Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

Ačiū:-)
O ką reiškia Saffiano leather ? Kitur rašoma tik leather..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 15 gruodžio 2013 - 17:18
QUOTE(Kuti @ 2013 12 15, 17:13)

saffiano tai tokia lygi oda, net nemoku paaiskinti, va tokia:
https://www.google.l...a...276;400;300
Atsakyti

www.google.lt viska moka labai graziai paaiskinti smile.gif
Atsakyti

Ją pradėjo gaminti Prada, po to,kaip matom ir daugiau atsirado,kaip pvz.MK.
Šiaip prieštaringi atsiliepimai-turėtų būti mažiau tepli,lengviau valoma, bet iš kitos pusės, jei atsiranda įbrėžimas,nieko nebepadarysi....
pataisykite,jei klystu ir gal kas gali pasidalinti įspūdžiais apie saffiano leather?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 12 15, 18:59)
Šiaip prieštaringi atsiliepimai-turėtų būti mažiau tepli,lengviau valoma, bet iš kitos pusės, jei atsiranda įbrėžimas,nieko nebepadarysi....
pataisykite,jei klystu ir gal kas gali pasidalinti įspūdžiais apie saffiano leather?

grubus odos isdirbimas, kitokia tekstura. is tokios odos pagamintos tases laiko forma, nes oda kietesne..o del ibrezimu tai bet kokia oda idreskus manau 100% to jau niekaip nebeuzmaskuosi.. Turiu tokios odos rankine tai nesiojasi puikiai, be jokiu ibrezimu, idreskimu ir nusinesiojimu.
Atsakyti
sveikos, turincios Hamilton. Kaip suprantu, vienos bna standesnes, kitos visai pliuskes.Is kur zinot kokia oda bus? beje, kaip nesiojas?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 12 15, 18:59)

tikrai nera saffiano, kad daugiau ibrezimai matytusi. patvari oda. turiu travel tote, tai tikrai man saffiano oda labai tinka tai tasei. Hamiltone paprasta oda, man kazkaip jam atrodo irgi labai tinka, tokia grubesne ji.
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimus 4u.gif
Noriu labai Hamiltono,tik dvejoju tarp didesnes ir mazesnes g.gif
Ir norisi kainos kuo geresnes biggrin.gif
Šiandien buvo geras variantas labai,bet greit išpirktos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 15 gruodžio 2013 - 21:50
QUOTE(Kuti @ 2013 12 15, 18:13)

Saffiano oda buna teksturine, kaip pvz ant nagu lako patalyne isispaudus. Na matau idejo jums paveiksliuka is google, o ir daugiau pagooglinus galima pamatyt kaip atrodo.

O siaip isdirbimas saffiano kitoks, sako, kad patvaresne oda, labiau atspari temperaturu svyravimams, maziau braizosi.

Pati turejau hamiltona ir tebeturiu Prada saffiano odos - nors abi saffiano, bet oda tikrai skiriasi ju, bet nepasakyciau, kad MK prasta ar pan buvo. Tik gal kiek paminkstejo benesiojant MK oda, nesukrito, bet tiesiog kazkokio minkstumo labiau igavo (jei nesivaidena man, trumpai as ja paturejau)... g.gif Na o dabar teko neseniai smeline MK saffiano 'selma' paciupinet, tai nelabai patiko, kazkokia 'gumine' pasijaute rankine, nors tikrai ne vieno modeliuko saffiano ciupinejus, o ir ta pacia 'selma' ryza net pirkt masciau ir rimciau apciupinejus esu, tai galvoju gal tiesiog kokia partija kita odos ar nuo spalvos priklauso (bet cia pirmakart taip su sita rankine, jokia kita taip nesijaute).

QUOTE(kavamale @ 2013 12 15, 21:49)
sveikos, turincios Hamilton. Kaip suprantu, vienos bna standesnes, kitos visai pliuskes.Is kur zinot kokia oda bus? beje, kaip nesiojas?

Standesnes buna saffiano, kitos paprastos odos pliuskes. Nors man labai nuo spalvos priklauso - vienoms graziau saffiano, kitoms paprasta oda - netgi pirmakart saffiano hamiltona pamacius sakiau, kad labai negrazi rankine ax.gif

QUOTE(Kuti @ 2013 12 15, 22:49)
Noriu labai Hamiltono,tik dvejoju tarp didesnes ir mazesnes g.gif
Ir norisi kainos kuo geresnes biggrin.gif
Šiandien buvo geras variantas labai,bet  greit išpirktos buvo.

As uz didesne, man graziau, bet aisku cia skonio reikalas. Na ir siaip jei mazai kazka nesiojates, tai gal neverta dideles pirkt. Bet kadangi be uztrauktuko, tai man didele dar tuo patogiau, kad kazkaip saugiau daiktai jauciasi joje....

Nezinau kokia kaina jums gera, bet Macy's daznai kokia nors spalva iskrenta ant sale'o ir galima nupirkt uz kokius +-$250 su kuponu.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 09, 16:19)
Kuri is situ graziausia??
user posted image

Ši graži. O ji užsisega užtrauktuku?
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 12 18, 12:33)

apziurejus foto po desine galima pamatyti, kad yra uztrauktukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2013 12 18, 13:33)