Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Gal patinka žentėlis, juk nežino, kad dukrą skriaudžia:)
Juk žinomas, turtingas, "geras", ko daugiau dukrai linkėtumėte:)
Atsakyti
4u.gif sveikutes,busiu nepopuliari,bet man nelabai sis serialas.aktoriai tikrai geri,bet pati tema man schmoll.gif .kazkaip nesinori to blogio matyt.uzguita zmona ir despotas vyras.neee,geriau jau Moterys,meluoja geriau. biggrin.gif net trimetis si seiala mielai su manim ziuri ir man nereikia perjunginet kanalo,pamacius smurto scena blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 09 sausio 2013 - 22:07
sutinku su liepa27 as pasiziurejus anonsa nusprendziau sio serialo neziuresiu, gyvenime ir taip matome daug ziarumo, kam dar viesai ta smurta rodyti filmo pagalba rolleyes.gif
Atsakyti
Smurtas seriale nėra rodomas "tiesiogiai", juk nematom kaip vyrelis Rūtą daužo, tiesiog verčia susimastyti ar tikrai viskas taip gražu kaip atrodo. Juk tikrai manau daug tokių situacijų būna gyvenime, gal tiesiog reiktų atidžiau pažiūrėti į savo artimus žmones ar tikrai jiems viskas gerai, ar tik taip atrodo. Idėja puiki ir jos pateikimas kol kas man be priekaištų.

O be to labai patika Rūtos draugužės ir tos dabar jau beprasidedančios meilės istorijos, jei taip gražiai rutuliosis, bus įdomu žiūrėti. Blondinė tai fainuolė tokia miela, tikra blondinė, puikiai vaidina.

Atsakyti
QUOTE(Dal70 @ 2013 01 10, 11:52)
Smurtas seriale nėra rodomas "tiesiogiai", juk nematom kaip vyrelis Rūtą daužo,  tiesiog verčia susimastyti ar tikrai viskas taip gražu kaip atrodo. Juk tikrai manau daug tokių situacijų būna gyvenime, gal tiesiog reiktų atidžiau pažiūrėti į savo artimus žmones ar tikrai jiems viskas gerai, ar tik taip atrodo. Idėja puiki ir jos pateikimas kol kas man be priekaištų.

O be to labai patika Rūtos draugužės ir tos dabar jau beprasidedančios meilės istorijos, jei taip gražiai rutuliosis, bus įdomu žiūrėti. Blondinė tai fainuolė tokia miela, tikra blondinė, puikiai vaidina.

Pritariu drinks_cheers.gif Pamokantis filmas.
As tik nesuprantu kodel ta blondine plauna tas masinas,jeigu galetu profesorius tuos 5000 lt sumoket,juk be to,ten buvo jo,o ne jos masina g.gif
Papildyta:
QUOTE(radera @ 2013 01 09, 13:09)
Gal ir neblogas, turi minti, galima ziureti biggrin.gif Man tik misle viena-ko rutos mama taip danieliui informacija pateikineja? ka tik suzino is rutos svarbesnio, tuoj skambina zentui ir skundzia. Na niekaip neismastau del ko taip?

Nes ji mano,kad jis geras,istikimas,padorus vyras,dar pinigu turi,o juk Ruta ir gyvena is jo,tai negi uosvele dabar leis,kad Ruta viska sugadintu ir dar issiskirtu. biggrin.gif
Atsakyti
Man tas numanomas smurtas, kraujas po mustyniu, melynes, beabejo irgi nepatinka... tai ir neturi patikti, manau.... bet kol kas traukia, o kas toliau, o kas toliau. Man irgi keista, kad plauna vargsele tas masinas, pasakytu tam savo senukui, kad tiek kainavo ir viskas... na, filmas yra filmas. Kol kas man jis visai patinka. Moterys meluoja geriau, patinka labiau biggrin.gif
Atsakyti
Man jis irgi patinka 4u.gif Pagaliau sukurtas normalus serialas be dirbtinės vaidybos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dal70 @ 2013 01 10, 10:52)
Smurtas seriale nėra rodomas "tiesiogiai", juk nematom kaip vyrelis Rūtą daužo,  tiesiog verčia susimastyti ar tikrai viskas taip gražu kaip atrodo. Juk tikrai manau daug tokių situacijų būna gyvenime, gal tiesiog reiktų atidžiau pažiūrėti į savo artimus žmones ar tikrai jiems viskas gerai, ar tik taip atrodo. Idėja puiki ir jos pateikimas kol kas man be priekaištų.

Labai šauniai pasakyta drinks_cheers.gif 4u.gif
prisidedu prie žiūrinčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 01 10, 12:59)
Man tas numanomas smurtas, kraujas po mustyniu, melynes, beabejo irgi nepatinka... tai ir neturi patikti, manau.... bet kol kas traukia, o kas toliau, o kas toliau. Man irgi keista, kad plauna vargsele tas masinas, pasakytu tam savo senukui, kad tiek kainavo ir viskas... na, filmas yra filmas. Kol kas man jis visai patinka. Moterys meluoja geriau, patinka labiau  biggrin.gif

MMG ir sitas serialas skirtingi,man tai ir vienas savaip patinka ir kitas. smile.gif
Atsakyti
kokia daina groja seriale ?

Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 01 11, 12:16)
MMG ir sitas serialas skirtingi,man tai ir vienas savaip patinka ir kitas. smile.gif

drinks_cheers.gif skirtingi ir savaip zavus abu
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 11, 12:24)
kokia daina groja seriale ?

Liepa Mondeikaite-"Man liks tik muzika".http://www.youtube.com/watch?v=ZJRNk-7whfg
Atsakyti