Laikiau Žemės teisę, galima rašyti referatą, egzamino metu reikia naudotis visais teisės aktais, du atviri klausimai ir uždavinys buvo. Referato nerašiau gavau 7 berods.
QUOTE(Jolete @ 2013 03 28, 17:23)
Laikiau Žemės teisę, galima rašyti referatą, egzamino metu reikia naudotis visais teisės aktais, du atviri klausimai ir uždavinys buvo. Referato nerašiau gavau 7 berods.
O nezinai, kaip sistema del referato - kiek galima tu balu gauti, kokios temos?
O destytoja kokia/koks? ar prie gerieciu?
Aš laikiau pas Monkevičių, fainuolis toks, apie referatą nežinau nieko, nes nesidomėjau labai.
Ką tik įvedė pažymį, išlaikiau Teisės teoriją, viskas - liko valstybiniai pavasarį

QUOTE(Jolete @ 2013 03 28, 23:21)
Ką tik įvedė pažymį, išlaikiau Teisės teoriją, viskas - liko valstybiniai pavasarį

sveikinu, saunuole

Darbo.
QUOTE(Jolete @ 2013 03 28, 22:21)

o sveikinu

QUOTE(cuoliukė @ 2013 03 29, 09:08)
Dar nieko nežinom

QUOTE(Jolete @ 2013 03 28, 22:21)

Pas mane ir atsirado TT, pasiseke mums, kaupiame JOLETE jegas valstybiniams

Papildyta:
QUOTE(Mnnhmer @ 2013 03 28, 17:29)
As rasiasu referata, ivertino 8, o uz egz parase 9, tai toks ir vertinimas, sako kad referatui iki 40% egz likusieji, bet manau jei parasai referata prideda koki bala, o jei nerasai tai uz egz gauni tiek kiek ivertina. cia apie zemes teise
sveikos, gal kas laikete teises istorija pas Gaurilcika? pasidalinkite ispudziai

QUOTE(Mnnhmer @ 2013 03 28, 16:41)
Sveikos,
Po studiju sustabdymo (teise ir valdymas) griztu laikytis egzaminu (ir skolu
) ir pradedu nuo alternatyviu dalyku.
Po studiju sustabdymo (teise ir valdymas) griztu laikytis egzaminu (ir skolu

Labas, jei dar neissilaikius ir Darbo teises, tai rinkis darbo sutarti. Forma - uzdavinys, DK naudotis negalima. Tik nebepamenu, pas kuri destytoja laikiau.
Dar galiu pakomentuoti konfliktu studiju pagrindus - pilnai uzteko konspektelio ir 3 dienu pastangu, kad gauciau 8. Forma - 3 klausimai rastu.
QUOTE(Mnnhmer @ 2013 03 28, 16:29)
Dabar turiu zemes teise, tai temos yra is kurso temu tiesiog.. pvz.: servitutai ir pan. Nera siauros ar kazkokios neiveikiamos tikrai.
Dar turi ziniu visuomenes pletra- man toks pakankamai keistas dalykas..
Mokesciu teise turejau, pas mergina, pavardes dabar neatsimenu- tik egzmainas buv, atviri klausimai, superine destytoja buvo, tai man sis dalykas patiko

Parlamento neemiau, nes kaip ir viskas toje katedroje, manau, bus gan grieztai vertinama.. bet jei konstitucine teise patiko, manau, nebus sudetinga, nes siauresnis dalykas
Konfliktu studju pagrindai irgi nesudetings dalykas, labiau su psichologija suristas, tai jei patinka galima drasiai imti, destytoja tikrai ne piktybine