Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

Labi gražūs,merginos Jūsų , žiedai,maniški taip pat apsipylę žiedais thumbup.gif .
Kadangi šiai metaais žiema truputi buvo sudurniavusi, todėl daugeliui kalędukai žydi pavieniais žiedais ir ti yra normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

ir mano pernykštis susodintas velykiukų mix`as dar besiskleidžiantis...deja pas anyta jie laikinai palikti, tai neteks pamatyti kaip bendras vaizdas atrodys kai prasiskleis verysad.gif

user posted image

user posted image

Šį pranešimą redagavo Pav@saris: 24 balandžio 2014 - 09:36
Pav@saris, labai gražiai tavo mixukas suaugęs. Toks sveikas, nesuvargęs augaliukas. Ir violetinės su balta derinukas puikiai pasiteisina. thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Gavau dovanų:

user posted image

Bet nesuprantu: jo nareliai minkštoki. Buvo sausokas - paliejau. Dabar tikrai šlapia vis vien nėra stnagrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2014 05 01, 19:14)
Gavau dovanų:

user posted image

Bet nesuprantu: jo nareliai minkštoki. Buvo sausokas - paliejau. Dabar tikrai šlapia vis vien nėra stnagrus  g.gif

Jūs jį ištraukite iš to vazonėlio ir pora dienų palikite sausai. Jis yra perlaistytas,o dae plius gausus žydėjims jį abai sekina, todėl nareliai minkšti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 05 02, 07:13)
Jūs jį ištraukite iš to vazonėlio ir pora dienų palikite sausai. Jis yra perlaistytas,o dae plius gausus žydėjims jį abai sekina, todėl nareliai minkšti.  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano isprotejes kaledukas:
user posted image
Atsakyti
bet gražiai išprotėjęs smile.gif
Atsakyti
Aha, ir man toks nuprotejimas patinka, galetu ir dazniau lotuliukas.gif. Net keista, bet ir zydi gan ilgokai, nors ir karsciai - antra savaite ipusejo....
Atsakyti
Labai fainas smile.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 05 26, 23:43)
bet gražiai išprotėjęs smile.gif

Tai jau taip wub.gif Graži dovana šeimininkei thumbup.gif
Atsakyti