Pagaliau Rūtą nutarė motinai atskleisti visą tiesą

QUOTE(*Niki* @ 2013 02 21, 16:29)
O man tai jau kantrybės ima trūkti - vakar maniau, kad Rūta pagaliau motinai pasakys, kad Danielius ją mušė, o ji apie Daną....
Juk pati ligoninėje, kai pagimdė, drėbė į akis Danieliui, kad čia ne jo vaikas, tai tas ir galvoja toliau taip, o mamulė juk šalia buvo, tai kokia čia do per paslaptis?
Tikėkimės, kad Rūta pagaliau kažkada savo mamai pasakys VISĄ TIESĄ.
Šiaip tai galėjo scenaristai pavaizduoti Rūtą kaip "normalią", protingą moterį, kuriai tiesiog nesiseka gyvenime, o ne tokią, nepykit, vištą.

Tikėkimės, kad Rūta pagaliau kažkada savo mamai pasakys VISĄ TIESĄ.

Šiaip tai galėjo scenaristai pavaizduoti Rūtą kaip "normalią", protingą moterį, kuriai tiesiog nesiseka gyvenime, o ne tokią, nepykit, vištą.

pritariu 100 proc

QUOTE(ylksis @ 2013 02 22, 02:00)
nu šiandien jau viską atskleidė
Įdomu, ką žino advokatė?
Džiaugiuosi Toma Vaškevičūte, puiki aktorė.
O ir Arnas su klaustuku, kaip ir Karolis:) Visi su klaustukais:)

O ir Arnas su klaustuku, kaip ir Karolis:) Visi su klaustukais:)
Aha..Tai kaip supratau,Karolis kazka rezga pries Arna,uztad taip i draugus ir pirsosi

Nu pagaliau Rūta mamai pasakė, kad Danielius ją muša. Jau buvo atsibodę klausyt kaip ta motina aukština savo žentą. Dabar kalta jausis kad netikėjo dieduku, kai šis sakė jai kad muša jos dukrą. Vakar įsijungiau filma kokiom 2 minutėm vėliau, ir jis jau ėjo, tai pasijutau, kad būčiau praleidus kelias serija
žiūriu ji jau atleidžiama, ir advokatė jau su Danielium dirba, gerai kad viskas taip greitai rutuliojasi

Aš tai per daug nesidžiaugiu kad pasakė mamai, gi ta mama kaip amžinai nepatikės, jau tėvas jai sakė, netikėjo, niekuom jin netiki

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 02 22, 12:12)
Aš tai per daug nesidžiaugiu kad pasakė mamai, gi ta mama kaip amžinai nepatikės, jau tėvas jai sakė, netikėjo, niekuom jin netiki 

Kaip gi netiki? Tiki juk ....... Danieliumi

QUOTE(Agneškė @ 2013 02 22, 07:05)
Nu pagaliau Rūta mamai pasakė, kad Danielius ją muša. Jau buvo atsibodę klausyt kaip ta motina aukština savo žentą. Dabar kalta jausis kad netikėjo dieduku, kai šis sakė jai kad muša jos dukrą. Vakar įsijungiau filma kokiom 2 minutėm vėliau, ir jis jau ėjo, tai pasijutau, kad būčiau praleidus kelias serija
žiūriu ji jau atleidžiama, ir advokatė jau su Danielium dirba, gerai kad viskas taip greitai rutuliojasi 

O as likau nesupratus kodel Ruta atleido. Kazin ar nebus Danielius prikises ranku prie to

QUOTE(Dolyte @ 2013 02 22, 16:18)
O as likau nesupratus kodel Ruta atleido. Kazin ar nebus Danielius prikises ranku prie to 

Žinoma, kad jis.
QUOTE(Dolyte @ 2013 02 22, 17:18)

Aš taip pat manau, kad čia Danieliaus darbas, kitaip čia būti negali

Kam įdomu 31-34 serijų anonsas: http://www.tv3play.l...?autostart=true
Paaiškėja, kas nuskuto Virgutę...
Paaiškėja, kas nuskuto Virgutę...