Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

Iš interneto platybių pagyvinant temą smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 vasario 2013 - 20:50
Pirmasis labai gražus bigsmile.gif
Čia gal tu toki pati turi, kur rodei, su višniniais lapais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 02 07, 22:53)
Pirmasis labai gražus  bigsmile.gif
Čia gal tu toki pati turi, kur rodei, su  višniniais lapais?  g.gif

su vyšniniais lapais yra user posted image
Atsakyti
sulaukiau ir as ziedeliu, ju nedaug ( mat pernai kereli padalinau i du kerelius...)... bet vistiek smagu:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 08 vasario 2013 - 09:09
QUOTE(užsklanda @ 2013 02 08, 09:08)
sulaukiau ir as ziedeliu, ju nedaug ( mat pernai kereli padalinau i du kerelius...)... bet vistiek smagu:)

Žinoma magu,kai dabar toks metas kai amariliai tik pumpuruojasi,sanpaulijos tik ruošiasi krautis žiedus ir nieko daugiau su žiedais nėra na nebent orchidėjos. Tad ir keli žiedeliai labai pradžiugna wub.gif
Atsakyti
Prieš 2-3 savaites privačiose gėlių parduotuvėlėse pasirodė didelių krūmų kalėdukų. Plokščiuose vazonuose įsodintų kaina 12-15 lt. Ten jų telpa 4 krūmeliai. Tokie didumo kur vienas kainuodavo 10-12 lt. Dideliame aukštame vazone susodinti didžiuliai 3 egzemplioriai ir kaina-35 lt. Kadangi kalėdukai greitai peržydėjo ir nieks jų nenupirko-pardavėjos kainas nuleido. Pirmieji kainuoja 10 lt. Už antruosius prašė 25 lt. ,bet atidavė už 15 lt. Dar yra mažų krūmelių nukainuotų iki 2 lt.

Taigi palankus metas pigiai įsigyti augintinį. lotuliukas.gif

Aš ilgai , kaip katinas lašinius, dabojau vieną rožinį gražuolį kada nužydės ir bus galima pigiai įsigyti. Dabar svajonė išsipildė.

Pasinaudokite galimybe, gal kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 02 08, 13:13)
Prieš 2-3 savaites privačiose gėlių parduotuvėlėse pasirodė didelių krūmų kalėdukų. Plokščiuose vazonuose įsodintų kaina 12-15 lt. Ten jų telpa 4 krūmeliai. Tokie didumo kur vienas kainuodavo 10-12 lt.  Dideliame aukštame vazone susodinti didžiuliai 3 egzemplioriai ir kaina-35 lt. Kadangi kalėdukai greitai peržydėjo ir nieks jų nenupirko-pardavėjos kainas nuleido. Pirmieji kainuoja 10 lt. Už antruosius prašė 25 lt. ,bet atidavė už 15 lt. Dar yra mažų krūmelių nukainuotų iki 2 lt.

Aš ilgai , kaip katinas lašinius, dabojau vieną rožinį gražuolį  kada nužydės ir bus galima pigiai įsigyti. Dabar  svajonė išsipildė.

PATARIMAS prieš perkant gerai ažiūrėkite vazonėlįkad nebūtų kokių gyvių ir apžiūrkite apatinius segmentus,kad nebūtų papuvę ar susiraukšlėję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 02 08, 13:34)
PATARIMAS prieš perkant gerai ažiūrėkite vazonėlįkad nebūtų kokių gyvių ir apžiūrkite apatinius segmentus,kad nebūtų papuvę ar susiraukšlėję  smile.gif

Merga ačiū už patarimą, reiks ir man tuoj lėkti į medžiokle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 02 08, 14:13)
Prieš 2-3 savaites privačiose gėlių parduotuvėlėse pasirodė didelių krūmų kalėdukų. Plokščiuose vazonuose įsodintų kaina 12-15 lt. Ten jų telpa 4 krūmeliai. Tokie didumo kur vienas kainuodavo 10-12 lt.  Dideliame aukštame vazone susodinti didžiuliai 3 egzemplioriai ir kaina-35 lt. Kadangi kalėdukai greitai peržydėjo ir nieks jų nenupirko-pardavėjos kainas nuleido. Pirmieji kainuoja 10 lt. Už antruosius prašė 25 lt. ,bet atidavė už 15 lt. Dar yra mažų krūmelių nukainuotų iki 2 lt.

Aš ilgai , kaip katinas lašinius, dabojau vieną rožinį gražuolį  kada nužydės ir bus galima pigiai įsigyti. Dabar  svajonė išsipildė.

čia kokiam mieste toks gėris? 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje Verkių gėlių turgelyje dar yra prekyboje geltonai žydintys kalėdukai, kažkuri ieškojo, gal pravers.
Pasigirsiu, du mano kalėdukai šiemet jau žydėjo, bet papurškiau trąšom ir žiūriu- vėl sukrovė pumpurėlius..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 02 10, 17:00)
Vilniuje Verkių gėlių turgelyje dar yra prekyboje geltonai žydintys kalėdukai, kažkuri ieškojo, gal pravers.
Pasigirsiu, du mano kalėdukai šiemet jau žydėjo, bet papurškiau trąšom ir žiūriu- vėl sukrovė pumpurėlius..

Iki žydėjimo dar syk patręškite ir pakaks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 02 10, 17:00)
...bet papurškiau trąšom ir žiūriu- vėl sukrovė pumpurėlius..

Kaip įdomu, net nežinojau, kad galima tiesiog papurkšti trąšomis. O koks variantas geriausias laistyti ar purkšti. O jei maniškis dabar miega, neleidžia naujų segmentu, ar verta tręštį ar laukti, kada prabus?

Atsakyti