Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

QUOTE(nijole0619 @ 2014 06 18, 16:55)
nuosirdziai sveikinu... thumbup.gif
o del kolekcijos nuostoliu- uzjauciu abi( merga ir evora), bet nera to blogo kas neiseitu i gera- daugiau erdves, sviesos namie..pati ziuriu lyg ir i lauka ka galejau isnesiau, o palanges, balkonas kaip uzkrautos taip uzkrautos, nesvarbu , kad zydi, bet per daug..ir lyg ranka nekyla mest..sukau galva, ko maziausiai gaila--jauciu kaktusai ieskos nauju namu, nelabai moku as su jais, maziausiai patirties, o ir ne vienas is pernai pirktu dar nesukrove ziedu ir nepasake, seimininke, paziurek koks as dailus..

Ačiū 4u.gif
Jei yra perteklius- vienas iš būdų atsisveikinti- dovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane vietoj velykų Joninių žiedelis wub.gif wub.gif
Nors tik vienas bet labai mielas 4u.gif
Atsakyti
Pqs mane virtuvę puošia kaledukas. ant stalo įsitaisęs,kad gerai matomas būtų biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane buvo ,tik neskiriu ar velykinis ar kaledinis,betpagrindines sakos sumedejo,nuskyniau galune ir sukisau i zeme,leidzia saknis,o tai pradejo mirti,nenorejau visai prarasti.Tai dabar itariu ilgai lauksiu,kol uzaugs...liko po pora,tris narelius smile.gif ar jiem dideliu vazoniuku reik?esu sudygus i dezutes sausainiu,kitus i vazona dideli,galvoju ka persisodint i mazus,ka mest lauk jei nebus kur.
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 06 21, 21:57)

Jiems reikalingi negilūs pokšti vazoni jei kabinsite, jei statysite tai tinka paprasti. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu labai smile.gif
Atsakyti
Pas mane kaledinis nezydejo tris ar keturis metus. Ir ten, ir ten meginau statyti - nieko. Eme Kristi nareliai, nauju neaugo, toks nususes pasidare, apdulkejes, negrazus. Supykau, nunesiau I kampa prie koridoriaus lango ir ruosiausi ismesti kai rankos daeis, pamirsau apie ji. Ka jus sau manote - visas apsipyles pumpureliais. Teisingai merga sake - maziau reikia aplink juos sokineti ir laistineti. O as vis gailedavau, kad zeme sausa, paliedavau. Matyt per daug laistymo gaudavo tai ir uzsioziavo. Supykau, matyt issigando, tai ir nareliu nauju priauge ir pumpuru kruva, greitai zydes:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 12, 22:58)
Pas mane kaledinis nezydejo tris ar keturis metus. Ir ten, ir ten meginau statyti - nieko. Eme Kristi nareliai, nauju neaugo, toks nususes pasidare, apdulkejes, negrazus. Supykau, nunesiau I kampa prie koridoriaus lango ir ruosiausi ismesti kai rankos daeis, pamirsau apie ji. Ka jus sau manote - visas apsipyles pumpureliais. Teisingai merga sake - maziau reikia aplink juos sokineti ir laistineti. O as vis gailedavau, kad zeme sausa, paliedavau. Matyt per daug laistymo gaudavo tai ir uzsioziavo. Supykau, matyt issigando, tai ir nareliu nauju priauge ir pumpuru kruva, greitai zydes:)

thumbup.gif lotuliukas.gif smagu girdėti tokias istorijas mirksiukas.gif
Beje primenu ,kad šiuo metu mūsų kalėduki pamiršti ilsisi ir ruošiais po truputi pumpurų krovimui. Nors iš mano kolekcijos liko vos keli ,bet ir toliau nosį čia kaišiosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš saviškius smarkiai sumažinau-išdovanojau. Labai jau daug vietos namuose reikėjo jiems skirti. Kai turi 2 kates ir apie 300 kaktusų-buto erdvė labai brangi. Liko tik 2 didžiuliai krūmai ir 1 mažutis kalėdukai. Velykinių-1 mažas ir 1 prikištas šakelių bandančių gyventi. Bet kalėdinis dičkis jau apkibęs pumpurais, mažasis su keliais pumpuriukais. Tad man Kalėdos jau pagreitintu tempu ateis. Darbovietėje irgi visas koridorius vien pumpuruotais kalėdukais pasipuošęs. Jų ten apie 12, kai žydi-nuostabus vaizdas. Įmesiu nuotraukytę, kai bus šis grožis.
Atsakyti
Sveikos,o pas mane jau kaledos sad.gif
Matomai per anksti parnesiau is lauko.
Jau kaip ir baigia zydet. Sakykit ka netaip darau. Ziedas issikleides kokias 3 dienas dziugina ir vysta.
Kai reikia liet,istatau i kriaukle ir mirkau. Gal tai jam nepatinka? O gal namuos persilta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 10 13, 13:09)
Sveikos,o pas mane jau kaledos sad.gif
Matomai per anksti parnesiau is lauko.
Jau kaip ir baigia zydet. Sakykit ka netaip darau. Ziedas issikleides kokias 3 dienas dziugina ir vysta.
Kai reikia liet,istatau i kriaukle ir mirkau. Gal tai jam nepatinka? O gal namuos persilta? g.gif

Tai kad labai trumpai tegyvena tie ziedai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 10 13, 09:19)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  smagu girdėti tokias istorijas  mirksiukas.gif
Beje primenu ,kad šiuo metu mūsų kalėduki pamiršti ilsisi ir ruošiais po truputi pumpurų krovimui. Nors iš mano kolekcijos liko vos keli ,bet ir toliau nosį čia kaišiosiu  mirksiukas.gif

Tai jusu patarima ir prisiminiau, kad reikia pamirsti kaleduka ir gyventi savo gyvenima o anas lai pats zinosi:D Ciut neiskeliavo I konteineri manasis tai ir pumpurelius per anksti sukrove, kad neisgrusciau lauk:)
Priminkite prasau, kaip dabar ji lieti, kai jau pumpurai auga o vienas ziedelis tuoj, tuoj skleisis?
Atsakyti