Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 25, 21:43)
Tai geriausia, kad būtų parašyta saffiano žiūrinėti? Man tai jau paranoja, kad nemažai sumokėjus kampai nusidevės  doh.gif

Neturejau pati, tai nezinau kaip viena ar kita medziaga ar oda nesiojasi, bet pati dabar butent saffiano laukiu (bet ne specialiai del odos tipo, o del bendro vaizdo, spalvos ir tt). Bet rinktis turbut reiketu pagal tai, kad paciai patinka - pvz saffiano Navy man nepatiko, o paprasta Navy labai grazi.

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 25, 23:17)
Neturejau pati, tai nezinau kaip viena ar kita medziaga ar oda nesiojasi, bet pati dabar butent saffiano laukiu (bet ne specialiai del odos tipo, o del bendro vaizdo, spalvos ir tt). Bet rinktis turbut reiketu pagal tai, kad paciai patinka - pvz saffiano Navy man nepatiko, o paprasta Navy labai grazi.

O aš kaip tik laukiu Jet Set travel tote, saffiano navy spalvos, tikiuosi gyvai pamačius nenuvils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 25, 20:53)
Kaip Hamiltonai nešiojasi?

Saviske nesioju antri metai.Pakolkas viskas ok,kaip nauja.Nesaugau kazkaip specialiai,bet ir nemetau.
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 03 25, 23:30)
O aš kaip tik laukiu Jet Set travel tote, saffiano navy spalvos, tikiuosi gyvai pamačius nenuvils smile.gif

Na cia skonio reikalas - man nera negrazu saffiano oda bendrai paemus, bet Navy spalvos hamiltonus lyginant man negrazus butent saffiano Navy buvo (ne siaip saffiano hamilton). Bet tarkim kniedziuoti (tokie) arba stampuioti (tokie) man isvis nepatinka, nepriklausomai nuo spalvos. Ai, nu per daug tu hamiltono rusiu, kad visus isvardint patinka ar ne....

Nors siaip galvoju, kad saffiano odos hmailtonas, budamas kietesnis, neturetu daryt SITOS problemos kai sunkiau kazka idejus rankenos plesiasi.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2013 03 25, 23:43)
Saviske nesioju antri metai.Pakolkas viskas ok,kaip nauja.Nesaugau kazkaip specialiai,bet ir nemetau.

Kokia oda pas tave?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 26, 00:28)
Na cia skonio reikalas - man nera negrazu saffiano oda bendrai paemus, bet Navy spalvos hamiltonus lyginant man negrazus butent saffiano Navy buvo (ne siaip saffiano hamilton). Bet tarkim kniedziuoti arba stampuoti man isvis nepatinka, nepriklausomai nuo spalvos. Ai, nu per daug tu hamiltono rusiu, kad visus isvardint patinka ar ne....

Nors siaip galvoju, kad saffiano odos hmailtonas, budamas kietesnis, neturetu daryt SITOS problemos kai sunkiau kazka idejus rankenos plesiasi.... g.gif

As kalbejau apie savo laukiama Jet Set modeliuka, kuris taip pat saffiano odos, navy spalvos. Tiesiog siuo metu man aktualu, kad tilptu sauskelnes, buteliukai ir kita mazylio amunicija, tad si rankine labiau laisvalaikiui savo funkcionalumu nustelbe Hamilton. Nors labai dvejojau, nes norejau ir Hamiltono.

user posted image

Tiesa, Shopingas, minejau naujausiu pirkiniu temoje, paminesiu ir cia, kad Jusu Hamilton tan spalvyte labai grazi wub.gif Man viena is graziausiu spalvu siam modeliui wub.gif O tos paskutines nuorodos su kniedemis ir kitais virazais... schmoll.gif Man labai jau kicines, asmeniskai as kaip ir Jus nemegstu tokiu perkrautu rankiniu smile.gif

Nors siuo metu man labiau patinka Selma satchel, modeliukas kazkuom primena prada tote wub.gif
user posted image

user posted image

Tik galetu buti truputi didesne, o siaip planuose turiu tokia...manau prie oficinio stiliuko si rankine net labai ziuresis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 26 kovo 2013 - 10:45
QUOTE(Joviva @ 2013 03 26, 11:43)
As kalbejau apie savo laukiama Jet Set modeliuka,

Nors siuo metu man labiau patinka Selma satchel, modeliukas kazkuom primena prada tote wub.gif 

Tik galetu buti truputi didesne, o siaip planuose turiu tokia...manau prie oficinio stiliuko si rankine net labai ziuresis wub.gif

Supratau apie ka jus, tik pakomentavau bendrai. 4u.gif

I si modeliuka pati ziurejau, bet gyvai pamacius labai nuvyle dydis... Tai be didesniu dvejoniu tada hamilton emiau 4u.gif O butent Prada pas mane mane ir yra planuose perkant juoda rankine - aisku turbut teks gerokai palaukt kol ka gausiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 26, 12:30)
Supratau apie ka jus, tik pakomentavau bendrai.  4u.gif

I si modeliuka pati ziurejau, bet gyvai pamacius labai nuvyle dydis... Tai be didesniu dvejoniu tada hamilton emiau  4u.gif O butent Prada pas mane mane ir yra planuose perkant juoda rankine - aisku turbut teks gerokai palaukt kol ka gausiu...  ax.gif

Ech Selma satchel modeliukas yra butent tas, kuriuo labai gundausi wub.gif o sakykit, gal jum teko paciupinet? Gyvai nuvyle dydis, o kaip oda jo? Nes as esu maciu gyvai tik is toliau, viena mergina turejo, tai dydis man visai tiktu, tikiuosi dar iki galutinio apsisprendimo pavyks ir "paciupinet" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2013 03 26, 14:49)
o sakykit, gal jum teko paciupinet? Gyvai nuvyle dydis, o kaip oda jo?

Neciupinejau (arba nepamenu), nes mane iskart nuvyle dydis - visai ne tokio ieskojau. Bet oda saffiano, tai bus tokia pat kaip ir kitos sios odos MK rankines...
Atsakyti
Dar paminesiu TOKIOS teksturos hamilton modeliuka - nerekomenduociau jo pirkt, nes panasu, kad gali apsilaupyt greitai. Parduotuvej ciupinejant pastebejau, kad kelios vietos atsilupe jau yra, tai nesiojant turbut greitai gali apsidevet ir prarast isvaizda. Velgi, negarantuoju, kad taip butu, bet jei jau parduotuvej naujas stovedamas neidealiai atrodo, tai kazkur brukstelejus, nesiojant manau tikrai devesis...
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 25, 20:53)
Kaip Hamiltonai nešiojasi?

Aš UK mačiau nemažai labai nekaip atrodančių Hamiltonų- praradusių formą, susilamdžiusių, bet manau čia dėl to, kad neprižiūri rankinės, tampo paauglės belenkaip (čia tie atvejai, kuriuos mačiau-po kojom numeta ant žemės, pvz.) Šiaip ar taip nežavi jis manęs, kiek mačiau ant nešiotojų. Man gražesnis MK Travel tote modelis arba aukščiau įkelta Selma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 26 kovo 2013 - 16:35
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 26, 09:33)
Kokia oda pas tave?

Maniske su faktura 4u.gif
Atsakyti