Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(pagalvele111 @ 2013 01 26, 11:24)
Perlaikant TVT reikia parasyti rasto darba? APsvieskite mane tuo klausimu prasau smile.gif Egzamine nedalyvavau,tai dabar turiu skola ir net nezinau nuo ko pradeti smile.gif

As tokioj pat padety drinks_cheers.gif Taip reikia rasto darbo, kitaip neleis laikyt egzo. Uzduotys patalpintos katedros puslapy.
Atsakyti
Bubelis, tikrai geras logikos dėstytojas smile.gif pasisekė, jeigu pas jį laikysi egzaminą smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal turite Tarptautinės privatinės teisės konspetuką ir galite pasidalinti? taip pat praverstų ES materialinės konspektas 4u.gif tinginele@gmail.com [COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinginele: 26 sausio 2013 - 16:55
QUOTE(Gunia @ 2013 01 26, 11:29)
As tokioj pat padety  drinks_cheers.gif  Taip reikia rasto darbo, kitaip neleis laikyt egzo. Uzduotys patalpintos katedros puslapy.

Viskas aisku, gerai kad nenuciuoziau be nieko i egza biggrin.gif
Atsakyti
dėk K a t u o k o s egzo - jei pasiseks, kad bus tokia situacija, kai perlaikysi pas kitą dėstytoją, tai jis nežiūri rašto darbų biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas privatines sprende 6 uzdavini, labai reikia sad.gif jau visa savaite sedziu ir nieks nesigauna, vis randu kitoki sprendimo varianta, gal kas padetu -galiu ir sumoket
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 24, 18:31)

aš irgi taip pat suprantu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif bet kai kas iš to daro biznį  ax.gif
paprašyk kokio vieno ar dviejų psl. topsecret.gif ir tada sulyginsi ką aš turiu  ax.gif nes man labai panašu, kad maniškiai tie patys konspektai  topsecret.gif

Panašu, kad tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2013 01 26, 18:51)
dėk K a t u o k o s egzo - jei pasiseks, kad bus tokia situacija, kai perlaikysi pas kitą dėstytoją, tai jis nežiūri rašto darbų  biggrin.gif

O kokia cia turetu buti situacija? Nebent stebuklas turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2013 01 26, 22:03)
O kokia cia turetu buti situacija? Nebent stebuklas turbut  lotuliukas.gif

na, gal susirgs ar išvažiuos kur smile.gif pas labai gerą dėstytuva mes laikėm, nepamenu pavardes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2013 01 26, 23:21)
na, gal susirgs ar išvažiuos kur smile.gif  pas labai gerą dėstytuva mes laikėm, nepamenu pavardes g.gif

O gal kartais prisiminsit? 4u.gif Nes, jei neislaikysiu, rasysiu prasyma, kad pakeistu destytoja cool.gif
Atsakyti
Kas laikėte pas Katažyną Mikštą TPT ?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 01 27, 11:07)
Kas laikėte pas Katažyną Mikštą TPT ?

As laikiau pas sita "mergaiciuke" doh.gif
Trys klausimai rastu. Laikas duodamas skirtingai. Viena karta dave valanda, kita karta dave 40min. Parasius gali palikt ir iseit arba ji iskart pasiziuri, bet tuomet kartu ir tave dar paklausines.
Islaikiau is antro karto, nors kas jai pirma karta netiko, nezinau, nes buvau viska parasius.
Megsta klausinet apie lis pendens, forum shopping, kolizines normos, renvoi, viesoji tvarka, deliktines prievoles.
Siaip egzaminas nesunkus, bet kadangi as vaiko prieziuros atostogose, tai man sunkoka rast laiko mokytis, uztat ir islaikiau tik is antro karto.
Destytoja sakyciau geranoriska, tad manau bijot nereikia smile.gif
Atsakyti