Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

pasirodom ir mes smile.gifuser posted image
Atsakyti
Tiek žiedų – pavasaris čia thumbup.gif
Reiks ir man pabandyt pasiųst savus į konteinerio pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa B. @ 2014 03 12, 16:19)
Tiek žiedų – pavasaris čia  thumbup.gif
Reiks ir man pabandyt pasiųst savus į konteinerio pusę  biggrin.gif

kuom nusikalto? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 03 12, 21:56)
kuom nusikalto? blink.gif

Žiedų jau neįprastai ilgai nekrauna, tad bandysiu Mergos patarimu pasinaudot biggrin.gif

QUOTE(merga @ 2014 02 13, 19:19)
Mažiau apie jį tupinėk ir palik jį ramybėj, pamiršk  lotuliukas.gif  ir pasiūsk konteinerių pusėn  biggrin.gif  Svarbu ,kad nareliai keiti ir sveiki būtų.  mirksiukas.gif

Atsakyti
Mano kaktusų kolekcijai duktė galą baigia padaryti,nes ta palngė yra jos kambaryje,o kaip žinia paaugliams labiau šiuolaikinė muzika ir draugai rūpi , bei asmeninės erdvės sad.gif
Bet iš to kas liko ir krauna pumpurus ir ruošiasi pavasariniam žydėjimui smile.gif
Atsakyti
Mano pirkinys iš Maksimos
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 16, 16:47)

ogogo koks grazus kaktusas, bet jis kazkuoks kitoks nei iprasti:) ar tik man taip atrodo g.gif bet labai grazus:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 16, 15:47)

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 03 16, 15:54)
ogogo koks grazus kaktusas, bet jis kazkuoks kitoks nei iprasti:) ar tik man taip atrodo g.gif bet labai grazus:) 4u.gif

Čia ne kalėdinis, o velykinis. Gal dėl to toks neįprastas. Spalvytė tikrai labai OHO thumbup.gif Turiu ir aš panašų, tik ryškesnis, bet jau du metai nežydi ir nors tu ką.

amarrile, su nuostabiu pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiu mergaitės rolleyes.gif Manieji velykiniai snargliojasi po vieną žieduką doh.gif Net parodyt nera ko doh.gif . Kaledinis,gaves trašų,ruošias antram žydėjimui. Bus dar vaizdelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 16, 16:47)

Jau koks grazus...
Mano siemet kazkaip sunkiai ziemoja daug papuvo, tikriausiai isiuko liga...
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 03 17, 11:56)
Turiu ir aš panašų, tik ryškesnis, bet jau du metai nežydi ir nors tu ką.

amarrile, su nuostabiu pirkiniu thumbup.gif

Nutrauk laistymą iki vieno mininmalaus į savaitę ir kasdien po truputi praverk langą,kad gautų vėsos. Gausaus žydėjimo neprižadu,bet kad velykoms kažką suorganizuoti turėtų mirksiukas.gif

QUOTE(daivasen @ 2014 03 17, 14:29)
Jau koks grazus...
Mano  siemet kazkaip sunkiai ziemoja daug papuvo, tikriausiai isiuko liga...

Ne pas tave vieną, mergyt, mirksiukas.gif Dėl oro sąlygų labai daug kam žuvo nemažai garžuolių sad.gif
Atsakyti