Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

žydi ir lašišinis jau thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir mano toks pats pražydo wub.gif
Atsakyti
Pas mane per Kalėdas žydi tik senas, raudonais žiedukais. O dabar žydi geltonas. štai šitoks smile.gif
Oi, neduoda nuotraukos įkelt doh.gif
Papildyta:
Pas mane per Kalėdas žydi tik senas, raudonais žiedukais. O dabar žydi geltonas. Štai šitoks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrila: 14 lapkričio 2014 - 12:50
Na va nepavyko pasirodyt 4u.gif Bet jis toks, kaip pas evora geltonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrila: 15 lapkričio 2014 - 11:12
QUOTE(evora @ 2014 11 12, 18:31)
Na, pagaliau pražydo: auksinis vienas žiedelis, raudonas vienas žiedelis, labai šviesiai rožiniai (vos ne balti) 8 žiedeliai. Štai ir  visa laimė tiek ilgai laukus. Pasilaikė žiedai 3 dienas ir jau žada  užsiraukti. Matyt ne man ši gėlė skirta auginti, nesvarbu, kad patinka.

Mažiau kreipk į jus savo lepinimą ir jie iš proto plokšteles mėtys lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Labai grazios nuotraukos wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

Kaip visad čia tokiu metų laiku gražu wub.gif
Gal ir ne pats tinkamiausias metas dauginti kalėdukus, bet vaikai išlaužė kelias šakas va tokio geltono..
user posted image

Palaikysiu įmerkusi savaitėlę, jeigu bus norinčių mielai padovanosiu :-)
Rašykit AŽ
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 12 07, 13:11)
Laba,

Kaip visad čia tokiu metų laiku gražu  wub.gif
Gal ir ne pats tinkamiausias metas dauginti kalėdukus, bet vaikai išlaužė kelias šakas va tokio geltono..
user posted image

Palaikysiu įmerkusi savaitėlę, jeigu bus norinčių mielai padovanosiu :-)
Rašykit AŽ

Ilgai vandenyje nealaikykite nes ims pūti mirksiukas.gif

gražu wub.gif
Atsakyti
Mano ruzavasis jau zydi, Geltonais - tuoj tuoj prazis:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2016 02 12, 18:43)
Taip, ramu. Dalis mamų auginančių kaktusus emigravo, dar dalis nebeturi gražuolių dėl įvairių priežasčių,o likusios turinčios užsivertusios darbais ir mamiškais darbais smile.gif

Kai kas dar auginam...
Labai apmažinusi, pasilikusi tik baltą su šviesiai rožiniu viduriuku ir raudoną. Abu kartu susodinti, gražiai gruodžio mėn. žydėjo.

user posted image]My Webpage[/URL]

Naujiems metams gavau dovanų du naujus vazonėlius-Fuksiją ir pusiau baltą-pusiau rožinę. Laukiu gegužės mėn., susodinsiu kartu viename vazone, labai gražiai derės kartu.

Tiek ir turiu išlikusių. Visą daugybę išdalinau, kai ką numarinau. Neįmanoma auginti kelių kambarių bute 15-20 vazonų, o ypač, kai dar turi virš 300 sukulentų, 4 akvariumus, 2 kates ir dar jauti silpnybę sanpaulijom. Kažkur sutilpti turi ir žmonės lotuliukas.gif
Visa problema, kad šie kaktusėliai išauga į didžiulius krūmus. Tam reikia daug erdvės. Paskui pastebi, kad krūmas labai jau nuseno-šakos ilgos ir sumedėję. Prasideda atsodinimo darbai. Taip pridauginus 4 vazonus geltonojo, nesugebėjau išsaugoti nei vienos šakelės. O buvo auksinukas pats pačiausias, mylimiausias. Ir kažkaip keistai nunyko įsodintos šakelės. Kartu įsodintos raudonos prigijo, auga gražiausiai, o geltonosioms amen.
Tad ir aš planuoju įsigyti auksinį, kitokių nebenoriu, nes vietos nėra.

Auksinukų šiais metais buvo ir ,,Ermitaže", ir ,,Maximoje". Tik jų pardavimo laikas spalis-gruodis, labai retai vasario mėn. ar dar vėliau pamatysi, nors pasitaiko.

----------------------------------

Kiek, Merga, pačiai pavyko gražuolių išsaugoti?
Atsakyti
Mano geltonziedis kaledukas sudurniavo, jis vel zydi:)
Atsakyti
Sveikos,

Noriu patarimo Velykinio kaktuso nareliai gelsta ir pageltę krinta. Ta pusė kuri į šviesą nareliai gražūs žali. Negi trūksta šviesos?
Atsakyti

Šiaip jau nei velykiniai, nei kalėdiniai kaktusiukai nėra labai lepūs šviesos atžvilgiu, tai kažin, ar šviesos trūkumas; gal perlaistėt? Aš tai nepastebiu, kada perlaistau, pamatau, kad jau nupuvo iš apačios ir tenka dauginti  :)​ Trūkstant šviesos tik žydėjimas mažta.

Atsakyti