Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

Sveikos mergaitės. Esu ta, kuri buvau atidejusi studijas ilgesniam laikui ir turiu skoleles: iš baudz. bendrosios ir baudz. spec. daliu. Esu visiskoj nevilty....na, bet kazkaip reikia susiimti...nors jau senokai atitrukus nuo mokslu doh.gif Buciau laaaabai, laaabai dekinga , gal kas galetu pasidalinti siu dalyku konspektukais (uzdaviniais), patarimais ir gal patartumet pas ka geriau but laikyt (jei pavyktu pasirinkt:)...Labai ACIU UZ PAGALBA 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz pgalba , islaikiau TT privatine biggrin.gif galiu patarti ka mokytis pas Vige
Atsakyti
gali ptart? smile.gif
Atsakyti
Esu pas jus naujokė, ruošiuosi perlaikyti teisės teorijos baigiamąjį egzaminą, gal kas turite gerus konspektus būčiau labai dėkinga.Mano adr. zanetastank@marinet.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2013 04 04, 13:33)
Sveikos mergaitės. Esu ta, kuri buvau atidejusi studijas ilgesniam laikui ir turiu skoleles: iš baudz. bendrosios ir baudz. spec. daliu. Esu visiskoj nevilty....na, bet kazkaip reikia susiimti...nors jau senokai atitrukus nuo mokslu doh.gif Buciau laaaabai, laaabai dekinga , gal kas galetu pasidalinti siu dalyku konspektukais  (uzdaviniais), patarimais  ir gal patartumet pas ka geriau but laikyt (jei pavyktu pasirinkt:)...Labai ACIU UZ PAGALBA 4u.gif

Sveikos visos, MRU studentaites 4u.gif

as irgi po keleriu metu ryztuosi gryzti. Labai reikia Jusu pagalbos.. Turiu dvi skolas (net nebandytas laikyti) -
baudziamosios teises proceso ir
administracines teises proceso egzaminu. Gal kas turit konspektu pasidalinti, buciau labai dekinga ir nelikciau skolinga. Kolkas tikrai bijau visko, bet reikia tik likviduoti skoleles ir laikyti baigiamuosius.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 09 balandžio 2013 - 12:38
QUOTE(Zaneta4 @ 2013 04 08, 13:33)
Esu pas jus naujokė, ruošiuosi perlaikyti teisės teorijos baigiamąjį egzaminą, gal kas turite gerus konspektus būčiau labai dėkinga.Mano adr. zanetastank@marinet.lt ax.gif

jei reikia nebent visa vaisvilos knyga galiu atsiust?
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 04 08, 08:37)
gali ptart? smile.gif

I egza butiniai pasiimkit Roma I ir Roma II visada buna klausimas pagl siuos reglamentus
Kiek ejau perlaikinet visada buna klausimas apie konkrecia byal ,tai reikia zinot pavadinima ir mazdaug apie ka
Atsakinejant i klausimus reikia nurodineti CPK ir CK straipsnius,. neuztenka grynos teorijos.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal teko kam neseniai perlaikinėti ikiteisminį tyrim,ą pas panomariovą? Ką galit pasakyt apie perlaikymą? Į ką daugiausia atkreipt dėmesį? Kokia forma vyksta perlaikymas.

P.S. Ačiū visoms padėjusioms su finansų teisės medžiaga. Labai pagelbėjo. 4u.gif
Atsakyti
Labai labai ieškau darbo teisės konspekto valstybiniam egzaminui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Laikysiu baudziamosios bendraja dali pas Gutauska. Gal turite kokiu patarimu? o gal turite destytojo paruostos informacijos mokymuisi?
Atsakyti
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2013 04 16, 17:22)
Sveikos merginos. Laikysiu baudziamosios bendraja dali pas Gutauska. Gal turite kokiu patarimu? o gal turite destytojo paruostos informacijos mokymuisi?

Pas Gutauska laikyti egza tikra palaima, nes pas kitus katedros destytojus tai siaubas,,,jis vienintelis zmogiskiau vertina ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Savaitgali MRUNi laikysiu zemes teise. Nors istatymus perziurejau ir ruosiausi, bet vis tiek noretusi pasiziureti klausimu dar - pasitreniruoti ir nusiteikti.

Butu didelis aciu jei cia ar privacia zinute parasytumete, kokius kl buvote gave.

Aciu!
Atsakyti