O jei mano velykinia dar neprabudę ir neleidžia nei pumpurėlių nei lapukų nieko, tai gal reik prižadint su trąšom
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 28, 12:11)
O jei mano velykinia dar neprabudę ir neleidžia nei pumpurėlių nei lapukų nieko, tai gal reik prižadint su trąšom 
Visą savaitę seminare vargau,tad prie PC nė nebuvo kada prisėsti.
Velykiukų dar nesimato pardėse.
Kas liečia augalus ir parduotuves. Buvau nulėkusi į Klp Ermitažą,tai ten prakitškai kas trečias kaledokas su šakniniu puviniu
Antasis kalėdukų žydęjimas visada būna menkėsnis.
Žadinti nieko nereikia,jie patys atsikles kai ateis laikas. Nuo per ankstyvo žadinimo dažniausia augaliukai nusilpsta po gausaus žydėjimo,juos puola ligos ir miršta.
Atidžiau apžiūrėjau ir radau, kad vienas velykiukas jau leidžia naujus lapukus, tai jau galima tręšt tokį, taip?
Ach, maniškis, kai pernešiau, į kitą kambarį, ir jau 4savaitės nelaistytas, aptikau, kad pumpurėlį krauna, bet kolkas tik vieną
ir jau nemažas toks, matyt padėjo, kad orchidėju trąšom papurškiau
tai jau džiaugsmo pilnos kelnės, net nžn kaip žydės, kokią spalvą
Fantastika
QUOTE(amarrile @ 2013 02 26, 22:05)
Žvilgtelejau,kad čia minorines gamos
Greituoju būdu čiupau fotoaparata,kad spečiau jau einančią snaust velykiukę parodyt.Kad ir kukliais vaizdeliais skelbiu pavasarį 
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 02, 23:01)
o va maniškis antrąkart šiemet:
Kokie grožiai
QUOTE(Saulužė @ 2013 03 01, 12:55)
Atidžiau apžiūrėjau ir radau, kad vienas velykiukas jau leidžia naujus lapukus, tai jau galima tręšt tokį, taip? 
Taip
Papildyta:
QUOTE(čikibari @ 2013 03 01, 20:04)
Mano kalėdinis tebežydi nuo kalėdų, bet jau paskutiniai pumpurėliai skleidžiasi
Kambarys nešildomas
Kambarys nešildomas
Maniškis senasis "vezuvijus" ir keletą dienų atgal baigė savo kalėdinę misiją
Žydėjimas tęsėsi dėl vėsaus oro.
Ruošiames
Nijole, pasakiški žiedai, ypač spalva.
Ruošiamės Velykom
Ruošiamės Velykom
Sveikos, mergos ir evoros abu taip draugiškai apsipumpuravę, kaip broliukas su seseute..
uoj greit žiedeliais puošit temą..mėgstu aš vaizdinę medžiagą...
ir AČIŪ meginoms už gerus žodžius..
uoj greit žiedeliais puošit temą..mėgstu aš vaizdinę medžiagą...
ir AČIŪ meginoms už gerus žodžius..
Merginos ,kurios ruošiasi į mdžioklę , atkreipkite dėmesį į apatinius narelius. Kiek kur užmatau kalėdukų ar narenių beveik 40% su kekeriniu ar šakniniu puviniu. Būkit atidžios