Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

labu, nakti leidziu ziuredama i hamiltonus blink.gif , jau beveik nusprendziau, imsiu ryza luggage. baisiai man grazu tos gold rankenos, bet baisoka, kad jos nepradetu nusitrinti rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri turite MMK odinuke... Galetu pakomentuoti odos kokybe, dydi?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 01 28, 20:23)
Merginos, gal kuri turite Hamilton navy spalvos? 4u.gif Vis neapsisprendziu, kokia spalva geriau imti, nes pilkos niekur nerandu  schmoll.gif  Idomu, kaip si navy gyvai atrodo, dvejoju, ar nebus sunku derinti prie bendro vaizdo tokia rankite? Ka manot?

Senas postas, bet... Pati ziurinejau i navy hamiltona, tai man labai grazu, bet tas minkstesnes odytes. Zodziu, yra 2 navy hamiltonai ir vienas tokios kietesnes odos, standesnis, o kitas iprastinis minkstutis. Tai va tas kietas nepatiko odos tekstura (pagugline rastumet, panasiai atrodo oda kaip kokia patalyne i nagu laka atsispaudus). Del derinimo, tai gal su spalvotesniais rubais graziau ziuretusi - takart juodai buvau apsivilkus, tai pasistaipiau pries veidrodi su situo navy hamiltonu, tai nei man, nei vyrui nepatiko - nors atrodytu prie juodu rubu jau bet kokia spalva tinka, bet kazkaip nesiziurejo.... Nors pati rankine tikrai labai grazi ir isvis man ryza, juoda, ivory ir navy graziausios is vienspalviu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 11, 18:34)
Senas postas, bet... Pati ziurinejau i navy hamiltona, tai man labai grazu, bet tas minkstesnes odytes. Zodziu, yra 2 navy hamiltonai ir vienas tokios kietesnes odos, standesnis, o kitas iprastinis minkstutis. Tai va tas kietas nepatiko odos tekstura (pagugline rastumet, panasiai atrodo oda kaip kokia patalyne i nagu laka atsispaudus). Del derinimo, tai gal su spalvotesniais rubais graziau ziuretusi - takart juodai buvau apsivilkus, tai pasistaipiau pries veidrodi su situo navy hamiltonu, tai nei man, nei vyrui nepatiko - nors atrodytu prie juodu rubu jau bet kokia spalva tinka, bet kazkaip nesiziurejo.... Nors pati rankine tikrai labai grazi ir isvis man ryza, juoda, ivory ir navy graziausios is vienspalviu.

Na aš vis dar mąstau, tiksliau pearl grey spalvos, kuri man ideali, greičiausiai taip ir neatrasiu, tai gundysiuos navy blue smile.gif net nežinojau, kad šios spalvos du variantai, aciu už pastabas, būtinai pasiziurinesiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as gal ne visai i tema (o gal visai ir i tema smile.gif ), bet ar jums hamilton rankinese ta kabanti dekoratyvine spyna ar labai braizo metalines detales ant kuriu kaba (kalbu butent apie MK rankines)? Ji pakankamai sunki ir man jau po pirmu keliu val. nesiojimo labai subraize metalines detales, nusiminiau, bet parduotuveje sutiko pakeisti rankine i nauja bigsmile.gif . Dabar galvoju ar man nuimti ta spyna ir nesioti be jos (bet ji man labai patinka), arba susitaikyt su tais galimais ibrezimais (bet vel gi ant auksines spalvos jie labai krenta i akis) ir trecias varinatas, ar yra budu kaip ja apsaugoti (pvz apsauginiai lipdukai)? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angy*: 18 kovo 2013 - 00:02
Merginos, gal butu galima i a.z. tarpininkes, kuri padeda isigyti Michael Kors rankines kontakta? Seniai reikia naujos rankines, si karta, manau pribrendau kazkam rimtesnio ir jau senokai ziurineju Michael Kors smile.gif Butu labai smagu pagauti kokia nuolaida... Ar tos is bloomingdale's tikrai originalios?
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2013 03 24, 23:29)
Merginos, gal butu galima i a.z. tarpininkes, kuri padeda isigyti Michael Kors rankines kontakta? Seniai reikia naujos rankines, si karta, manau pribrendau kazkam rimtesnio ir jau senokai ziurineju Michael Kors  smile.gif Butu labai smagu pagauti kokia nuolaida... Ar tos is bloomingdale's tikrai originalios?

Nesupykit, bet prajuokinot labai biggrin.gif Bloomingdale's (kaip ir pvz Lord & Taylor, Macy's, Dillars, Neiman Marcus, Saks ir pan) labai rimta parduotuve, ten padielku tikrai nera.

Turbut esat nemazai ziurejus jau MK rankiniu, bet jei del bloom iskilo tokiu klausimu, tai visgi paminesiu (o gal kazkam ir siaip pravers) - skirtingose parduotuvese buna skirtingu spalvu, t.y. tik kazkuriai department store isleidzia tam tikra spalva. Na pvz dabar Lord&Taylor turi 'hamilton' modeli zalios (palm) spalvos, Macy's turi nude (tan), kuriu nera MK parduotuveje - jie tik tose parduotuve ir yra.

Tarpininkes rasit CIA - rinkites ta, kurios salygos jums labiausiai patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 25, 02:16)
Nesupykit, bet prajuokinot labai  biggrin.gif Bloomingdale's (kaip ir pvz Lord & Taylor, Macy's, Dillars, Neiman Marcus, Saks ir pan)  labai rimta parduotuve, ten padielku tikrai nera.

Turbut esat nemazai ziurejus jau MK rankiniu, bet jei del bloom iskilo tokiu klausimu, tai visgi paminesiu (o gal kazkam ir siaip pravers) - skirtingose parduotuvese buna skirtingu spalvu, t.y. tik kazkuriai department store isleidzia tam tikra spalva. Na pvz dabar Lord&Taylor turi 'hamilton' modeli zalios (palm) spalvos, Macy's turi nude (tan), kuriu nera MK parduotuveje - jie tik tose parduotuve ir yra.

Tarpininkes rasit CIA - rinkites ta, kurios salygos jums labiausiai patinka.  4u.gif

Aciu uz informacija! Del to, kad prajuokinau, tikrai nesupyksiu 4u.gif tiesiog rimtesniu prekiu esu pirkus tik tiesiogiai is gamintojo parduotuves, bloomingdale's aptikau visai netycia, skaitinedama forumus, kai pribrendo mintis iigyti MK rankine. Todel nusprendziau pasiklausineti, na as visad devynis kart pamatuoju ir tik desimta kerpu biggrin.gif
Kaip bebutu, informacija tikrai naudinga, dar karteli aciu 4u.gif O del nuolaidu kuponu, tai kaip supratau, neimanoma nuspeti, kada mazdaug koks turetu iseiti?
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2013 03 25, 19:40)
O del nuolaidu kuponu, tai kaip supratau, neimanoma nuspeti, kada mazdaug koks turetu iseiti?

Na pries visas amerikoniskas sventes dazniausiai kazkas buna, nors pvz Macy's isvis vos ne kas savaite nuolaidos papildomos (tik tarkim MK rankinems netaiko ar taiko tik sale'o MK rankinems).
Atsakyti
Kaip Hamiltonai nešiojasi?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 25, 20:53)
Kaip Hamiltonai nešiojasi?

As nepakomentuosiu kaip nesiojasi po ilgesnio laiko, bet hamiltonai isvis daug variantu odos buna (plius dar medziaginiai ir guminiai yra)... Nezinau kaip kitos, bet is tu iprastiniu nuolat esanciu (ne limited kolekciju), tai yra 2 rusiu oda - saffiano ir kita minkstesne. Tai saffiano man rodos geriau nesiotusi, ji kietesne, labiau uzgrudinta ir atsparesne dregmei ir pan, o ir siaip saffiano odos hamiltonai forma islaiko geriau nei tos minkstos odos, kurios kiek sukrenta tusti budami.
Atsakyti
Tai geriausia, kad būtų parašyta saffiano žiūrinėti? Man tai jau paranoja, kad nemažai sumokėjus kampai nusidevės doh.gif
Atsakyti