Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Taip , pritariu, ir man atrodo kad jis nori turet ruta, bijo kad susiras kita vyra, pavydi. Ir jeigu ji is tikruju susiras normalu vyra, tai danielius pazaliuos is pasiutimo
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 02 26, 10:48)
Taip , pritariu, ir man atrodo kad jis nori turet ruta, bijo kad susiras kita vyra, pavydi. Ir jeigu ji is tikruju susiras normalu vyra, tai danielius pazaliuos is pasiutimo

Tai gal ne veltui serialas ir vadinasi Pamirsk mane, ka?
Atsakyti
Penkta vaika Rutai padarys....

Nu bet Rutos mama turetu gyventi kartu, jei ne ji, kazkas kitas... negaliu, pykstu. Sunervino mane si serija.
Atsakyti
Idiotė kažkokia... Įdomu realiai būna tokių moterų... doh.gif Siūlo pagalbą jai, o ji vistiek. doh.gif
Atsakyti
a ko jus cia taip piktinates,juk cia tik filmas,aas su savo dukrom ji ziuriu,jos pamato ,kad prasideda ir rekia,mama jauuuuuuuu biggrin.gif ,bet tai as suprantu,kad ji jo bijo,as irgi bijociau,tik ta mano baime kitaip pasireikstu,eiciau gyvent pas tevus,neatidaryciau jam duru,ar kaaa,o ta patrypcioja prie duru ir vis jam atidaro,toks jausmas,kad jai patinka,kad ja kankina bigsmile.gif ,gal ji kokia mazochiste.ir is viso tokius grybus rodo,nu bet ziuriu,pripratau kazkaip.pvz jau toks galingas tas danielius,tiesiog visa Lietuva valdo biggrin.gif ,issiskyre,bet niekas nezino,jau kam reikia,tempiasi i ta konferencija zmona,juk buvo teismas,tai jau tokia paslaptis,kad issiskyre blink.gif tai jei jai padejo ta filmuota medziaga issiskirti,tai padetu ir nuo jo atsimusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 26 vasario 2013 - 13:35
ai, kad sunervino jau, tai piktinamės lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo,kad ir mane sunervina kartais biggrin.gif ir is viso kartais kazkaip keistai rodo,nu ,kad ir ta scena kur batus pirko gariunuose,eina,kulniukas nuluzta ispuola tas ale lenkas smile.gif ir ka nusipirko ir nuejo,o as jau galvojau kas cia dabar bus,gal ruta pas ji dirbs ar ka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 26 vasario 2013 - 13:51
QUOTE(perkunkieme @ 2013 02 26, 15:50)
nu jo,kad ir mane sunervina kartais biggrin.gif  ir is viso kartais kazkaip keistai rodo,nu ,kad ir ta scena kur batus pirko gariunuose,eina,kulniukas nuluzta ispuola tas ale lenkas smile.gif ir ka nusipirko ir nuejo,o as jau galvojau kas cia dabar bus,gal ruta pas ji dirbs ar ka ax.gif

Aha aš ir taip maniau, kad čia va gal kažkas nutiks... Nes gi kaiptik ji apie verslą ten kalbėjo... lotuliukas.gif Ir nieko... lotuliukas.gif tik man juokinga buvo, kaip juodeika ten lenkiškai kalbėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Grįždama namo, prie savo buto durų, Virga aptinka apalpusį vaikiną. Kas jis toks ir kaip atsirado prie merginos buto durų? O Rūta išvarginta Danieliaus naktinio siautėjimo, išgėrusi vaistų pagaliau užmiega. Tačiau kieme be priežiūros žaidžiantys vaikai sukelia įtarimą kaimynams, kurie pagalvoję, kad motina girta, iškviečia socialinius darbuotojus. Kas, laimei, perima šį iškvietimą? Ir kaip Inga, po pirmojo savo viešo pasirodymo televizijoje, bando išsiakinti savo populiarumo lygį?
Atsakyti
Pirmą kartą tiek pasipiktinimo, puoliau žiūrėti ir aš per tv3play. biggrin.gif Tai tikiuosi pagal scenarijinę liniją čia duobė ir greitai situacija pagerės, išaiškės tiesos apie Danielių, Rūta taps tvirtesnė. Nes jau tuoj kantrybė trūks, vapšė nesusipratimas tampa...
Atsakyti
vėl nepavyko per tv pažiūrėt, įlindau čia skaityt komentarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 02 26, 14:34)
a ko jus cia taip piktinates,juk cia tik filmas,aas su savo dukrom ji ziuriu,jos pamato ,kad prasideda ir rekia,mama jauuuuuuuu biggrin.gif ,bet tai as suprantu,kad ji jo bijo,as irgi bijociau,tik ta mano baime kitaip pasireikstu,eiciau gyvent pas tevus,neatidaryciau jam duru,ar kaaa,o ta patrypcioja prie duru ir vis jam atidaro,toks jausmas,kad jai patinka,kad ja kankina bigsmile.gif ,gal ji kokia mazochiste.ir is viso tokius grybus rodo,nu bet ziuriu,pripratau kazkaip.pvz jau toks galingas tas danielius,tiesiog visa Lietuva valdo biggrin.gif ,issiskyre,bet niekas nezino,jau kam reikia,tempiasi i ta konferencija zmona,juk buvo teismas,tai jau tokia paslaptis,kad issiskyre blink.gif tai jei jai padejo ta filmuota medziaga issiskirti,tai padetu ir nuo jo atsimusti.

4u.gif tai gi ji privalo ileist,jis turi teise vaikus lankyt.o siaip, mano nuomone,tokiu moteru kaip Ruta yra tikrai nemazai.ji tikrai yra labai labai sudetingoje situacijoje.ir realybei vargu ar atsiranda tokie gerbejai,kaip Karolis,kurie istiesia pagalbos ranka.ne karta ir per televizijos laidas rode panasaus likimo moteris,kenciancias nuo despoto vyro.mums lengva analizuoti,kai nesame net sapne buvusios panasioje padetyje.Moteriai,kuri neturi darbo,pajamu,issilavinimo,o turi 2 ir daugiau vaiku bent jau Lietuvoje vienai isgyventi,islaikyti vaikus,moketi uz buta ir pan,o tuo labiau moketi advokatam yra,kaip cia pasakius,praktiskai neimanoma.Tevai,draugai,gerbejai dazniausiai tik filmuose padeda.
Atsakyti