Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 22:36)
Visa vasara, iki rudens, visos mano gėlės balkone buna... Bet manau, šiam gal negerai, balkonas pietuose, saulė kepina visa diena...  g.gif

Pirtinis balkonas nėra blogai tik reiktų vengti tiesioginių saulės spindulių ir dažnai lieti. smile.gif arba " nešti pas kaimyną į kitą namo pusę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau prazydo mano geliukas labai ilgai lauktas siurpriziukas wub.gif
Uz kokybe tai blush-anim-cl.gif

user posted image

Cia kartu su musu gelininke wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labai graži spalvytė wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs žiedukai, ir gėlininkė labai gražį biggrin.gif Kai pamačiau galvojau, ar tik ne mano katuką pasisavintot biggrin.gif kaip du vandens lašai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 01 29, 03:17)
Pagaliau prazydo mano geliukas labai ilgai lauktas siurpriziukas  wub.gif
Uz kokybe tai  blush-anim-cl.gif

user posted image

Cia kartu su musu gelininke  wub.gif

user posted image

graži "Polka dancer " wub.gif ir kacė nieko (tik su šia veisle nelabai sieja mane draugystė blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 29 sausio 2013 - 16:26
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 29, 11:46)
Labai graži spalvytė wub.gif

Dekui smile.gif Dar tik pradedam zydeti, turi prikroves ant kiekvienos sakeles po pumpuriuka.
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 29, 12:04)
Labai gražūs žiedukai, ir gėlininkė labai gražį biggrin.gif Kai pamačiau galvojau, ar tik ne mano katuką pasisavintot biggrin.gif kaip du vandens lašai... biggrin.gif

Nea , gelininke musu smile.gif turbut amzius panasus ,kad panasios wub.gif
QUOTE(merga @ 2013 01 29, 16:24)
graži "Polka dancer " wub.gif ir kacė nieko (tik su šia veisle nelabai sieja mane draugystė  blush2.gif )

Dekoju Merga uz pavadinima, pirkau nukainuota uz 0,50 euru centu neturejo jokio tapatybes dokumento biggrin.gif
Na taip sitos veisles lengvai uz usu nepatampysi , bet sugyventi labai draugiskai tikrai galima wub.gif
Atsakyti
As lb.noriu oranzinio,ar raudonais ziedeliais zydincio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2013 01 29, 21:40)
As lb.noriu oranzinio,ar raudonais ziedeliais zydincio ax.gif

Merginos,pavasaris ne už kalnų mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat, laukiam nesulaukiam to pavasario... ax.gif Kad greičiau ateitu, ir butu galima griozdinti palanges, naujomis gėlėmis, sodinukais... biggrin.gif
O sakot pavasarį užveža? O tose pačiose maksimose irgi būna? Gyvenu ne didmestyje, bet didesnė maxsima pernai pastatė lotuliukas.gif , tai seniau nekreipdavau dėmesio, į gėliu skyrių, o šiemet tik ten ir sukuosi, net pardavėjos jau mane žino... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 01 29, 17:24)
graži ....

Super graži gėlytė wub.gif
Pamačiau katytę.... Mano namuose, gėlės taip apskabytos doh.gif . Katė vis įsisuka, gal sakau, kokių gudrybių žinot, kaip apsaugot gėliukes.
Ne visas mėgsta, bet kalėdukas apskabytas (nukanda po pusę narelio) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amazing @ 2013 02 01, 08:11)
Super graži gėlytė wub.gif
Pamačiau katytę.... Mano namuose, gėlės taip apskabytos doh.gif .  Katė vis įsisuka, gal sakau, kokių gudrybių žinot, kaip apsaugot gėliukes.
Ne visas mėgsta, bet  kalėdukas apskabytas (nukanda po pusę narelio)  verysad.gif

Chlorofitą įsitaisykite jis kačių džiaugsmas, o taip pat tinka ir "Velykinė žolė" mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad minikiai negraužia gėlių, turiu ir chlotofitą, nieko neliečia, matyt nepatinka jiems biggrin.gif Nuo floros perėjom prie faunos lotuliukas.gif
Atsakyti