Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

Sveikutės,
Klausimėlį turiu, ar Jums nedažo tamsiai laikrodis? man kelinta karta pastebiu, kad tamsus riesas g.gif maniskis sidabro spalvos metalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 12 19, 12:08)
Sveikutės,
Klausimėlį turiu, ar Jums nedažo tamsiai laikrodis? man kelinta karta pastebiu, kad tamsus riesas  g.gif maniskis sidabro spalvos metalo  4u.gif

Manasis aukso sp. nedažo, turiu jau senokai, nešioju kiekvieną dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 12 01, 17:10)
Man naujausia MK wub.gif
user posted image
gal kas tokia turite?
uz keliu savaiciu tureciau laikyt rankose bigsmile.gif

paliksiu atsiliepima apie sia rankine. laaabai fantastik! bigsmile.gif nera laabai didele, tokia kaip Hamiltonas, nesunki, spalva laabai grazi, zodziu super duper pirkinukas, graziau net nei reklaminej foto atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 12 19, 12:09)
Manasis aukso sp. nedažo, turiu jau senokai, nešioju kiekvieną dieną smile.gif

as taip pat turiu aukso spalvos ,nesioju kasdien , netepa tikrai drinks_cheers.gif ...
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 12 19, 12:08)
Sveikutės,
Klausimėlį turiu, ar Jums nedažo tamsiai laikrodis? man kelinta karta pastebiu, kad tamsus riesas  g.gif maniskis sidabro spalvos metalo  4u.gif

turiu sidabro spalvos - nedazo, nors kiekviena diena nesioju ... ax.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
patarkit prašau man, gavau šią rankinę

user posted image

prisiskaičiau, kad reikia impregnuoti (nors juodos Hamilton tai neimpregnavau...) nes na šviesi, kad greit nesusitrintų ir pan., šiandien išpurškiau ir pakabinau, kad išdžiūtų. dabar pasižiūriu, ji pabalusi fear.gif fear.gif

aš vos šoko negavau, tai reiškias, kad sugadinau rankinuką???? verysad.gif impregnantas Salamander, parašyta, kad tinka visokiai odai verysad.gif ką man dabar daryti? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 12 31, 18:33)
paliksiu atsiliepima apie sia rankine. laaabai fantastik! bigsmile.gif nera laabai didele, tokia kaip Hamiltonas, nesunki, spalva laabai grazi, zodziu super duper pirkinukas, graziau net nei reklaminej foto atrodo wub.gif

Tikrai nuostabi tasyte wub.gif Is kokios parduotuves pirkot jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 12, 01:06)
Labas merginos 4u.gif
patarkit prašau man, gavau šią rankinę

user posted image

prisiskaičiau, kad reikia impregnuoti (nors juodos Hamilton tai neimpregnavau...) nes na šviesi, kad greit nesusitrintų ir pan., šiandien išpurškiau ir pakabinau, kad išdžiūtų. dabar pasižiūriu, ji pabalusi fear.gif  fear.gif

aš vos šoko negavau, tai reiškias, kad sugadinau rankinuką???? verysad.gif impregnantas Salamander, parašyta, kad tinka visokiai odai verysad.gif  ką man dabar daryti?  cray.gif

Visas savo rankines aš vežu impregnuoti į Joglę. Jei po kažkiek laiko vaizdas nepasikeis, patarčiau pasikonsultuoti su Jogle Jasinskio g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2014 01 12, 01:00)
Tikrai nuostabi tasyte  wub.gif Is kokios parduotuves pirkot jei ne paslaptis?  ax.gif

Nordstorm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 01 12, 10:20)
Visas savo rankines aš vežu impregnuoti į Joglę. Jei po kažkiek laiko vaizdas nepasikeis, patarčiau pasikonsultuoti  su Jogle Jasinskio g.  smile.gif

unsure.gif nesikeičia... turbūt reiks vežti į Joglę unsure.gif

o Joglėj kai impregnuoja, kiek laiko su rankine galima vaikščiot? jei pvz.lietaus gauna, reikia vėl iš naujo vežt impregnuot? kokia kaina ten?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 01 12, 15:20)
unsure.gif nesikeičia... turbūt reiks vežti į Joglę unsure.gif

o Joglėj kai impregnuoja, kiek laiko su rankine galima vaikščiot? jei pvz.lietaus gauna, reikia vėl iš naujo vežt impregnuot? kokia kaina ten?

Dabar tiksliai nepamenu, bet Joglei esu vežusi impregnuoti prieš nešiojant 3 ar 4 rankines. Visos juodos, išskyrus vieną - ta buvo raudona (Coccinelle) . Tai tfu tfu tfu nė su viena neturėjau problemų - nei dėl lietaus, nei dėl sniego, nei dėl purvo. To vieno karto ir pakakanka, matyt, sezonui.
Kaina apie 50 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 01 12, 11:54)

O buna ten kokiu geru koduku, gal zinot kiek LT panasi MK tasyte kainuoja?
Atsakyti