Įkraunama...
Įkraunama...

Antrojo pusmečio šiaulietukai

labas rytas 4u.gif

na smagu, kad po biski jungiasi mamukai, pasisako...laukiam daugiau biggrin.gif

QUOTE(vilencija @ 2013 05 11, 15:12)

Smagu paukshte, kad Gabi tokia drasi  4u.gif o amsambliukas darziuke? o del miesto darziuko, tai popierius tvarkais per savivaldybe, ar kur priregistravot mieste mergina?
Kaip naujas darbas? ar grieztos valandos ten ar  net is namu gali dirbt?

jo, ansambluikas darziukyje, ateina mokytoja, ir va liepos 4 d bus kazkoks koncertas ir va savo darzeli pristatys tas ansambliukas sukurtas smile.gif ziuresime kaip cia jai seksis biggrin.gif nors siai dienai, tai ji dainuoja man ir dainuoja, nuo pat ryto biggrin.gif:D
del darziuko tai taip, tvarkysiuosi per savivaldybe, nes yra tokia galimybe, man su tais persiregistravimais kazkaip nepatraukliai skamba ir esu kazkodel nusistaciusi pries ax.gif
del darbiuko, tai darbo valandos nuo 9-iki 18 val, penktadieniais iki 17 val, turiu laisva valanda peitu petraukos , kuria galiu isnaudoti kaip noriu ir kada noriu smile.gif beje, galiu ir namie reikalui esant kam nors sudaryti viena kita sutartele, nes yra tokia galimybe, pvz savaitgali, jei kam pasibaige draudimas ir panasiai...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

ku ku mamukai!!!!
Atsakyti
Labas rytas,

Visos su savo reikalais uzsiemusios.
paukshte tavo mergina nereali. smile.gif
Aciu VILENCIJA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2013 05 15, 10:30)

paukshte tavo mergina nereali.  smile.gif

aciu aciu, labai ja didziuojuosi ax.gif
maciau tave berods sekmadieni akropolyje, grazus pilvukas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Tylu ramu. Tai nerandu ir pati ka pasakyt.
Reik gal ka papasakot. smile.gif
Hm... Paulina... Ciauska be paliovos. Padykus auga. biggrin.gif Skaiciuot moka iki 3. Tai viska skaiciuoja. biggrin.gif Moka pirstukais parodyt 1,2,3,5. Atpazista parasytus: 1,2,3,5,8. Raides pazista A, O, I, S. Specialiai nemokau. Bet turim kaladeles su raidem ir skaiciais, tai ji daznai klausineja kokios ten raides ar skaiciai surasyti. Po kiek laiko ziuriu, kad atsimena. I darzeli maniske uzrasyta nuo rugsejo. Turbut nuo rugsejo ir eisim pusei dienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukshte @ 2013 05 15, 10:40)
aciu aciu, labai ja didziuojuosi  ax.gif
maciau tave berods sekmadieni akropolyje, grazus pilvukas  rolleyes.gif

Nu va, o as kaip visad nieko nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2013 05 15, 13:05)
Nu va, o as kaip visad nieko nematau  blush2.gif

kazko buvai susirupinusi, daireisi, i tel ziurejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2013 05 15, 13:05)
Nu va, o as kaip visad nieko nematau  blush2.gif

As amzinai nematau su kuo prasilenkiu, paskui man visi sako maciau tave ten ir ten bla bla bla. smile.gif
Atsakyti
laba diena, ir vel tylu ramu pas mumi... unsure.gif
Atsakyti
na ka, varau monologu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu galim biski dialogu. biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
niu prisijungsiu ir as ax.gif
Atsakyti