Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

QUOTE(egle77 @ 2013 01 16, 22:07)
Cia as del to Kemenos namu kvapo...
Kai uzejome te, tai buvome su vyru apzaveti, tai TAS kvapas...Uzsisakem! Kaina tai labai didele... Bet kaip parsinesem namo, tai nepasigailejom nei del vieno isleisto jam lito. Zinau, kad pirksiu dar ir dar.
Pagooglinau, gal galima paciai, butu pigiau, bet deja... kaina ju shope, kaip Kemenoje.
http://shop.drvranje...le/category/63/

gal kas zino kur pigiau  g.gif ...

As irgi svaigstu del sio kvapo - tikrai nepaprastas wub.gif turim sios firmos ambros kvapa - pritariu, kad negaila ne vieno jam isleisto lito.
gaila, Kaune tais kvapais jau nebeprekiauja, reiks i Vilniu vaziuot pirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 16 sausio 2013 - 22:13
QUOTE(egle77 @ 2013 01 16, 23:07)
Cia as del to Kemenos namu kvapo...
Kai uzejome te, tai buvome su vyru apzaveti, tai TAS kvapas...Uzsisakem! Kaina tai labai didele... Bet kaip parsinesem namo, tai nepasigailejom nei del vieno isleisto jam lito. Zinau, kad pirksiu dar ir dar.

o cia kuris butent? nes nuorodoj daug ismeta smile.gif
Atsakyti
Čia už neblogą kainą keletas nemažos talpos produktų:
http://www.liberty.c...e...amp;x=0&y=0
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 16, 20:57)
man tokiu atveju padoriausiai atrodo paprasti, tokie, kaip tinkas grubus. Pas Caca tokie darbo kambaryje, berods  g.gif  tik vat kazin ar ji rodys  biggrin.gif

QUOTE(*Gizmo* @ 2013 01 16, 21:01)
Na as ir noreciau grubaus tinko  smile.gif Caca pasirodykit prasau  4u.gif Kur juos pirkote?

Mane galima ir tujinti. mirksiukas.gif

Viso kambario, kuriam iki provanso ar klasikos labai toli, ir nerodysiu. tongue.gif O tapetus parodyt negaila.Tik vakare labai jau neryskios foto gaunasi. g.gif Pirkta "Senukuose".Antrakart vel juos klijuociau. wub.gif

siena vakare
user posted image
Lubos
user posted image
Siena dienos metu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 16 sausio 2013 - 22:51
QUOTE(Svarstykle @ 2013 01 16, 23:10)
As irgi svaigstu del sio kvapo - tikrai nepaprastas wub.gif  turim sios firmos ambros kvapa - pritariu, kad negaila ne vieno jam isleisto lito.

Ohoho kaip cia jis daug kam patinka - teks varyti paknopstom lotuliukas.gif
Pradziai - vien del smalsumo, ale va jei patiks rolleyes.gif ka daryti reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 01 16, 23:20)
Pradziai - vien del smalsumo, ale va jei patiks  rolleyes.gif ka daryti reikes doh.gif

lek lek, tik is karto dar nepirk karsta.gif . Jei tas kvapas is galvos neisgaruos, tada pagalvok, kad pataupyti galesi kur nors kitur, ir nusipirk. Jei nenusivilsi nei vienu isleistu litu, zinosi, kad nusipelnei save pamaloninti wub.gif . O jei nusivilsi, bus gera pamoka kitam kartui, kad nepamestum galvos ir nepasiduotum masinei itaigai smartass.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 17 sausio 2013 - 09:11
QUOTE(mamagabi @ 2013 01 16, 23:20)
Pradziai - vien del smalsumo, ale va jei patiks  rolleyes.gif ka daryti reikes doh.gif

oi man taip knieti daugiau pauostyt sito gamintojo stebuklu ax.gif
as jau ten klausiau, kaip isigyt - tai sake palieki 100 Lt avansa ir parsiuncia jie, sake kokiu 3 sav begy jau buna. tai gal galima ir kitokiu, bet neuoscius nedrasu... kazkaip sake gal net sia savaite ketina uzsakyma daryt, tai jau kita savaite lyg butu. bet mano gimtadienis kita menesi, tai as veliau pirksiu ta kvapa. bet pirksiu wub.gif
Atsakyti
Merginos,noriu paklausti kaip jus denget valgomaji stala kasdien kad butu ir grazu ir praktiska,estetiskai atrodytu ax.gif .Su vaikais galiu po 15 kartu i diena staltes keist.,kad plemu doh.gif .Labai gaila sugadint stalo pavirsiu. Nupirkom labai nepraktiska stala(tamsus blizgus virsus). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 01 17, 09:05)
lek lek, tik is karto dar nepirk  karsta.gif . Jei tas kvapas is galvos neisgaruos, tada pagalvok, kad pataupyti galesi kur nors kitur, ir nusipirk. Jei nenusivilsi nei vienu isleistu litu, zinosi, kad nusipelnei save pamaloninti  wub.gif . O jei nusivilsi, bus gera pamoka kitam kartui, kad nepamestum galvos ir nepasiduotum masinei itaigai smartass.gif .

drinks_cheers.gif, jau kaip patiko vidos777 pasisakymas thumbup.gif . Kol jo neperskaičiau ir aš jau norėjau lėkt ieškot tų kvapų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 01 17, 10:16)
Merginos,noriu paklausti  kaip jus denget valgomaji stala kasdien kad butu ir grazu ir praktiska,estetiskai atrodytu  ax.gif .Su vaikais galiu po 15 kartu i diena staltes keist.,kad plemu doh.gif .Labai gaila sugadint stalo pavirsiu. Nupirkom labai nepraktiska stala(tamsus blizgus virsus). 4u.gif

aš nusipirkus iš maximos klasikinių raštų ale atlasinę staltiesę 100 proc. sintetikos - plaunasi neįtikėtinai gerai, nors dėmės ir uogienių, ir burokėlių, ir kavos... išsukus maksimaliu greičiu ištraukiu beveik sausą thumbup.gif kas keletą dienų įmetu į skalbimo mašiną ir ramu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2013 01 16, 23:10)
As irgi svaigstu del sio kvapo - tikrai nepaprastas wub.gif  turim sios firmos ambros kvapa - pritariu, kad negaila ne vieno jam isleisto lito.

http://www.domanija....kur-isigyti.php

jus pasiskambinkit i domanija, gal papasakos gal dar kur Kaune prekiauja g.gif Klaipedoj jie prekiauja, ir dar "brokante" sendaikciuose esu macius... manau,kad jie ir tiekia.. tik kainos nezinau
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 01 17, 10:01)
http://www.domanija....kur-isigyti.php

jus pasiskambinkit i domanija, gal papasakos gal dar kur Kaune prekiauja  g.gif  Klaipedoj jie prekiauja, ir dar "brokante" sendaikciuose esu macius... manau,kad jie ir tiekia.. tik kainos nezinau

o kazin, ar turi kitu meginiu, kad pauostyt galima butu? na pvz vonia lt kur domus galerijoj g.gif
Atsakyti