Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

QUOTE(vilze @ 2013 01 16, 22:27)
o cia kuris butent? nes nuorodoj daug ismeta  smile.gif

As cia apie Rosso Nobile kvapa.
Tiesa sakant kitu ir neuosciau... Sitas uzbure biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu, CaCa ir lubas išklijavus dažomais tapetais g.gif Pas mus lubos sutrūkinėjo nepataisomai, dabar pamaniau, kad gal irgi išklijuot tapetais lygiaisn ir nudažyt. Kiek esu mačius gyvai, tai nepatiko... GAl kuri esat dar klijavus (bet tik lygiais tapetais), ar gerai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2013 01 17, 11:54)
As cia apie  Rosso Nobile kvapa.
Tiesa sakant kitu ir neuosciau... Sitas uzbure  biggrin.gif

aciu 4u.gif
uzklausiau angliskam psl. del megineliu, tai 3 atsiuncia nemokamai thumbup.gif ale kokius imt pabandymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 01 17, 10:05)
lek lek, tik is karto dar nepirk  karsta.gif . Jei tas kvapas is galvos neisgaruos, tada pagalvok, kad pataupyti galesi kur nors kitur, ir nusipirk. Jei nenusivilsi nei vienu isleistu litu, zinosi, kad nusipelnei save pamaloninti  wub.gif . O jei nusivilsi, bus gera pamoka kitam kartui, kad nepamestum galvos ir nepasiduotum masinei itaigai smartass.gif .

Masinei itaigai as atspari thumbup.gif Netgi sakyciau, kas patinka masems - man patinka maziau smile.gif
Su namu kvapu jau esu pasimokiusi doh.gif - Loccitane salone labai patiko verbenu kvapas: pauosciau karta - skanu, nepirkau...masciau..., pauosciau antra - vis dar skanu..., nepirkau...masciau, is kokio ketvirto karto ryzausi ir nusipirkau visa butelaiti (~69lt). Parsinesus namo ir papurskus, buvo aisku, kad man nuo jo bloga schmoll.gif Iskeliavo dovanu...uosvei lotuliukas.gif

Mergaites, kas ieskojote baltu imusamu ziedu - ju yra Vilniaus ir Klaipedos salone "IKS forma", pridedu foto viso asortimento, del kainu skambinkites:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 sausio 2013 - 12:24
Einu ieskoti, kaip atrodo is arciau romanete ir is sonu uzuolaida. kazkaip nepamenu kabinimo g.gif
jei kas turit grazesni paveiksliuka su tokiu pavyzdiu, gal galit imesti. lyg ir buvau issisaugojusi ir niekaip neberandu dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 01 17, 12:23)

Mergaites, kas ieskojote baltu imusamu ziedu - ju yra Vilniaus ir Klaipedos salone "IKS forma", pridedu foto viso asortimento, del kainu skambinkites:
user posted image

as ieskojau, taciau balto metalo, ne plastmasiniu. tai balto metalo niekas nemate, neregejo. nusipirkau sendinto aukso spalvos, derinau prie karnizo, kuris toks baltai sendintas i zalsvuma su auksiniais brūkštelejimais. na tapetas tam rajone kur bus uzuolaida yra toks rudas, tai gal nebus be rysio aukso zideai... nes uzuolaida baltutele... g.gif bijausi truputi, kaip atrodys....
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 01 17, 12:23)
Masinei itaigai as atspari thumbup.gif Netgi sakyciau, kas patinka masems - man patinka maziau smile.gif
Su namu kvapu jau esu pasimokiusi  doh.gif - Loccitane salone labai patiko verbenu kvapas: pauosciau karta - skanu, nepirkau...masciau..., pauosciau antra - vis dar skanu..., nepirkau...masciau, is kokio ketvirto karto ryzausi ir nusipirkau visa butelaiti (~69lt). Parsinesus namo ir papurskus, buvo aisku, kad man nuo jo bloga schmoll.gif Iskeliavo dovanu...uosvei lotuliukas.gif

man lygiai taip pat buvo nutike su Loccitane kvapu rolleyes.gif Sie Vranjes kvapai - kita lyga. Bet net ir Vranjes kvapas namuose mane buvo padejes erzinti - supratau, kad jis tapo pernelyg intensyvus, net galva isiskausdavo. Tada uzkimsau butelaiti ir dabar naudoju dozuotai laikas nuo laiko - tokiu budu megaujuosi svelniu, vos juntamu kvapu.
Isskirtiniu namu kvapu - zvakiu, esu uosciusi ir Creme de la Creme parduotuvej. Bet kainos ten panasios kaip ir Vranjes - spontaniskai tikrai nenusipirksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 01 17, 11:50)
aciu  4u.gif
uzklausiau angliskam psl. del megineliu, tai 3 atsiuncia nemokamai thumbup.gif  ale kokius imt pabandymui  g.gif

Kokiam psl? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2013 01 17, 14:17)
Kokiam psl?  bigsmile.gif

www.senti.co.uk 4u.gif
Atsakyti
TuDa, kas per apvalus veidrodis kabo pas tave ax.gif (cia as apie ta kur virs baltos spinteles ar tai darbo kambary ar hole ax.gif ) gal galima placiau is kur po kiek ax.gif man reikia apvalaus "pagrazinto"... labiausiai noreciau kazko tokio:
https://www.google.l...r...280&bih=617
bet jau kainos ju unsure.gif gal kas LT kur matet tokiu ?

ir dar klausimas ne i klasikos tema blush2.gif o kam veidrodis duse- ar as netaip supratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 17 sausio 2013 - 13:50
QUOTE(Svarstykle @ 2013 01 17, 13:05)
man lygiai taip pat buvo nutike su Loccitane kvapu rolleyes.gif  Sie Vranjes kvapai - kita lyga. Bet net ir Vranjes kvapas namuose mane buvo padejes erzinti - supratau, kad jis tapo pernelyg intensyvus, net galva isiskausdavo. Tada uzkimsau butelaiti ir dabar naudoju dozuotai laikas nuo laiko - tokiu budu megaujuosi svelniu, vos juntamu kvapu.
Isskirtiniu namu kvapu - zvakiu, esu uosciusi ir Creme de la Creme parduotuvej. Bet kainos ten panasios kaip ir Vranjes - spontaniskai tikrai nenusipirksi lotuliukas.gif

o kuriam laikui uztenka to kvapo? as kaip supratau dar kvapa galima reguliuoti su lazdeliu kiekiu ir kaip daznai jas vartai. pacioj kemenoj toks labai jau intensyvus atrodo, bet ten patalpele mazute... manau namuose kitaip butu.
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 01 17, 13:46)
as ieskojau, taciau balto metalo, ne plastmasiniu. tai balto metalo niekas nemate, neregejo. nusipirkau sendinto aukso spalvos, derinau prie karnizo, kuris toks baltai sendintas i zalsvuma su auksiniais brūkštelejimais. na tapetas tam rajone kur bus uzuolaida yra toks rudas, tai gal nebus be rysio aukso zideai... nes uzuolaida baltutele...  g.gif bijausi truputi, kaip atrodys....

Jei nemate, neregejo, tai gali buti, kad gamintojai nemato reikalo tokia preke gaminti g.gif Gal dazyto metalo technologija nepasiteisina, nes nera taip isdirbta, kad traukant tas baltas dazas nenusibruzintu, su laiku nutrupetu.
Cia tik garsiai mastau rolleyes.gif
Sioje vietoje turbut svarbiau kad spalviskai su audiniu graziai "susilietu" ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 sausio 2013 - 14:10