Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

Ir is vis nesuprantu, kodel vis suvedama i tai jei gyveni kartu- tai butinai puodai ,bliudai ?Reikai vyra zaliavalgi susirasti ir tai atkris biggrin.gif NOrs siaip mano toli grazu ne toks,bet dazniausiai valgyti sau darosi. O as siaip megstu pavalgyt skaniai, tai man maisto gaminimas ne kancia , tik,kad vyras megsta kitoki maista smile.gif
Aplamai,kaip ziuresi i santuoka , tokia ji bus, man tai dvieju savarankisku zmoniu sajunga, kurioje abu gali pasirupinti savimi , bet gali ir perimti kazkokias pareigas, pvz as tvarkau namus, vyras- masina biggrin.gif TAi simbiotiniai rysiai, kai abiems malonu ir naudinga.
Pamenu,kaip vyro mociute pergyveno,kad gaus jis tokia zmona - studente, kuri juo nesirupins, valgyti nedarys biggrin.gif Ar mano teta, klause ar as nesikeliu ryte ir nedarau vyrui valgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2012 12 29, 17:39)
1. esmė tokia, tai ir reikia tam vyrui (manyčiau, tokiu atveju pasirenkami atitinkami asmenys, turintys pakankamą kiekį smegenų vingių, kad suprastų sakomus žodžius ir sakinius) iš anksto pasakyti, kad jūsų santykiai vieną dieną pasibaigs, nes jūs esate draugai - meilužiai.

2.Šantažuoti? Kuom? "Ji su manimi miegojo?" Na ir kas?

3.Bet jei jau bijote pati savęs, čia tik jau tada jūsų emocijų ir jūsų jausmų reikalas, kaip su tuom tvarkytis.

4.Parkės didžiausios yra tame, kad ne kiekvienas (nepriklausomai nuo lyties) nori būti vartojamas daiGtas. Bet norinčių nesusisaistyti jokiais būsimais santykiais ar perspektyvomis į kažkokių ryšių peraugimą yra.

1. tame ir esme, kad blaiviu protu gramatika ir zodzius vyrai suvokia, bet, neisiskaitet ka rasiau, primadieni suvokti yra viena, o antradieni - elgtis kitaip - jau kita.
panasiai ir viena forumiete dalijosi: protu, logiskai, nusistate taisykles, santykius, deja, pasamone ir visa kita, nesugebejo i tas taisykles ilisti, prasidejo destrukcija, smurtas, ir tuomet, ate.

2. kad ir? turbut jusu niekas nesantazavo. turbut niekas nieko jums blogo nedare. turbut nesuprantat, kad vien tokiu pasakymu "ji su manim miegojo" galima daugko netekti. daugko apskritai. labai mazas ir saugus jusu pasaulelis.
3. rasiau, buvau naivi, ir NEBIJOJAU. ir nieko GERO is to nesigavo.
4. tarp siu dvieju jusu sakiniu yra istisa tragedija. nes vyrai yra tokie sutverimai, kurie net miegojima su jais ivardins kaip "pavartojima" jei nenoresi su jais nieko rimto (t.y. bendros buities ir pinigines) ir ima ziauriai isterikuoti, ir kersyti. tuomet jie sako, kad mes esame K, kad mums ju reikia tik del S, ir oi oi kokie vargseliai pasidaro. jie tarsi patys nori tokios busenos, kaip aprasote savo antram sakinyje, bet, kaip atropa belladona minejo, patys pasamonej nori namu, siltos sofos ir whatnot, staiga pasijunta MIRTINAI izeistais, ir suvartotais ne pagal paskirti, jei ypatingai moteris PIRMOJI su jais nutraukia rysi.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2012 12 29, 17:39)

1."Išaugama", galiu paguosti.

2.Todėl skaitydama jūsų mintis ir saviplaką man dabar kelią šypseną.

1. jus pati issidavete kad esate ta visuomenes dalis, ta didzioji, tradiciskai mastanti, jus, ada21, alisia ir kitos, kurios manote, kad reikia "isaugti" is to, kad mano poreikis buti vienai ir negyventi kartu yra normalus.
vat jus mastote, kad tai - nenormalu. kad is to reikia isaugti, isgyti.
o man tai normalu ir suprantama. (is tiesu, butu turbut dar normaliau, jei as niekad nebuciau tekejusi, buciau visad viena ir tuo megavusis. bet turbut ir tada kas nors, panasiai kaip ir jus, butumet atsokavusi ir ipaisiusi man kokia nors liga.)

as savo poreiki buti vienai suvokiu labai paprastai, kaip ir zmogaus polinki i tos pacios lyties asmeni (priezastys nesvarbios), bei kitus dalykus, kurie, anot daugumos, yra nenormalus.

taigi, kaip minejau temos pradzioje, moralizuotojoms, ypac tokioms, kurios sekmingai vairuoja savo gyvenima, nereiketu stipriai mojuoti savo sekmes veliava.
nors jusu pamastymai tik ir patvirtina mano teorija, kad as buvau teisi.

2. o del saviplakos ar dar kazko....per atvirai parasiau? turbut nezinote ne ka reiskia dienorastis, samones srautas ar dar kazkas...interpretuokite kaip norite. taip, pas mane daug klausimu, abejoniu, bet ju as nebijau. man baisiau kai viskas aisku, kai nebekyla JOKIU klausimu, ir kai sekmingai agituoja atrasta tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 gruodžio 2012 - 21:40
given, o jus turejot kada nors meiluzi?
klausiu del to, kad man keista, kodel sitiek daug svarstymo, kai santykiai tarp vyro ir moters yra toks dalykas, kad is anksto nesuplanuosi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 12 29, 17:54)
o as manau, kad tokiu, norinciu tokiu santykiu-pilna, vezimu vezk.

Turite omeny, santykių su tarpusavio šiltais jausmais, ištikimybe, tačiau be bendros buities, ir šeimos planų? g.gif Nes čia apie eilinį pasidulkinimą kalba gi neina. Jei tikrai taip, tai kur tie vyrai ir kodėl tokie mano kelyje nepasitaiko? biggrin.gif

QUOTE(Nakviša @ 2012 12 29, 19:39)
Parkės didžiausios yra tame, kad ne kiekvienas (nepriklausomai nuo lyties) nori būti vartojamas daiGtas.

O prie ko čia "vartojamas"? blink.gif Taigi taip aiškiai čia ne viena rašėm, ne vien apie seksą eina kalba... Ar tai, kad aš su vyru myliuosi, kartais susitinku, maloniai leidžiu laiką, taip, tegu ir maistą kartais gaminu, tačiau nenoriu bendro gyvenimo ir santuokinių saitų, reiškia, kad aš jį vartoju? blink.gif

QUOTE(ada21lt @ 2012 12 29, 21:13)
Kita kad vis tiek dazniausiai antras ir ntasis vyrai buna kazkuom labai panasus. DAzniausiai mus traukia tokio pat tipo antroji puse smile.gif

Svijašas tai vadina "idealizacijomis" - tipo, ko gyvenime labiausiai vengi, tą ir gauni. Ir kol neapsiramini su "tikrai ne" arba "tiktai taip", tol laipioji ant to paties grėblio rolleyes.gif

QUOTE(ada21lt @ 2012 12 29, 21:22)
Aplamai,kaip ziuresi i santuoka , tokia ji bus, man tai dvieju savarankisku zmoniu sajunga, kurioje abu gali pasirupinti savimi , bet gali ir perimti kazkokias pareigas, pvz as tvarkau namus, vyras- masina  biggrin.gif TAi simbiotiniai rysiai, kai abiems malonu ir naudinga.

Tai bet tą gali ir nesusituokę žmonės g.gif Ir šiaip draugai gali. Bičiulis lempą pakabino atėjęs, aš jam valgyt padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 12 29, 19:47)
given, o jus turejot kada nors meiluzi?
klausiu del to, kad man keista, kodel sitiek daug svarstymo, kai santykiai tarp vyro ir moters yra toks dalykas, kad is anksto nesuplanuosi.

nelabai galiu atsakyti atvirai. bet tarkim jau atsakiau. ir del to buvo kruvos problemu. sakiau, nebuciau kurusi temos, jei tarp vyro ir moters, nenorinciu buti kartu, butu viskas labai paprasta. uztat tokie pasakymai ypac apie 'tai tavo asmeninins reikalas - gyvenk kaip nori - daryk ka nori -21amziaus- visiems dzin kaip tu gyveni" kelia grauduli.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 29, 21:59)
nelabai galiu atsakyti atvirai. bet tarkim jau atsakiau. ir del to buvo kruvos problemu. sakiau, nebuciau kurusi temos, jei tarp vyro ir moters, nenorinciu buti kartu, butu viskas labai paprasta. uztat tokie pasakymai ypac apie 'tai tavo asmeninins reikalas - gyvenk kaip nori - daryk ka nori -21amziaus- visiems dzin kaip tu gyveni" kelia grauduli.

bet juk zinot, kad jam atsiradus, vistiek nebus taip, kaip sugalvojot (?)

is mano gyvenimo tai skriste isskrenda tie, kam nepatinka kaip as gyvenu. net jei tenka pasedet tarp 4 sienu spengiancioj tyloj. verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 29 gruodžio 2012 - 22:01
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 19:55)
Turite omeny, santykių su tarpusavio šiltais jausmais, ištikimybe, tačiau be bendros buities, ir šeimos planų?  g.gif  Nes čia apie eilinį pasidulkinimą kalba gi neina. Jei tikrai taip, tai kur tie vyrai ir kodėl tokie mano kelyje nepasitaiko? biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet anot alisios31, ji jau uz mane nusprende, pazinojusi mane tik forume - kad as uzsimaniau pavartoti vyrus kaip zaislus, nes nenoriu jokiu teisetu priesaiku ir reguliauraus kelk-gulk kartu.
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 12 29, 20:00)
bet juk zinot, kad jam atsiradus, vistiek nebus taip, kaip sugalvojot (?)

??
kodel??
vat, yra du man db patinkantys vyrai, su kuriais leisciau laika, bet nenoriu su jais kartu gyventi. na, jiems netinka mano salygos. biggrin.gif
ir tikrai artimiausia 10metu nenoresiu gyventi su jokiu vyru, kad ir isimyleciau. negi taip sunku suvokti?
negi rimtai visos mastot tik viena kryptim - isimylejau, i lova, charakteriai, vertybes sutapo - jau reikia sukti guzta?
oho, kokios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 gruodžio 2012 - 22:04
biggrin.gif nezinau, as tai sugebu tik meiluziu susirast, nesusikerta keliai man su vyrais, tinkamais gyvent kartu biggrin.gif o apie meiluzius kam nereik - nepasakoju. lapiu smalsuoliu liko tik pora - tai gimines. syki uztiko, ale drebiau, kad su kuo noriu, su tuo guliu, liko be zado i vsio, nebekomentuoja biggrin.gif
Atsakyti
Given,gal jus esat viena is tu ryskiu moteru, i kurias nori nenori atkreipiamas demesys. Nes nu pripazinkim, nu visai neidomus kokios marytes gyvenimas,josios vyrai. Gal del to esat stebima? Antras dalykas,turbut ne toki kandidata issirinkot meiluzio statusui. Vistik vyrai irgi zmones pasirodo,insimylejo gal,uzsinorejo sau. Tai gal reik kokio issiskyrusio darboholiko kitoj saly gyvenancio:) bet jei isimyles jus netycia,tai aisku firma negarantuoja... O siaip man jus toks jautrus zmogus atrodot,tokie monologai daznai pas mane vyksta,tik nesu tiek drasi det juos i sm:) laisves nora pas jus suprantu. Jus ne ta buitiska moteris (nieko blogo apie jas negalvoju,visos skirtingos), ir manau,kad netgi imanoma ta skrydzio ir bliudu bliuza suderint. Be dideliu tragediju. Tik nesutikot tokio gal. Gal dar ne laikas jums paciai. Kazkaip skaitant jauciasi baime kazkokia is jusu. O del manes,tai boze,mylekites jus i sveikata, nepyksiu,nepletkinsiu:)
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 12 29, 23:05)
biggrin.gif nezinau, as tai sugebu tik meiluziu susirast, nesusikerta keliai man su vyrais, tinkamais gyvent kartu biggrin.gif o apie meiluzius kam nereik - nepasakoju. lapiu smalsuoliu liko tik pora - tai gimines. syki uztiko, ale drebiau, kad su kuo noriu, su tuo guliu, liko be zado i vsio, nebekomentuoja biggrin.gif

mes su drauge turim koda tokiems. Pusbroliai:)
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 22:55)
Turite omeny, santykių su tarpusavio šiltais jausmais, ištikimybe, tačiau be bendros buities, ir šeimos planų?  g.gif  Nes čia apie eilinį pasidulkinimą kalba gi neina. Jei tikrai taip, tai kur tie vyrai ir kodėl tokie mano kelyje nepasitaiko? biggrin.gif

na, ne tik pas jus nepasitaiko, pas mane irgi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 12 29, 23:32)
Tai gal reik kokio issiskyrusio darboholiko kitoj saly gyvenancio:)

meilužis ir gyvenantis kitoje šalyje?? g.gif nesupratau... kam toks vyras su kuriuo gausis susitikti kartą į pusmetį? ar jūs bandote į temą įvesti virtualių meilužių pasiūlymą? biggrin.gif

beje, dėl VISUOMENĖS. pažiūrėkit, sugalvojo Donatas Baumila garsiai pasiskelbti, kad įsivėlė į meilės romaną dar nespėjęs išsiskirti su žmona. ir ką - darbo kaip laidos vedėjas nebeturi. vat jums ir "nereikšmingoji" visuomenė... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 29 gruodžio 2012 - 22:45
QUOTE(butent @ 2012 12 29, 22:42)
na, ne tik pas jus nepasitaiko, pas mane irgi  ax.gif
Papildyta:

nu, istikimybes reikalaut tai yra nerealu tokiu atveju. butu ziauru kito atzvilgiu.
bet jei neisimyli, tai ir to pavydo ner tokio.

visumoj, tai nebijokit rizikuot, given. isimyles ar ne, nores gyvent kartu ar ne, susiras kita ar ne, nesuplanuosi sito ir bijot nereikia. kas nenuzudo, tas sustiprina. ziuret ne kaip i pavoju, bet kaip i patirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 29 gruodžio 2012 - 22:47
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 12 29, 23:44)
nu, istikimybes reikalaut tai yra nerealu tokiu atveju. butu ziauru kito atzvilgiu.
bet jei neisimyli, tai ir to pavydo ner tokio.

tai pas moterį gal ir nėra. vyrai jie linkę stipriai savintis. net ir tie, kurie turi žmonas, meilužes savinasi smile.gif kas galima Jupiteriui, negalima jaučiui - bent jau aš dažnai susiduriu su dvigubų standartų taikymu šioje vietoje. o ištikimybė šiaip naudinga sveikatai. tiesiogine pačia plikiausia prasme. todėl jos ir norisi.
Atsakyti