Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

QUOTE(Selva @ 2013 01 24, 21:05)

Netiesa, kad i pageidavimus atsizvelgiama  schmoll.gif

Į mano pageidavimus atsižvelgė. Tiesa aš nekėliau pageidavimų stovint gimdyti.
Taigi netiesa, kad neatsižvelgiama.
Atsakyti
Menu, kad ''Motina ir vaikas'' taip pat galima gimdyti kaip tik nori ax.gif
Ryt paklausiu, viena padrūška gimdė antrojoj, žinau tik tiek, kad buvo apstrikinėta, apšokinėta, bet va apie pozas ir vonias nepaklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 24, 21:10)
Kas nors, įmeskite nuorodas į tuos straipsnius, kurie konstatuoja faktą: teisiamas akušeris LT, nes padėjo gimdyvei namuose g.gif Arba kas pažystat tokių. Nes kaip supratau, namie gimdžiusių mamyčių yra, o va apie teisiamus akušerius dėl to kalbama iš jau minėto lygio VBS.

http://www.lrytas.lt...os-sauksmas.htm
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 01 24, 22:14)

Pagaliau bigsmile.gif A vis sėdėjau ir galvojau: nu tai jeigu vykdoma paslapčia, tai kas įskundžia g.gif
Atsakyti
Kažkada per mamyčių klubą rodė apie gimdyvę, kuri gimdė privačioj klinikoj, vonioje biggrin.gif Ir vyras dalyvavo biggrin.gif
Atsakyti
VGN save reklamuodami irgi visko pasakoja. Per TV, laikraščiuose. O realiai puola į didelę paniką, kai moteris atsisako gultis ant stalo ir nori gimdyti klūpėdama. Panikuoja ir pasimeta, nes nemoka priimti tokių gimdymų. Todėl nori nenori turi gimdyti ant stalo.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2013 01 24, 22:56)
tai kur tos istorijos apie moteru gimdymus vandenyje arba stovint? medikai siulo ir siulo visas galimybes, o moterys atkakliai lipa ant stalo ir gulasi?

Prašau, skaitykite ir grožėkitės 4u.gif

http://www.supermama.../t14938-50.html
Atsakyti
"Na aš tai neseniai ir antrą vaiką pagimdžiau vandeny, toj pačioj VGN, pas tą patį gydytoją. Esu laabai patenkinta, nes viskas praėjo dvigubai greičiau nei pirmą kartą, ir plyšimų beveik nebuvo smile.gif Man vanduo veikia kaip nuskausminamieji biggrin.gif
Gimdėme abu su vyru ir visai jis netrukdė, o kaip tik padėjo."
Žiba
2005 06 07, 14:59
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2013 01 24, 23:01)
o tai nuo ko čia priklauso?

nu tai ir siulau paanalizuoti prieinama medziaga 4u.gif

kalbant apie gimdymus namuose: namuose nera gimdymo stalo stalo. taigi akuserems teks (ir bus galimybe) praktikuotis priimti gimdymus ivairiose vietose ir pozose.
Atsakyti
Uvė
2005 06 17, 09:34
mėgstu karštą vandenį, o gimdyti abu kartus teko žiemą, tad pirmąkart vonioje sušalau (vanduo 37 laipsniai) ir "išplaukiau" gimdyti į sausumą. gimdydama antrą kartą į vonią jau nenorėjau, bet labai padėjo karštas dušas. Kauno 2-oje ligoninėje gimdykloje buvo dušo kabina. joje ant skirtingų sienų - du kranai, nureguliuoti taip, kad atsisėdus kabinoje ant guminio kamuolio viena vandens čiurkšlė purškia į strėnas, o kita - į papilvę arba ant krūtinės. temperatūrą galima reguliuoti pačiai. labai atpalaiduoja kūną ir protą, net pamiršdavau, kad gimdau. buvau duše tiek, kiek norėjau. kaklelis greičiau atsidarė. jokių plyšimų. tiesa, pastarasis dalykas labai priklauso nuo akušerės. abu kartus papuoliau (su gydytoja tai tariausi) pas Raimondą. pirmąkart buvo tik kosmetiniai nubrozdinimai ir įtrūkimas, o antrąkart ji mane "išsaugojo". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2013 01 25, 00:05)
nu tai ir siulau paanalizuoti prieinama medziaga  4u.gif

kalbant apie gimdymus namuose: namuose nera gimdymo stalo stalo. taigi akuserems teks (ir bus galimybe) praktikuotis priimti gimdymus ivairiose vietose ir pozose.

Jos jau senų seniausiai išsipraktikavusios ir priiminėja gimdymus sėdint, stovint, klūpant, vandeny, net ir spec. kėdutės yra, ant kurių sėdint galima gimdyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 24, 23:04)
"Na aš tai neseniai ir antrą vaiką pagimdžiau vandeny, toj pačioj VGN, pas tą patį gydytoją. Esu laabai patenkinta, nes viskas praėjo dvigubai greičiau nei pirmą kartą, ir plyšimų beveik nebuvo smile.gif Man vanduo veikia kaip nuskausminamieji biggrin.gif
Gimdėme abu su vyru ir visai jis netrukdė, o kaip tik padėjo."
Žiba
2005 06 07, 14:59

o, pagaliau Žib@ radot 4u.gif sveikinu. dar galiu is karto pasakyti - yra ir natukes istorija, ji kaune gimde berods klupomis ant grindu.

laukiu daugiau. galesime ir procenta paskaiciuoti 4u.gif
Atsakyti