Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

QUOTE(mmergyte @ 2013 01 14, 11:54)
kaip suprantu iš profilio,vaikų neturite?todėl taip ir galvojate biggrin.gif  be to yra vaikų,kurie neina į darželius,tai kam gąsdinti tuos vaikus? filmas nėra skirtas vaikams,todėl ir nereiki ažiūrėti jiems..man kvailiau skamba pasakymas nėr kur padėti vaikų kai rodo,todėl žiūriu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 01 14, 22:41)

As ir nesakau,kad reikia jiems ziureti suaugusiuju filmus,taciau jei ten prabegom kazka pamato,tai jiems tikrai ne naujiena.Kokius vaikai dabar ir filmukus ziuri,sis serialas dar geleles smile.gif Cia nerodomas smurtas tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 01 15, 09:25)
As ir nesakau,kad reikia jiems ziureti suaugusiuju filmus,taciau jei ten prabegom kazka pamato,tai jiems tikrai ne naujiena.Kokius vaikai dabar ir filmukus ziuri,sis serialas dar geleles smile.gif  Cia nerodomas smurtas tiesiogiai.

BrigitaGaf,ne visi vaikai ir tuos filmukus žiūri mirksiukas.gif nereikiamauti visų ant vieno kurpaliaus,nes yra ir be baisiųjų filmukų ką žiūrėti ir kuo užsiimti,o kadvaikai užfiksuoja tai ko nereikėtų tai suprasi jų turėdama,tikrai ne iš pikto sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
o dabar apie seriala...

Kuom ten Sonia uzsiima? Ka per vokelius deda i seifa? g.gif Gal buvo mineta kuom ji uzsiima, bet neuzfiksavau unsure.gif
Atsakyti
nebuvo minėta:) Man irgi įdomu, kokią aferą suka:)
Vakar prajuokino Virga: "Neplausiu aš tau kojinių, triusikėlių ir t.t":)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2013 01 16, 00:44)
nebuvo minėta:) Man irgi įdomu, kokią aferą suka:)
Vakar prajuokino Virga: "Neplausiu aš tau kojinių, triusikėlių ir t.t":)

Iskraustys man rodos ji ta profesoriu tuoj su visais triusikeliais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandary: 16 sausio 2013 - 08:15
Aha,man irgi idomu,ka ten Sonia rezga... g.gif O kazi,Ruta veliau nesusieis su tuo vyru,kur jo dukra tas treniruotes lanko?Jis vis tik zvilgcioja i ja,pakalbina smile.gif
Atsakyti
man irgi atrodo sueis, tik problema, Soniai patinka tas vyras:)
Atsakyti
Kaip tik norėjau klaust ką ten Sonia veikia biggrin.gif Tikrai aferos kažkokios, o gal netgi su tais lombardais dar kažkas? Vis ateina ten, dar toks naglas tas darbuotojas, matyt suka kažką neblogai biggrin.gif
Ir šiaip, kuo toliau, tuo vis labiau ji tokia "falšyva" daros, viską stebi, žinot nori ax.gif
Atsakyti
Tiktų Danieliui į poras:)
Ar Danielius tik nieko nepadarė savo uošviui?smile.gif
Atsakyti
As irgi ziuriu ir galvoju: koks cia Soniai skirtas vaidmuo,teigiamos ar neigiamos.Bet dabar kazkaip daugiau i neigiama linksta.Vakar sako Virgai:nereikia man tu jusu vyru. Bet nuo Karolio akiu nenuleido,butu galejus,butu suvalgius turbut ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O Karolis kartais nebus profesoriaus sunus? g.gif Prisiminiau,kai tik pradejo anonsus rodyti,Karolis sake tam profesosiui:as ja vesiu,patinka tau tai ar ne.
Atsakyti
jo, aš ir prisiminiau tą anonsąsmile.gif Jis bus truputį neigiamas herojus, man, atrodo, gal net žinos, kad tėvas su Virga ir norės atkeršyti:)
O kaip jums pabaiga? Tai buvo vizija, sapnas ar tikorvė?smile.gif
Atsakyti