Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

QUOTE(mistico @ 2013 02 22, 20:26)
Kam įdomu 31-34 serijų anonsas: http://www.tv3play.l...?autostart=true
Paaiškėja, kas nuskuto Virgutę... biggrin.gif

kiek ivykiu thumbup.gif
Atsakyti
Kokios gerules serijos nusimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mistico @ 2013 02 22, 22:26)
Paaiškėja, kas nuskuto Virgutę... biggrin.gif

Pažiūrėjau, bet nesuprantu kas vyras, kuris nuskuto Virgą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 02 23, 14:49)
Pažiūrėjau, bet nesuprantu kas vyras, kuris nuskuto Virgą  g.gif

man pasirode kad tai aklai insimylejas Virgos gerbejas
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 02 23, 15:49)
Pažiūrėjau, bet nesuprantu kas vyras, kuris nuskuto Virgą  g.gif

Cia tas padavejas,kur aptarnavo restorane ja su Arnu ir kaip ji taip keistai elgesi smile.gif Turbut isprotejes gerbejas biggrin.gif
Atsakyti
Kas liecia danieliu, tai man jau slykstu darosi ziureti kaip ilgai tesiasi jo teroras pries ruta. Tikras iskrypelis, negali palikt jos ramybeje. Cia kazkas ruta vista vadino. Na, po siandienes serijos, kur galima speti kad jis ruta prievartaus, tai turiu pasakyti, kad scenaristai persistenge, man tikrai koktu pasidare, kiek dar galima prigalvoti tokiu fintusu... Gal ir yra gyvenime tokiu situaciju realiai, bet rodyti kaip vyras visais budais kankina jau BUVUSIA zmona-nu tai jau nezmoniska.
Atsakyti
Man tai irgi šiandien jau visai nepatiko. Pati Ruta atsisake pagalbos ir pavarė žmogų norinti padėti. Kažkokios nesamonės, ko išvis važiuoti su vaikais i ta spaudos konferencija reikėjo
Atsakyti
Ji bijo. Tas sadistas ja gerai per gyvenima igazdines yra. Bet tokius vyrus gydyt reikia..sad.gif
Atsakyti
na bet yra policija ir panasus dalykai.
Atsakyti
Rūta net ne višta, o kvaiša. Matyt Danielius per tuos metus jai galvą gerokai apdaužė, jei ji taip elgiasi doh.gif Suprantu, kad tai serialas, bet vis tiek šįvakar žiūrėdama labai susinervinau ir Rūtą išvadinau paskutine kvaiša.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 02 25, 20:37)
Suprantu, kad tai serialas, bet vis tiek šįvakar žiūrėdama labai susinervinau ir Rūtą išvadinau paskutine kvaiša.

Nu mane serijos pabaiga kazkaip irgi ismuse is veziu doh.gif

Bet lyg ten kazka parode virs vonios pakabinta, gal kokia kamera likus? g.gif Atleks gal koks KArolis gelbet Rutos g.gif Arba ne unsure.gif
Atsakyti
Cia man jau i priklausomybe tam tikra uznesa. g.gif Na Ruta suprantu, ji priklausoma nuo vyro, nes jo bijo, be to ir tu vaiku daug ir ji neturi jokio pragyvenimo saltinio. Tai gaunas, kad ji lyg ir nelabai turi iseities, nors dabar kai issiskyrus galetu labiau nuo to vyro jau atsiriboti. Bet man panasu, kad ir pats Danielius kazkokiu nepilnaverciu jauciasi, turi psichologiniu bedu ir tarsi psichologiskai pats nuo tos Rutos priklausomas. Vaidina baisiai nagla, daug pasiekusi, reiksminga, bet tarsi bijo, kad jis Rutai nereikalingas. Idomiai pasirode, kai pasakojo Ingai, kad va zmona nuo manes priklausoma, as jos aukso gysla, o suzinojes, kad ta Ruta Ingai liepe ji "pasiimt" sau is karto persimaine. Dabar vel neva jam reik tik gero ivaizdzio, uztai reikia, kad Ruta i ta konferencija vaziuotu, o apsisukes ziuri kaip ja dar cia pakankint, turet, pabut su ja ir t.t. Cia atrodo kaip kokie iskrype santykiai. Ir jie tarsi abu savotiskai tuo patenkinti. Viena niekaip negali islist is aukos vaidmens, pastoviai savo noru i ta vaidmeni grizta. O kitas niekaip tos aukos negali paleist, isikibes laikosi ir jauciasi blogai, kai ta auka slysta is ranku. g.gif
Atsakyti