Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

QUOTE(myglle @ 2013 12 09, 17:19)
Kuri is situ graziausia??

Tik pirma, kitos tai labai nekokios...
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 09, 16:19)

tik Selmute wub.gif
Atsakyti
o as nezinau..neapsisprendziu..nes man ta Selma tokia ofisine, darbine..dokumentams.o kaip as esu tokia laisvalaikio tipo.renguosi daznai laisvalaikiskai, bijau kad ji netinka prie mano aprangos kodo, nepriderinsiu as jos doh.gif ka daryt???? o reikia labai labai tases..
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 09, 18:41)
o as nezinau..neapsisprendziu..nes man ta Selma tokia ofisine, darbine..dokumentams.o kaip as esu tokia laisvalaikio tipo.renguosi daznai laisvalaikiskai, bijau kad ji netinka prie mano aprangos kodo, nepriderinsiu as jos  doh.gif ka daryt???? o reikia labai labai tases..

Na jo, stilius ju labai skirtingas, t.y. pirmoji standi, o kitos pliuskes. Bet as manau Selma labai prie visko tinka - is pirmo zvilgsnio tokia labiau oficiali, bet realiai prisiderina gerai (na gal prie kerzu ar kokiu kedu ir nelabai visada deres). Pati turiu sia Prada rankine - ji irgi is tu stadziu, grieztesnio stiliaus, bet labai puikiai nesioju tiek kasdienai, tiek isejimams. Suejo vasara ir prie sortu, kelniu/dzinsu, ir prie sijonu ar sukneliu, na man ji visur tinka.

O jei vistik tikrai ne jusu stilius grieztesne forma, tai is minkstu man sios MK grazios
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ms.Blonde aciu labai!!!
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 09, 17:19)

pirma arba ketvirta smile.gif pirmają teko čiupinėti, tikrai faina, bet labai jau dalykiška.
Atsakyti
Kas siuntetes Hamilton large rankine, koks svoris buvo? Sunki labai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 15 gruodžio 2013 - 13:41
Jomashop.com rankinem 35% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 12 15, 13:05)

kazkas 1,2 kg. sunkoka ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 09, 16:19)

2 ir 3
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 09, 17:41)
o as nezinau..neapsisprendziu..nes man ta Selma tokia ofisine, darbine..dokumentams.o kaip as esu tokia laisvalaikio tipo.renguosi daznai laisvalaikiskai, bijau kad ji netinka prie mano aprangos kodo, nepriderinsiu as jos  doh.gif ka daryt???? o reikia labai labai tases..

Selma nera ofisine visiskai, priderinti ja ir prie laisvesnio stiliaus galima. Bet jau reikia derinti. Jei ieskote universalesnes rankines, tai dar siulyciau Hamilton modeli paziuret. Ji prie visokio stiliaus tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 12 15, 13:05)

manoji 1.3kg svėrė 4u.gif
Atsakyti