Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

QUOTE(♥♥♥Lunaaaab @ 2013 01 08, 07:38)
evora - nuostabus ziedai, spalva auksinio - tai pasaka  bigsmile.gif  thumbup.gif

O palaisčius juo kompleksinėmis trąšomis žydinčioms gelėms įgaus tokį atspalvį
user posted image

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 01 08, 13:58)

oi koks grožiiiis, noriu, noriu tokio..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 01 07, 22:38)
Nusipirkau šviesiai rožiniais pumpuriukais kalėduką. Maniau bus gražiai rožinis, o kai išsiskleidė tapo kažkoks auksinis. g.gif

Nuostabi spalva wub.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2013 01 08, 14:58)
O palaisčius juo kompleksinėmis trąšomis žydinčioms gelėms įgaus tokį atspalvį

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 01 08, 13:53)
oi koks grožiiiis, noriu, noriu tokio..... bigsmile.gif

Balandį pasikalbėsim biggrin.gif
Atsakyti
NA MERGAITĖ S KAs DAR NEAPSIRŪPINO NORIMAis KALĖDUKAIS TAI ŠIANDIEN APIBĖGUS KELETĄ parduotuvių, apibendrinimas: Vilniuje Akropolio Maksimoje-tie gražūs kalėdukai-,,Samba..." raudoni su geltonu viduriu ir kt. kuriais prekiavo seniau-dabar pasakiškos akcijos-tiesa jau nužydėję.1vnt-1.39-1.59Lt krūmeliai nemaži, nužydėję, bet vazonuose kai kuriuose matosi kokie žiedai buvo-nukritę, dar nespėję nudžiūti. Augalėlia gražūs, tik labai perlaistyti..
Ermitaže- po 4Lt irgi sveiki, kaip arkliai, tik visai be žiedų( bet buvo kai žydėjo gražios veislės).
O klausiau lapenių hibridų- nu neprekiauja jais.. verysad.gif ech nepopuliarūs matyt.( keliose gėlių parduotuvėse-kai kurios net nežinojo kas per augalas).Net aš susimėčiau, galvoju gal čia netikras jų pavadinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 sausio 2013 - 20:54
QUOTE(nijole0619 @ 2013 01 13, 20:53)
NA MERGAITĖ S KAs DAR NEAPSIRŪPINO NORIMAis KALĖDUKAIS TAI ŠIANDIEN APIBĖGUS KELETĄ parduotuvių, apibendrinimas: Vilniuje Akropolio Maksimoje-tie gražūs kalėdukai-,,Samba..." raudoni su geltonu viduriu ir kt. kuriais prekiavo seniau-dabar pasakiškos akcijos-tiesa jau nužydėję.1vnt-1.39-1.59Lt krūmeliai nemaži, nužydėję, bet vazonuose  kai kuriuose matosi kokie žiedai buvo-nukritę, dar nespėję nudžiūti. Augalėlia gražūs, tik labai perlaistyti..
Ermitaže- po 4Lt irgi sveiki, kaip arkliai, tik visai be žiedų( bet buvo kai žydėjo gražios veislės).
O klausiau lapenių hibridų- nu neprekiauja jais.. verysad.gif ech nepopuliarūs matyt.( keliose gėlių parduotuvėse-kai kurios net nežinojo kas per augalas).Net aš susimėčiau, galvoju gal čia netikras jų pavadinimas.

Lapeniai-hibridai viasia kas kita. Kalėdukai-schlubergera truncata viena,velykiniai-nareniai kas kita smile.gif
Atsakyti
sveikos, ieškau vėlykinio kaktuso, gal kuri žinot kur gauti?
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 01 24, 09:31)
sveikos, ieškau vėlykinio kaktuso, gal kuri žinot kur gauti?

Truputėli luktelkite. Dabar siūsti šalta. Parduotuvėse panašiai apie vasario 12-16 atsiranda.
Atsakyti
Mano kalėdinis tik dabar krauna pumpurus ax.gif Kažko tai buvo supykęs ir nežydėjo nei per kalėdas.. Tada ir aš supykau ant jo ir paskaitinėjusi jūsų patrimus ištrėmiau jį kur vėsiau ir štai jau nemaži pumpurėliai ant mano senuko 4u.gif Ačiū mergai už gerus patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 25, 11:32)
Mano kalėdinis tik dabar krauna pumpurus ax.gif  Kažko tai buvo supykęs ir nežydėjo nei per kalėdas.. Tada ir aš supykau ant jo ir paskaitinėjusi jūsų patrimus ištrėmiau jį kur vėsiau ir štai jau nemaži pumpurėliai ant mano senuko 4u.gif  Ačiū mergai už gerus patarimus 4u.gif

ax.gif Mano "diedas" ir visas žiedais apsipylęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 01 25, 12:57)
ax.gif  Mano "diedas" ir visas žiedais apsipylęs  biggrin.gif

Ech tie ,,senoliai" nebespėja kartu su ,,jaunikliais ":D
Atsakyti
Evora- nuostabūs žiedai... wub.gif
Dabar aš ateinu viska sugadinti su savo problemomis. hihihi.gif
Prieš pora metu, tai 2011 metais, Sausio pabaigoje, kaip dabar, pasisodinau mažą šakelę Kalėdinuko. Lėtai man jis auga, gal kažką netaip darau, bet jau lygiai du metai, ir kaip nėr taip nėr žiedų. Kaip skaičiau, reikia jį laikyti vėsiai, bet pas mane tokių sąlygų nėra, butę apie 24 laipsnius, pati kepų, ir gėlės kenčią. Per porą metu paaugo, gerokai, nes buvau pasisodinus viengubą, kelių segmentų šakelę, štai įkeliu nuotrauką. Gal tręšt, kuom nors spec. reikia, kad skatint žiedų formavimasi? Dar galvoju, gal substratas negeras, kuriame auga? Skaičiau, kad reikia kaktusinės žemės, maniškis, ir aplamai visi kaktusai mano auga, paprastame substrate, nes kaktusinėje toj žemėje, man pradeda jie nykti, o šitam, gal atvirkčiai, kaktusinė tiktu labiau? g.gif
user posted image
Atsakyti