Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

QUOTE(agnieeeska @ 2013 12 09, 20:15)
Sveikos prieš savaitę mama iš maximos parnešė nusibaigusį kalėduką. nupirko už 2 lt. atgaivinau vargšelį ir pražydinau žiedukus  wub.gif

Padėkojo žiedais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 12 09, 19:01)
Padėkojo žiedais  thumbup.gif

mama pastoviai man tempia geles nes as sake moku joms ipusti gyvybes biggrin.gif o mano du kaledukai siemet miega ir dar net neplanuoja zydet blush2.gif bus man pavasari ko gero tik kaledos lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskiai irgi dar miega, atrodo ir viska pagal taisykles dariau g.gif. Gal pavasariop prazys? Ar gali taip buti, kad sveiki, graziai augantys ima ir visai nezydi visus metus?
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš. Vieni jau nužydėjo, kiti antrą kartą žydi.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2013 12 28, 22:42)
Pasirodysiu ir aš. Vieni jau nužydėjo, kiti antrą kartą žydi.

Gražu wub.gif Maniškiai jau nužydėjo, teks ilgokai žiedų laukti.....
Atsakyti
Liūdna situacija liko pas mane namie, unsure.gif dabar žydi, o aš išsikraustau ir jiems vietos nėra, turiu 4x rožinius (neklauskit, taip gavosi).
user posted image

ir daug kalėdukų ir vėlykinių nežiniukų, mažesni iš latvijos net neįsivaizduoju kokie.

user posted image

Atiduodu už šokoladą....

VILNIUS, lazdynai

PM kas susidomėjot
Atsakyti
labas merginos, esu cia kaip ir naujokė.... noriu pasirodyt kaip atrodo mano mazylis:) atgaivintas is sakelės. pirmieji jo ziedeliai...user posted image
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2013 12 09, 12:47)
Pirmasis auksinuko žiedelis.

user posted image
user posted image

Kadangi aktyviai prižiūrimas dviejų kudlotų kačių, tai pasidabinęs jų pūkais.

koks grazus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 12, 13:51)
labas merginos, esu cia kaip ir naujokė.... noriu pasirodyt kaip atrodo mano mazylis:) atgaivintas is sakelės. pirmieji jo ziedeliai...

labai graži spalvytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 12, 18:20)
labai graži spalvytė wub.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
merga,sos, kažkodėl mano vėlykinis, oranžinis pumpurų nekrauna...nebelieju...gal ką ne taip darau? g.gif
Atsakyti
Mano velykiniai tik po porą pumpurų sukrovę.Ta proga norėčiau jau dabar persodinti porą-tris į didesnį indą,kad turėčiau vieną didelį augalą.Ar nebūtų klaida sodinti kelis kerelius į krųvą?
Atsakyti
Sveikos, sužydo Golden Charm kalėdukas, žiedai, net iki 9cm..
http://public.fotki....-02-10-016.html
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 11 vasario 2014 - 00:21