Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

QUOTE(Nonna @ 2013 01 26, 22:30)
Buna ir didesniu  mirksiukas.gif
As Hamilton pirkau su 50% nuolaida  ax.gif jau sumokejau, laukiu kada atkeliaus.

Laukiu kitu didesniu nuolaidu, labai noriu tamsiai melynos spalvos  ax.gif

Tiesa gal matet pardavime large Hamilton pilkos spalvos?
4u.gif
As or noriu pilkos spalvos, graziai ji man ziurisi. Kur jus randat tokias nuolaidas, as niekur neuzseku, turbut ieskot nemoku schmoll.gif Jei nesunku, imeskite nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
O tos didžiosios nuolaidos tik Bloomingdales būna? Kaip dažnai? Baisiai noriu navy Hamiltono...
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 01 26, 22:30)
Buna ir didesniu  mirksiukas.gif
As Hamilton pirkau su 50% nuolaida  ax.gif jau sumokejau, laukiu kada atkeliaus.

Laukiu kitu didesniu nuolaidu, labai noriu tamsiai melynos spalvos  ax.gif

Tiesa gal matet pardavime large Hamilton pilkos spalvos?

Nesu niekur macius tokios nuolaidos g.gif Bet jei ir buna, tai kazi koks spalvu pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2013 01 27, 13:11)
Nesu niekur macius tokios nuolaidos  g.gif Bet jei ir buna, tai kazi koks spalvu pasirinkimas?

Buvo bloomingdales puslapyje nuolaidų kodukai 40 proc off ir dar galėjo drauge taikyti kitą -10 proc kodą. Tai ir gavosi tokia nuolaida tiems hamiltonams. Spalvų, modelių pasirinkimas ir buvo toks koks įprastai yra, nes galiojo ne konkrečiai MK produkcijai, o daugumai bloom prekių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 27 sausio 2013 - 12:24
QUOTE(LEDINE20 @ 2013 01 27, 13:11)
Nesu niekur macius tokios nuolaidos  g.gif Bet jei ir buna, tai kazi koks spalvu pasirinkimas?
Vat tai ir aš pastebejau, jei jau nuolaida, tai ne einamiausioms spalvoms schmoll.gif pilkos iš vis niekur nerandu, gal kuri kur matėte? 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Girl_not4_you drinks_cheers.gif Bloomingdales buna geros nuolaidos, o spalvu pasirinkimas iprastas, kaip visada. As pirkau su 45% plius 10% ax.gif dar pirkau MK laikrodi is lastcall, gavosi irgi 50% nuolaida.
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite Hamilton navy spalvos? 4u.gif Vis neapsisprendziu, kokia spalva geriau imti, nes pilkos niekur nerandu schmoll.gif Idomu, kaip si navy gyvai atrodo, dvejoju, ar nebus sunku derinti prie bendro vaizdo tokia rankite? Ka manot?
user posted image

Jei kur netycia uzmatytumete tokios spalvos Hamiltona, skelbkit alerma cia, atsilyginsiu saldainiais lotuliukas.gif 4u.gif Ziauriai noriu wub.gif

user posted image

Atsakyti
Aš būtent navy ir noriu. Net jei ir ne MK, rankinės ieškausi navy spalvos. Man ji, kaip ir juoda, ganėtinai neutrali ir tikrai galima priderinti prie daug ko. Joviva, tikrai drąsiai žiūrėčiau šią spalvą. O pilkos turbūt niekur nemačiau g.gif
Atsakyti
http://www.amichaelkorshandbagsale.com
Padielkos, ar ne? blink.gif
Atsakyti
As ir pribrendau Hamiltonui, didesniu nuolaidu nesulaukiau tai uzsakiau su 25% - 10%, spalva luggage, tikiuosi nenusivilsiu, nes po uzsakymo pradejau dvejoti gal vis tik reikejo juoda....
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2013 01 29, 10:34)

Taip
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2013 01 28, 21:11)
Aš būtent navy ir noriu. Net jei ir ne MK, rankinės ieškausi navy spalvos. Man ji, kaip ir juoda, ganėtinai neutrali ir tikrai galima priderinti prie daug ko. Joviva, tikrai drąsiai žiūrėčiau šią spalvą. O pilkos turbūt niekur nemačiau g.gif

Na as ir mastau, kad gal tokia spalva lengviau derinti tiek prie sviesesniu tonu, tiek prie tamsiu spalvu.
Manau nesipjaus tiek su rudu atspalviu batais, tiek su juodais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Andra* @ 2013 01 29, 11:37)
As ir pribrendau Hamiltonui, didesniu nuolaidu nesulaukiau tai uzsakiau su 25% - 10%, spalva luggage, tikiuosi nenusivilsiu, nes po uzsakymo pradejau dvejoti gal vis tik reikejo juoda....

As ir masciau, ar imti su 25% - 10%, bet nutariau dar palaukti ax.gif Gal sakau artimiausiu metu kokia -40% pasitaikys kartais, tikiuosi neteks Kaledu laukti lotuliukas.gif
Kai gausite savo rankine, pasidemonstruokite gyvai 4u.gif
Atsakyti