uk aisku pigiau rolleyes.gif
http://stores.ebay.c...ted/WAX-LYRICAL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 sausio 2013 - 14:24
QUOTE(mamagabi @ 2013 01 16, 15:20)
Apie ka jus cia bigsmile.gif As kvapam irgi neabejinga ax.gif
Mane jaudina www.lejos.lt puslapyje esantys "Wax Lyrical" kvapai wub.gif
Siustis is Ebay.uk aisku pigiau rolleyes.gif
http://stores.ebay.c...ted/WAX-LYRICAL

vadinas turi nueit ir pakvepint mirksiukas.gif
pazesim ar tau patiks:)
tikrai ypatingas kvapas, kaina aisku gal virs 300 lt.. pavadinimo nepasakysiu, bet zinau kad italiskas.
Atsakyti
Tos stalo kojos ir man užkliuvo, ir jau peržiūrėjau IKEA puslapį, bet kojų neradau - gali būti, kad jau jų ir nėra, tiesiog išimtos iš prekybos. Galvojau žurnalinį staliuką konstruotis, nes kelinti metai niekaip nerandu tinkamo, tiksliau nerandu tinkamo aukščio staliuko doh.gif
Arba su šiomis kojomis būtų galima nebrangiai laukui stalą pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
Tai jei tos kojos metalines, tai nusipieskit jas su kompu ir pas metalistus, jie graziai ispjaus tai, ko jus pageidaujate, beliks nusidazyti norima spalva 4u.gif Mes taip ragana ant stogo issipjovem, isejo per puse pigiau nei pirkti, kad ir Seniuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Miegamui tapetu nerandu - lietuvaiciai tik nuorodas grazias susideda, o kai pradedi uzsakineti, tai pasirodo, kad is ten uzsakymu nedaro, vieniems jau buvom pinigus pervede, tai grazino......Zodziu, laikas spaudzia, tai gal dazysime sienas. Gal kuri zinote kaip vadinasi vos melsva sienu spalva, ar tokia vos alyvuogiska, ar purvinai balta?Jei nelabai aisku apie ka as - ieskosiu pavyzdziu 4u.gif Sakom nudazysim ir viskas.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 16 sausio 2013 - 14:38
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 16, 15:34)
Tai jei tos kojos metalines, tai nusipieskit jas su kompu ir pas metalistus, jie graziai ispjaus tai, ko jus pageidaujate, beliks nusidazyti norima spalva 4u.gif Mes taip ragana ant stogo issipjovem, isejo per puse pigiau nei pirkti, kad ir Seniuose 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Miegamui tapetu nerandu - lietuvaiciai tik nuorodas grazias susideda, o kai pradedi uzsakineti, tai pasirodo, kad is ten uzsakymu nedaro, vieniems jau buvom pinigus pervede, tai grazino......Zodziu, laikas spaudzia, tai gal dazysime sienas. Gal kuri zinote kaip vadinasi vos melsva sienu spalva, ar tokia vos alyvuogiska, ar purvinai balta?Jei nelabai aisku apie ka as - ieskosiu pavyzdziu 4u.gif Sakom nudazysim ir viskas.... verysad.gif

o tai tau kada tu tapetu reikia? o LT ju nerandi niekaip?? o is uzsienio irgi nesisiunti? gal ka praleidau, tai atsiprasau uz kartojimasi.
Atsakyti
As tai blogiausiu atveju medines tas kojas uzsisakysiu kad padarytu. Nusipirkti butu patogiau bet jei kainuoja kosmosa arba reik i Vokietija vaziuot del ju tai tikrai galima ir kitoki sprendima rast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 16, 15:45)
o tai tau kada tu tapetu reikia? o LT ju nerandi niekaip?? o is uzsienio irgi nesisiunti? gal ka praleidau, tai atsiprasau uz kartojimasi.

Man tapetu reikia kokiai vasario pradziai, LT internete nerandu, o i praduotuves negaliu vaikscioti, man pusiau lovos rezimas. Kai visur laksciau, tai vonios kambariui tapetus ir uz 20 Lt radau thumbup.gif Uzsieni pilna vsokiu groziu, bet as vista nemoku parsisiusti, o kas siuo metu ka nors pirktu ir galeciau prisijungti, kaip ir nerandu.... doh.gif doh.gif doh.gif Ai buvau homedeco.lt nuziurejusi neblogus, kaina buvo ziauri - 200Lt., tai gerai, kad pavyzdzio papraseme, atsiunte, tai baisus kokie, nors nete visai fainiai atrode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 16, 14:45)

na dar paziurejau artidea.lt, ten labiau gal vaiku kambariui yra tapetuku ir juostu fainu, bet keletas ir su gelem yra neblogu. is ten emiau lipdukus vaiko kambariui, tai viskas ok buvo...
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 01 16, 15:13)
na dar paziurejau artidea.lt, ten labiau gal vaiku kambariui yra tapetuku ir juostu fainu, bet keletas ir su gelem yra neblogu. is ten emiau lipdukus vaiko kambariui, tai viskas ok buvo...

nors imk ir atsisakyk virsutiniu spinteliu virtuvej, kad issiklijuot tapetais bigsmile.gif radau man labai limpanciu wub.gif ale va kad sienu virtuvej ner lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 16, 16:09)
Man tapetu reikia kokiai vasario pradziai, LT internete nerandu, o i praduotuves negaliu vaikscioti, man pusiau lovos rezimas. Kai visur laksciau, tai vonios kambariui tapetus ir uz 20 Lt radau thumbup.gif Uzsieni pilna vsokiu groziu, bet as vista nemoku parsisiusti, o kas siuo metu ka nors pirktu ir galeciau prisijungti, kaip ir nerandu.... doh.gif  doh.gif  doh.gif Ai buvau homedeco.lt nuziurejusi neblogus, kaina buvo ziauri - 200Lt., tai gerai, kad pavyzdzio papraseme, atsiunte, tai baisus kokie, nors nete visai fainiai atrode doh.gif

na ka as tau galiu patart g.gif
jei tikrai nori tapetu - visada yra iseitis. Gali isirinkti internete labiausiai patikusius, tada apskambint LT prekybininkus (yra dubingiai, ermitazas stilingi namai, pas juos yra graziu tapetu, net sba baldai prekiauja kai kuriais sandersono ir svediskais sandberg (as pirkau savo miegamui) tapetais o kiek dar visokiu...) ir pasiteiraut ar tokiu turi. gali bendraudama meilais padaryt visus uzsakymus. Manau jie tau gave ir atsiustu uz papildoma mokesti, ar galu gale rastum kas tai padarys.
jei jau turi lovos rezima, tikrai supermamose gali susirast kas tau nupirks anglijoj ir suorganizuos atsiuntima.
Bet jei ne taip labai nori - tada dazyk.

p.s. siaip tapetavimas sakyciau yra paskutinis darbas, na aisku po jo apvadus reik deti. bet siaip tapetavima tikrai galima padaryt bet kada.
aisku jei nespaudzia kiti nestatybiniai terminai:)
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 16, 15:33)

p.s. siaip tapetavimas sakyciau yra paskutinis darbas, na aisku po jo apvadus reik deti. bet siaip tapetavima tikrai galima padaryt bet kada.
aisku jei nespaudzia kiti nestatybiniai terminai:)

as irgi ramiai palikciau ta netapetuota plota iki kol baigsis tas lovos rezimas. cia juk svarus darbas, tas tapetavimas. Mes va visai neseniai baigem toki lopa tapetuoti. svetimi juk nelandzios po miegamaji, jei jus nenoresit, o del saves geriau veliau, bet pasidaryti miela sirdziai.
Atsakyti