Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(PrinceOfCharm @ 2013 05 14, 15:44)
Labas, gal zinote ka geriau rinktis , patrakite sie dalykai , kokie geresni? Dekui  smile.gif

Šeimos teisė
      Teismo psichiatrija
      Draudimo teisė
      Konstitucinių ginčų teisė
      Kriminologija
      Autorių teisė

Iš šito sąrašiuko turėjau šeimos ir autorių teises. Nebuvo sunku schmoll.gif Konst. ginčai tai KT katedroj, o ten visi tokie scare.gif bet kaip visada: labai daug priklauso nuo to, pas kokį dėstytoją pakliūsi topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2013 05 13, 22:27)
gal galite patarti ką rinktis:
1.  Etika
- Koordinuojantis: Doc. dr. Gražina Ona Pranckietytė
Kitas (-i): Doc. dr. Andrius Sprindžiūnas, Evaldas Juozelis
ar
Psichologija- Koordinuojantis: Nomeda Gutauskienė
Pinigų apyvartos reguliavimas - Koordinuojantis: Prof. dr. Algirdas Miškinis
ar
Tarptautiniai finansai - Koordinuojantis: Doc. dr. Egidijus Bikas
Kitas (-i): Lina Novickytė, Petras Dubinskas, Rokas Bekeris
Ekonometrija - Koordinuojantis: Daiva Rapcevičienė
Kitas (-i): Ilona Ališauskaitė-Šeškienė
ar

Projektų vadyba - Koordinuojantis: Artūras Gataūlinas
Kitas (-i): Doc. dr. Arvydas Survila, Rimantas Raudeliūnas

sprindžiūną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PrinceOfCharm @ 2013 05 14, 17:44)
Labas, gal zinote ka geriau rinktis , patrakite sie dalykai , kokie geresni? Dekui  smile.gif

Šeimos teisė
      Teismo psichiatrija
      Draudimo teisė
      Konstitucinių ginčų teisė
      Kriminologija
      Autorių teisė

Laikiau Šeimos teisę, Draudimo teisę ir autorių. Nepasakyčiau, kad sunku, bet negaliu sakyti, kad ir lengva rolleyes.gif nors visus išlaikiau iš pirmo karto.
Atsakyti
Mergytes gal kas laiket CPT pas I. Žalėniene. Gal galit papaskaot kaip vyskta egzas i ka atkreipt demesi mokantis ?
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2013 05 13, 08:08)
mane irgi domina smile.gif  minejo kad bus testas smile.gif

As laikiau , buvo testas. Negalima buvo naudotis niekuo , klausimai tokie biski sukti , bent pora klausimu su terminais buvo.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 05 15, 09:14)
Mergytes gal kas laiket CPT pas I. Žalėniene. Gal galit papaskaot kaip vyskta egzas  i ka atkreipt demesi mokantis ?
Papildyta:

As laikiau , buvo testas. Negalima buvo naudotis niekuo , klausimai tokie biski sukti , bent pora klausimu su terminais buvo.

ačiū. ar pakako mokytis tik iš kodekso? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.rub @ 2013 05 13, 06:54)
Sveikutes, gal kas esate leike darbo teises egzmina pas Bagdanski?kaip sis dest. ir kokia atsiskaitymo forma?taip pat gal pamenate mazdaug kokie klausimai buvo?Aciu 4u.gif

Labas,

esu laikiusi. Buvo testas, man pakako gerai žinoti kodeksą. Jei neklystu, buvo skirtas labai konkretus laikas atsakymams, gal 30 min.
Perlaikymai jau nebe su testais, kiek žinau iš kolegų.
4u.gif

Atsakyti
Sveikos mergaitės, prašyčiau pagalbos smile.gif
Grįžtu po akademinių į studijas ir jau nebesusigaudau sistemoje. Metodininkė pasikeitusi, kuri nelabai geranoriškai nusiteikusi paaiškinti kas kaip vyksta.
Taigi turiu pora egzaminų išsilaikyti, reikalinga užsiregistruoti egzaminui "studijų" sistemoje... o prisijungusi prie savo studijų knygelės nematau jokių registracijos formų, nors metodininkė mane aprėkė, kad turiu matyti ir dar prašymą užpildyti dėl perlaikymo tenai...gal ne ten ieškau...gal kokios informacijos suteiktumėte?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal, kuri turite, nesenų, bet gerų, administracinio proceso teisės, konspektų, pagal mru programą? būčiau dėkinga, jeigu kuri nors atsiųstų blush2.gif 4u.gif mano el.pašto adresas : augustukasssss@gmail.com
Atsakyti
Kur dingusios visos? Kaip sekasi? Kaip sekėsi valstybinius laikyt, ar daug buvo laikančių?
Atsakyti
labutis, laikiau ir siaip ne taip išlaikiau sunkiausia su teisės teorija, kiek klausinėjau, kartu laikiusių tai buvo ir neislaikiusių, o atrodo kad buvo garantuotos kad islaikys. Mano nuomone, tikrai vertino pakankamai griežtai.

Labai bijojau tarptautinės teisės, bet tikrai patariu rinktis, nes pazymiai tikrai geri, o musu buvo laikančių gal 10 zmoniu, kazkodėl dauguma nesirinko sio egzo, bet Katuoka krato tik per paprastą egzamina, O VALSTYBINIAME EGZAMINE PAZIMIU NEGAILI, klausimai lengvi tie patys kaip ir paprastame egzamine, ir jei mokinaisi paprastam egzaminui tai uztenka tik gerai pasikartoti. Na cia mano nuomone:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuoliukė: 22 gegužės 2013 - 13:53
QUOTE(cuoliukė @ 2013 05 22, 13:52)
labutis, laikiau ir siaip ne taip išlaikiau sunkiausia su teisės teorija, kiek klausinėjau, kartu laikiusių tai buvo ir neislaikiusių, o atrodo kad buvo garantuotos kad islaikys. Mano nuomone, tikrai vertino pakankamai griežtai.

Labai bijojau tarptautinės teisės, bet tikrai patariu rinktis, nes pazymiai tikrai geri, o musu buvo laikančių gal 10 zmoniu, kazkodėl dauguma nesirinko sio egzo, bet Katuoka krato tik per paprastą egzamina, O VALSTYBINIAME EGZAMINE PAZIMIU NEGAILI, klausimai lenvi tie patys kaip ir paprastame egzamine, praktiskai nėra daug ko ir ruostis. Na cia mano nuomone:)

O kokie mazdaug klausimai tarptauties teises buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 05 22, 14:53)
O kokie mazdaug klausimai tarptauties teises buvo?  ax.gif

1. Tarptautine teisinė atsakomybė, jops rusys.
2.Traptautinių sutartciu sudarymas: pripazinimas teisiskai reiksminga,paskelbimas.
3. kazkas apie saliu galimybe sudaryti susitarima dėl taikytinos teisės.

Tikrai galiu pasakyti didziausias pastangas reikia dėti Teisės teorijai, ir neuztenka Vaisvilos patariu mokintis ir is naujojo Teisės teorijos įvado, netgi būtina.
Atsakyti