Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

Pas mane žydi pilnu tempu, taip ir nesuprasiu, kodėl jie kalėdukais vadinami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 10 14, 14:37)
Pas mane žydi pilnu tempu, taip ir nesuprasiu, kodėl jie kalėdukais vadinami rolleyes.gif

Nes Kaledos jau ne uz kalnu:D
Merginos, kai jau krauna pumpurus, gal reikia daugiau lieti nei iprastai o gal net patresti?
Anksciau visada sekiau sia tema, bet kai manasis tinginys tiek metu nezydejo, tai ir pamirsau viska.
Atsakyti
Anksčiau laiko pražydo kalėdukai dėl staigaus temperatūrų svyravymo. Anksčiau ruduo būdavo šiltesnis ir suasenis.O paskutinį penkmetį viskas kečias, todėl ir kalėdukai ima anskčiau žydėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš visada iš lauko parsinešu su pumpuriukais, rugsėjį spalį žydi. Kad žydėtų Kalėdom, neįsivaizduoju kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 10 21, 11:06)
Aš visada iš lauko parsinešu su pumpuriukais, rugsėjį spalį žydi. Kad žydėtų Kalėdom, neįsivaizduoju kaip tai padaryt g.gif

Namo parsinesti rugpjuti ir migdyti iki spalio vidurio,veliau pradeti laistyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merga, maniskis jau ima zydeti. Ar man ji laistyti dazniau? Kas kiek laiko? Namie siltoka.
Atsakyti
Ar galima sukrovusį pumpurus kalėduką laistyti stimuliatoriumi,,DELFAN''? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 10 21, 11:12)
Namo parsinesti rugpjuti ir migdyti iki spalio vidurio,veliau pradeti laistyti  mirksiukas.gif

Nu va kaip paprasta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2014 10 21, 17:06)

user posted image

O kam prieš žiemą laistyt? Pavasarį reik, numes ir pumpurus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 21, 16:27)
Merga, maniskis jau ima zydeti. Ar man ji laistyti dazniau? Kas kiek laiko? Namie siltoka.

Pakanka i savaite karta, bet gausiai.

QUOTE(evora @ 2014 10 21, 17:06)

user posted image

Sitmuliatorius zydinciom gelems negerai , jis skatins krauti pumpuru augima,o tai nustekens augala,geriau per men. 2 kartus palaistyt trasomis skirtomis zydincioms gelems
Atsakyti
Aciu, merga, nes siandien pamaciau, kad nareliai, kurie laiko ziedus - nuleipo.
Atsakyti
Žydi ir mano anksčiau laiko, dar Kalėdų nesulaukusios... doh.gif
(baltoji jau peržydėjo, nespėjau nufotografuoti)

Kalėdinis kaktusas "Sambo Brazil"
user posted image
user posted image

Kalėdinis kaktusas "???" (nežinau pavadinimo tik)
user posted image
user posted image

Ruošiasi ir persikinis žydėti artimiausiu metu thumbup.gif
-------------------------------------------------------------
http://public.fotki....zzz/flora-2014/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pav@saris: 05 lapkričio 2014 - 12:03
Na, pagaliau pražydo: auksinis vienas žiedelis, raudonas vienas žiedelis, labai šviesiai rožiniai (vos ne balti) 8 žiedeliai. Štai ir visa laimė tiek ilgai laukus. Pasilaikė žiedai 3 dienas ir jau žada užsiraukti. Matyt ne man ši gėlė skirta auginti, nesvarbu, kad patinka.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti