Šį kartą man daug laimėtojų
Net Paulius

Šaunuolis. Galėjo jį šįkart aukščiau patempti komisija, nes žmogus tikrai stengėsi. Gal rusai ir nesutiktų, bet aš nesu Baskovo labai daug mačiusi, tai man žiauriai panašu. Paulius, paėmęs šią Baskovo įdėją, toli eitų Lietuvoje, Ciciną perspjautų, turtingu, bobučių numylėtiniu taptų. Bus kvailas, jei nepasinaudos šia idėja ateityje
Pagaliau Mariukas įvertintas, nes visgi mano galva jis nedarydavo parodijų, tiesiog tie anuometiniai atlikėjai patys yra kaip parodija

Įsijungi sveikinimų koncertą ir linksminies
Bet kad vėl jam statiškus duoda, tai

Toks vaizdas, kad jį proteguoja. Kada jis kokį Ricky Martiną gaus, a, režisieriau?
Gražvydas

Gerulis, jis irgi prie laimėtojų.
Edgaras taip pat laimėtojas, nu šaunuolis

Aš maniau, kad jam prasčiau išeis, neįvertinau
Aistė šaunuolė. Maniau, kad blogiau jai išeis. Labai geras sprendimas buvo imti tą kostiumą, nes su juo pati Britney klipe buvo nukūdinta, patempta, todėl tie ivijos komentai apie hot dogus net ne į temą biškį

Aišku, balso vietomis nepadarė, bet šiaip skaniai susižiūrėjo. Žiūriu režisierius jos rimtai nemėgsta ar pervertina

trečią vyrą davė. Jei taip ir toliau, tai jai laimėt be šansų, nebent žiūrovai pagailės už visas kančias.
Neringa irgi prie laimėtojų, nu labai gerai
Dileta įtikinamai irgi prie laimėtojų
Kotrynos jau prie laimėtojų nepriskirčiau, nes grimo mažai, visai nepanaši kažkaip. Gal dainą kitą imti reikėjo.
Iš Gabrielės daugiau tikėjausi

Galėjo imti dainą I'm like a bird, ten būtų daugiau pasireiškusi, rankomis padirbusi, nes dabar blankokai išėjo
Žygis vargšas iš tiesų, nesąmonė tikra iš režisieriaus pusės. Suprantu, kad kokią Valinskienę jam duotų, o dabar.
Fainai, kad komisijoje Rūta, visiškai jai pritariu, labai įžvalgi ir protinga moteri. Livutė vietomis nusikvykia