Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

sveikos turiu prasyma, gal kas gailaslit atsiust ct bendrosios ir specialios dalies moodle konspekta butu didelis aciu mailas : magde2@inbox.lt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
reikia pasirinkti alternatyvų dalyką kitam pusmečiui ir pasimečiau ką rinktis. Gal ką patartumėte iš šių dalyku :
Autorių teisė
Draudimo teisė
Konflikto studijų pagrindai
Konstitucinių ginčų teisė
Kriminalistika
Lyginamosios teisės įvadas
Mokesčių teisė
Tarptautinė žmogaus teisių apsauga

Kas iš jų lengvesnis ar dėstytojas geresnis smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
merginos jei kuri galetumete padetgi rasykite i az, labai reikalinga:
BT bendros ir spec dalies konspektas
BPK bendros dalies konspektas
atitinkantys MRU programa
is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2013 04 20, 14:29)
Sveikos  4u.gif 
reikia pasirinkti alternatyvų dalyką kitam pusmečiui ir pasimečiau ką rinktis. Gal ką patartumėte iš šių dalyku :
Autorių teisė 
Draudimo teisė 
Kriminalistika 
Mokesčių teisė 

esu laikius kriminalistika, tai pagal kiššškio medziaga buvo idomu mokintis( ko nebuvo su kitais dalykais) ir egzamine trys atviri klausimai, vertino gana teigiamai.
dar esu laikius draudimo teisę, buvo testas, irgi nelabai sunkus, kazkoks jaunas destytojas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudelė @ 2013 04 20, 19:44)
esu laikius kriminalistika, tai pagal kiššškio medziaga buvo idomu mokintis( ko nebuvo su kitais dalykais) ir egzamine trys atviri klausimai, vertino gana teigiamai.
dar esu laikius draudimo teisę, buvo testas, irgi nelabai sunkus, kazkoks jaunas destytojas buvo.

Bet tikiuosi kriminalistiką ne Kiškis dėsto?smile.gif
Atsakyti
Man kriminalistiką Kiškis dėstė ir egzaminavo, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 04 21, 11:40)
Man kriminalistiką Kiškis dėstė ir egzaminavo, labai patiko  thumbup.gif

Na jeigu Kiškis kriminalistiką dėsto, tada nesirinksiu. Kriminologijos jau per akis su juo biggrin.gif

O gal kuriai teko susidurti su Doc. dr. Palmira Rudalevičiene? Pasirinkau pas ją bakalaurinį darbą ir nežinau ar gerai padariau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fishbone: 21 balandžio 2013 - 14:21
Sveikos  4u.gif 
Autorių teisė 
Draudimo teisė 
Kriminalistika 
Mokesčių teisė 

iš šių dalykų laikiau autorių ir draudimo teisę. nebuvo sunku smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Autorių teisė
Draudimo teisė
Kriminalistika
Mokesčių teisė
Kas iš jų lengvesnis ar dėstytojas geresnis

Kriminalistika labai idomus dalykas!Turi nusipirkti arba atsisviesti pratybas ir pildai per seminarus, uzduotis darai, antspaudus mokaisi paimt ir panasiai, labai idomu smile.gif Zinoma yra ir koliai, bet siaip destytojas geras:)
Papildyta:
SOS gal kas turite TEISES FILOSOFIJOS konspekta, butu gerai pagal S.Arlausko klausimus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginatrytia: 22 balandžio 2013 - 16:23
QUOTE(Fishbone @ 2013 04 20, 13:29)
Sveikos  4u.gif 
Autorių teisė 
Draudimo teisė 
Kriminalistika 
Mokesčių teisė 

Turėjau: autorius, konfliktus, mokesčius. Nei vienas nebuvo labai sunkus. Jei turėjai finansus, tai mokesčiai dar lengviau, praktiškai visi sodros ir VMI mokesčiai (na, čia man gal atrodė kiek lengviau, nes esu dirbus buhaltere, tai visa tai naudojau praktikoje topsecret.gif). Konfliktai gana įdomu ir taip nėra sunku.

Bet kaip visada: visas lengvumas/sunkumas priklauso nuo to pas ką pakliūsi..... topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2013 04 21, 16:05)
Na jeigu Kiškis kriminalistiką dėsto, tada nesirinksiu. Kriminologijos jau per akis su juo biggrin.gif

O gal kuriai teko susidurti su Doc. dr. Palmira Rudalevičiene? Pasirinkau pas ją bakalaurinį darbą ir nežinau ar gerai padariau g.gif

oj oj, kriminologiją ir aš laikiau,ne kriminalistiką, sorry, nesusiklaidinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 04 22, 20:36)
Turėjau: autorius, konfliktus, mokesčius. Nei vienas nebuvo labai sunkus. Jei turėjai finansus, tai mokesčiai dar lengviau, praktiškai visi sodros ir VMI mokesčiai (na, čia man gal atrodė kiek lengviau, nes esu dirbus buhaltere, tai visa tai naudojau praktikoje topsecret.gif). Konfliktai gana įdomu ir taip nėra sunku.

Bet kaip visada: visas lengvumas/sunkumas priklauso nuo to pas ką pakliūsi..... topsecret.gif

Ir as panasiai, autorius, mokescius, draudimo teise ir konfliktu pagrindus turejau. tai antra karta laikyciau konfliktus, nes man asmeniskai reikejo maziausiai laiko pasiruosti, buvo idomu skaityti.. bet cia susije su psichologija- jei nepatinka, siulau nesirinkti..
4u.gif
Atsakyti