Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

na nežinau, gal tas skiepijimas ir labai gražu, ir labai madinga, bet man kažkaip schmoll.gif , kažkas prieš gamtą, augalas lyg išprievartautas...kito palyginimo nerandu....
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 02 16, 20:05)
na nežinau, gal tas skiepijimas ir labai gražu, ir labai madinga, bet man kažkaip  schmoll.gif , kažkas prieš gamtą, augalas lyg išprievartautas...kito palyginimo nerandu....

Pritariu 100%. Man ir kažkaip schmoll.gif
Atsakyti
Pritariu Vorui. Ir man kūnas šiaušiasi pamačius tokį tyčiojimąsi iš augalo.
Atsakyti
Kas čia per frankenšteinai blink.gif
Atsakyti
Nebeismano ,,mokslininkai", ką naujo išrasti tai pradeda tyčiotis iš augalų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 02 17, 11:01)
Nebeismano ,,mokslininkai", ką naujo išrasti tai pradeda tyčiotis iš augalų doh.gif

Kiekviena naujove sukuria aplink save tiek pritariančių,tiek ir neigiančių naujovę,tačiau bet koks išradimas kūrėjui atneša uždarbį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 02 16, 12:11)
user posted image

Šį nuotrauka man patiko. Labai gražiai atrodo, ir tas stiebas tikroviškas. O tolesnį paveikslėliai, tai ne schmoll.gif Atrodo kaip išsigimę, mutave. Visiškai nesuderinami. Vis dėlto, man nekiltu ranka, žaloti savo augaliukus, ir džiaugiuosi tokiais kokie jie pas mane yra. rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip jokio grozio nematau , tas stiebas ir tie nareliai visai nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 02 18, 01:24)
Kazkaip jokio grozio nematau , tas stiebas ir tie nareliai visai nesiziuri schmoll.gif

Dėl skonio nesiskundžiama doh.gif
Atsakyti
kažkaip pritilo tema...
mano užsipyrėlis, nežydėjo kelis metus, o dabar prieš Kalėdas gausiai žydėjo, dabar vėl žydėti ruošiasi, tai jua neirmauju ar nenusilps per daug....,tiesą šį kartą žiedų žymiai mažiau....
gal vilnietės kur užmatėt vėlykinių kaktusų parduodant... ax.gif
Atsakyti
Žvilgtelejau,kad čia minorines gamos doh.gif Greituoju būdu čiupau fotoaparata,kad spečiau jau einančią snaust velykiukę parodyt.Kad ir kukliais vaizdeliais skelbiu pavasarį biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs žiedai thumbup.gif o maniškis per Kalėdas žydėjo baltai, dabar jau Velykom pumpurų prikrovęs, patinka man tokie kaktusai biggrin.gif
Atsakyti