Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

QUOTE(butent @ 2012 12 29, 22:42)

beje, dėl VISUOMENĖS. pažiūrėkit, sugalvojo Donatas Baumila garsiai pasiskelbti, kad įsivėlė į meilės romaną dar nespėjęs išsiskirti su žmona. ir ką - darbo kaip laidos vedėjas nebeturi. vat jums ir "nereikšmingoji" visuomenė...  rolleyes.gif

nu ir durnas viesai apie lova pasakot.
Atsakyti
cia ne i tema,bet dabar pagalvojau,kad moterys baisiai bijo zodzio K. Nu kad tik nepavadintu kas,kad tik nepagalvotu. O kas ta K taip ramiai paemus. Atsipalaidavus, savo seksualumo neneigianti moteris. Nes kazkodel vyram tai limpa svelnesni epitetai,net grazus,mergisius,babnikas,plevesa. O jau K tai jau griuk negyvas kaip riebiai. Cia matyt vyrai bijojo tokiu,tai sugalvojo pagasdinimui:) arba o niekad nepatyrusios. Vsio,baigiu:)
Papildyta:
QUOTE(butent @ 2012 12 29, 23:42)
na, ne tik pas jus nepasitaiko, pas mane irgi  ax.gif
Papildyta:

meilužis ir gyvenantis kitoje šalyje?? g.gif nesupratau... kam toks vyras su kuriuo gausis susitikti kartą į pusmetį? ar jūs bandote į temą įvesti virtualių meilužių pasiūlymą? biggrin.gif

beje, dėl VISUOMENĖS. pažiūrėkit, sugalvojo Donatas Baumila garsiai pasiskelbti, kad įsivėlė į meilės romaną dar nespėjęs išsiskirti su žmona. ir ką - darbo kaip laidos vedėjas nebeturi. vat jums ir "nereikšmingoji" visuomenė...  rolleyes.gif

ne,cia didesne tikimybe neprieit prie buities bendros.tik malonus susitikimai, o po to kas sau. O del baumilos,yra kas ji ir palaike. Man asmeniskai tai tas pats. Jis vede tokia laida,kitu atveju manau darbas nebutu nukentejes tikrai. Simtai tokiu istoriju, niekuo jis neypatingas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 29, 23:03)
nenoriu jokiu teisetu priesaiku ir reguliauraus kelk-gulk kartu.
vat, yra du man db patinkantys vyrai, su kuriais leisciau laika, bet nenoriu su jais kartu gyventi. na, jiems netinka mano salygos.  biggrin.gif

Nu tai ieškokit tokio, kuris nori to paties. Nerealu yra "pritempti" patinkantį, bet kitokių santykių norintį vyrą prie savo poreikių. Nors šiaip tai kuo didesni (neįprastesni) reikalavimai, tuo mažiau pasirinkimo. Jūsų atveju beveik idealiai tiktų vedęs vyras (nu gal tik su ištikimybe čia sudėtinga smile.gif), nes jis irgi nenorėtų buities ir kelk-gulk kartu, jis taip pat nenorėtų viešinti intymių detalių keliams išsiskyrus. Nu bet jei tokio nenorit, tai tada reik ieškot tokio pat bendru gyvenimu nusivylusio ir tik santykių be įsipareigojimų norinčio.

O dėl visuomenės... na, jei partneriai nesikeis dažnai tai nelabai suprantu, ką ta visuomenė blogo galėtų pasakyt. Jei suaugusi moteris turi pastovius ryšius su suaugusiu vyriškiu, tai čia nieko naujo ir nieko stebuklingo. Nebent gal kokioj provincijoj gilioj tai galėtų kam nors kliūti mastau.gif Ir negyvenimas kartu šiuo atveju tik pliusas turėtų būti.

P.S.: Apie intymius reikalus pasakojasi ir įsižeidę eina po apylinkes liežuvius paleidę tik tam tikros rūšies vyrai. Ir galbūt prieš ieškant naujo partnerio reiktų pasiknaisioti savyje ir surasti, kodėl būtent tokio tipo vyrai Jums patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 30 gruodžio 2012 - 14:44
Hmm, taI sakot, begalinius reikalavimus keliu?
gi kaip tik rodos - kuo mazesnius... ar ne didesni reikalavimai kaip tik butu jei dar dadeciau noriu ir buities kartu ir padoru atlgynima kad atnestum? g.gif

vat to nesuprantu ir nesuprasiu. reikalavimu pas mane kaip tik maziau. juk susitikti ne tas pats kaip gyventi....arba ne tam amziuj gimiau as lotuliukas.gif

del to, ko mane traukia nelabai "gerieji", as knisuosi, nors tiesa pasakius, nesu tiesiai uzsisokus ant tokiu. sakiau, mano santykiai baiges, o ir toliau sugebu palaikyt zmoniska rysi del vaiku. taip kad....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 gruodžio 2012 - 16:09
vyras paklaus ar tai bus santykiai be isipareigojimu, ar su jais. jei reik istikimybes jausmu ir viso kito, tai jau isipareigojimas. toliau seka zvilgsnis perspektyvon, jei jos ner, o istikimas but turi, tai jis nesupras, ar jis laisvas, ar priristas. as irgi nesuprasciau.
Atsakyti
nesuprantu. o tai priristas tik tada jei gyveni kelk-gulk kartu? g.gif
istikimybe manau vertinga vien del sveikatos, kaip viena cia rase.

na, matau kad daugumai cia keista, nuosirdus rysys tarp zmoniu, pagarba - jei ju nesieja buitis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 30, 18:04)
nesuprantu. o tai priristas tik tada jei gyveni kelk-gulk kartu?  g.gif
istikimybe manau vertinga vien del sveikatos, kaip viena cia rase.

na, matau kad daugumai cia keista, nuosirdus rysys tarp zmoniu, pagarba - jei ju nesieja buitis.

matot kas yra. jei diedas kratosi bendro gyvenimo ir buiites, turedamas grazius ilgalaikius santykius su moterimi, o jam 30+ ar daugiau, tai reiskia, jis jau nusvilo. o jei nusvilo tiek, kad nebenori savu namu ir savos seimos turet, vadinas 99 proc tikimybe, kad jam tas bus pavaziave per psichika. diedai - silpni padarai.
o jei norm diedas, anksciau ar veliau jis nores seimos ir namu. kol nenori, galima tasytis. bet negalima suristi zmogui ranku ir neduot jam galimybes ta gyvenima susikurt, paciai nieko nepasiulant.
bet cia tik mano nekompetetinga nuomone.
Atsakyti
nu va, nenorintys buities - jau net psichiniai ligoniai.
fainai.
o ka reiskia nieko nepasiulyti?
man rodos, kaip tik pasiulyti buiti ir visa kita - ziauriai auksti reikalavimai. nes vel piniginiai dalykai, rutina, neduok die, vel alimentai, ir visa kita.
ir to vyrai labai nori?
maniau tikrai vyrai nori laisves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 gruodžio 2012 - 21:50
QUOTE(given444 @ 2012 12 30, 21:49)
nu va, nenorintys buities - jau net psichiniai ligoniai.
fainai.
o ka reiskia nieko nepasiulyti?
man rodos, kaip tik pasiulyti buiti ir visa kita - ziauriai auksti reikalavimai. nes vel piniginiai dalykai, rutina, neduok die, vel alimentai, ir visa kita.
ir to vyrai labai nori?
maniau tikrai vyrai nori laisves.

taigi kartu gyvenant nera nelaisve. aisku, jei ta buitis tokia pamiseliska kaip kur tai cia skaicaiu, kad moteris apsikrovusi kazkokiais nenormaliais kiekiais darbu, gerdama kava negali atsisesti, vyras protiskai neigalus, kuris negeba nei pats apsirengt, kad jai geda nebutu, anei batus zieminius apsiaut, kuri reik i darba nuvezt parvezt ir jam sureguliuot viska iki gamtiniu procesu - tada taip, tai kosmaras ir nelaisve. bet ne visi taip gyvena, net ir seimose imanomas normalus gyvenimas. jei vyras nuo tokios pabego, aisku, jis gali nebenoreti buities niekada. bet jis bus traumuotas. taigi - galimas nesveikas pavydas, psichologinis smurtas, gali jis but skrudzas ar kazanova, bet nebus jis ramus stabilus. as sita turejau minty.

nieko nepasiulyti - turiu galvoj nepasiulyti jokios perspektyvos santykiuose. palyginimui, tai tas pats, kaip eitumet dirbti i vieta, is kurios zinote, kad niekada niekada nepakilsite karjeros laiptais auksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 30 gruodžio 2012 - 22:09
nu bet tai visai kas kita. visokie traumuoti.
viena priezastis nenoreti gyventi - yra savisauga.
antroji - polinkis i vienatve.
vadinasi, tikrai buvimas vienu visuomeneje laikomas nenormaliu reiskiniu.ir toks zmogus, palaikantis santyki su kitu-laikomas nerimtu, santykiai - nerimtais.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 30, 23:08)
nu bet tai visai kas kita. visokie traumuoti.
viena priezastis nenoreti gyventi - yra savisauga.
antroji - polinkis i vienatve.
vadinasi, tikrai buvimas vienu visuomeneje laikomas nenormaliu reiskiniu.ir toks zmogus, palaikantis santyki su kitu-laikomas nerimtu, santykiai - nerimtais.

normalus, nenormalus, rimtas, nerimtas - labai salygines savokos, o kad statistiskai daugiau zmoniu palaiko ta pacia nuomone, tai dar nieko nereiskia jusu asmeniniame gyvenime.

tikras vienisius neturi poreikio santykiams su kitu vienisium. as nesukciau galvos del visuomenes, ji tera fantomas. sukciau galva kodel man, deklaruojanciai vienatves privalumus, vistik reikia meiles ir silumos bei santykiu. ir kurioj vietoj cia as sau meluoju. ir kodel. ir ka su tuo daryti. visuomene su manim negyvens, tai as su savim turesiu. su savim ir reik issiaiskinti.
cia nereik man atsakyt, nes toliau yra labai ne mano reikalas. ir niekieno, tik jusu. ne visuomenes.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 29, 21:20)

2. tai gerai, kad jums, kaip ir subjektyviai pasiseke. ir ko blogai po to saugotis, nusistatyti ribas? man rodos butu nenormalu kaip tik amzinai buti toje 18metes busenoj, kur viskas ruzavai matosi.

Ką reiškia "pasisekė"? Ne visai teisingai manai, nes tarp sėkmės ir rezultato - ilgas, sunkus ir atkaklus darbas, kurio niekas nematė, neįvertins ir tik aš pati žinau to kainą. Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo, jokie ten raudoni kilimai nebuvo patiesti. Lipdymas minkymas buvo ohoho koks! Viską lėmė tai, kad esu stipri ir manęs taip lengvai nepastumsi, aš visada žinojau ko norėjau, kaip turi būti ir kad laisvės netrukdytų bendradarbiavimui. Gal ne viskas susiformavo, kaip norėjau, bet daug kas pavyko. Sėkmė yra tada, kai nieko nereikia daryti, lipdyti, viskas savaime. Deja deja, čia ne tas variantas, čia kaip tik tas, kur reikia daug daug dirbti, abipusiai.
Atsakyti