Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

Visai jokio skirtumo atskirai ar kartu susodinti kelių spalvų kalėdukai ar velykaičiai. Darbovietėje taip abipus koridoriaus ant lentynėlių auga draugiškai visi. Bet , kai pražysta, tai eini lyg pro botanikos sodą. Namie irgi taip esu susodinusi po 2-3 skirtingas spalvas taupydama vietą. Tik prie krūmo ant vazonėlio pasirašau spalvos pirmą raidę arba reikia žymeklį su užrašu įkišti. Aišku žiedais aš pati negaliu pasigirti-nelabai moku dar šią gėlę prižiūrėti. Norai didesni, nei sugebėjimai.

NIJOLE-OCH,OCH...OCH thumbup.gif Tiek ir tegaliu į šį grožį atsakyti. Viską kompensuoja toks žydėjimas. To nesupras, kas šių gėlikių neaugina.

MERGA, kur prapuolei-juk tu mūsų guru. Buvai rašiusi, kad per komandiruotes kalėdukai nukentėjo. Kaip dabar jie pas tave laikosi? Labai pasigedome šį sezoną taviškių žydėjimo. O gal pačiai kokios problemos?
Atsakyti
labuka, maniskis irgi krauna ziedelius..... net nustebau, nes maniau kad zydi tik kaledoms blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 02 11, 11:39)
labuka, maniskis irgi krauna ziedelius..... net nustebau, nes maniau kad zydi tik kaledoms blink.gif  thumbup.gif

Baltas žydėjo kalėdoms, o vat šis- dabar ir vyšninis- ruošiasi..., o raudonas velykiukas išvis atostogauja..biggrin.gif
EVORA- AČIŪ..
Atsakyti
Maniškiai tinginiauja, matyt bus žydėjimas kas antri metai-vienus ilsisi, kitus žydi. Tik ,,Fuksia'' vieną žiedelį išstenėjo ir dar geltonas, kaip Nijolės, du pumpurus sukrovė.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 02 11, 18:57)
Maniškiai tinginiauja, matyt bus žydėjimas kas antri metai-vienus ilsisi, kitus žydi. Tik ,,Fuksia'' vieną žiedelį išstenėjo ir dar geltonas, kaip Nijolės, du pumpurus sukrovė.

Kiekvienas žiedelis mielas ir brangus, labai graži spalvytė..
Atsakyti
kažin kur merga dingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2014 02 13, 11:58)
kažin kur merga dingo? g.gif

Merga nedingo,tiesiog pas mane darbe atskait7 metas ir Merga taaaip užsigrūzinus, kad leisgyvė namo vakarais paršliaužia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(karambole @ 2013 12 12, 10:11)
Maniskiai irgi dar miega, atrodo ir viska pagal taisykles dariau  g.gif. Gal pavasariop prazys? Ar gali taip buti, kad sveiki, graziai augantys ima ir visai nezydi visus metus?

Gali ir keletą metų iš eilės nežydėti ,tiesiog jie truputi kaprizingi auglai.
Papildyta:
QUOTE(voras34 @ 2014 02 09, 09:59)
merga,sos, kažkodėl mano vėlykinis, oranžinis pumpurų nekrauna...nebelieju...gal ką ne taip darau? g.gif

Mažiau apie jį tupinėk ir palik jį ramybėj, pamiršk lotuliukas.gif ir pasiūsk konteinerių pusėn biggrin.gif Svarbu ,kad nareliai keiti ir sveiki būtų. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2014 02 09, 16:14)
Mano velykiniai tik po porą pumpurų sukrovę.Ta proga norėčiau jau dabar persodinti porą-tris į didesnį indą,kad turėčiau vieną didelį augalą.Ar nebūtų klaida sodinti kelis kerelius į krųvą?

Ji jie yra sveiki ir gražūs , galima. Dažniausia nareniai krauna pumpurus pvieniuikai jimes trūksta šviesos. Pasukinėite vazonėlį ir steebuklas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
pioneer.gif klausau...mažiau tupinėsiu ir kai grįšiu namo tris kartus pasiūsiu jį į konteinerių pusę... tongue.gif
Atsakyti
Auksinukas žiedelį išskleidė.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 02 14, 20:28)

Nuotraukos superinės 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras nuotraukoms. Nebuvo kada meniškai prisitaikyti, skubėjau , kad tik užfiksuot ir į darbą išlėkt.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 02 11, 00:16)
Sveikos, sužydo Golden Charm kalėdukas, žiedai, net iki 9cm..

QUOTE(evora @ 2014 02 11, 18:57)

QUOTE(evora @ 2014 02 14, 20:28)

O jau kokie groziai pas jus! thumbup.gif

Mano pirmasis ziedelis taip atrode, nors pats kaktuselis nera didelis smile.gif

user posted image
Atsakyti