Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Nu jau nebegaliu aš žiūrėt to serialo mad.gif . Jei per kelias serijas niekas nesikeis pas Rūtą, nebežiūrėsiu. Nu kaip galima būti tokiai vištų vištai. Primuša, dar bile ką daro, o ta guli su chalatu, visa išsekus, ir pagalbos nesikreipia ir net ją atstumia. Tai ką, vieną naktį Danielius atėjo, padarė ką norėjo, ji tyli, tai ateis ir kitą, ir dar kitą. Tikrai galima kažką daryti. Sutrinčiau jį į miltus. Per tą filmavimą, kur ji su juo nuvažiavo, būčiau viską išklojus, po to sumušimo, juk galėjo į policiją kreiptis. Kažkokias visiškas nesamones rodo g.gif .
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2013 02 26, 22:35)
4u.gif tai gi ji privalo ileist,jis turi teise vaikus lankyt.o siaip, mano nuomone,tokiu moteru kaip Ruta yra tikrai nemazai.ji tikrai yra labai labai sudetingoje situacijoje.ir realybei vargu ar atsiranda tokie gerbejai,kaip Karolis,kurie istiesia pagalbos ranka.ne karta ir per televizijos laidas rode panasaus likimo moteris,kenciancias nuo despoto vyro.mums lengva analizuoti,kai nesame net sapne buvusios panasioje padetyje.Moteriai,kuri neturi darbo,pajamu,issilavinimo,o turi 2 ir daugiau vaiku bent jau Lietuvoje vienai isgyventi,islaikyti vaikus,moketi uz buta ir pan,o tuo labiau moketi advokatam yra,kaip cia pasakius,praktiskai neimanoma.Tevai,draugai,gerbejai dazniausiai tik filmuose padeda.

Na, ji tikrai neprivalo jo įleisti. Turi įrodymų, kad prieš ją jis smurtavo. Ir po paskutinio sumušimo reikėjo į pareigūnus kreiptis. Būtų teisme nustatę, kad jam draudžiama prie jos artintis. O su vaikais gali ir neutralioj aplinkoj bendraut, pas save į namus vežtis. Teismas nustato, kur kada ir kaip tėvui su vaikais bendraut.
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2013 02 26, 21:54)
Nu jau nebegaliu aš žiūrėt to serialo mad.gif . Jei per kelias serijas niekas nesikeis pas Rūtą, nebežiūrėsiu. Nu kaip galima būti tokiai vištų vištai. Primuša, dar bile ką daro, o ta guli su chalatu, visa išsekus, ir pagalbos nesikreipia ir net ją atstumia. Tai ką, vieną naktį Danielius atėjo, padarė ką norėjo, ji tyli, tai ateis ir kitą, ir dar kitą. Tikrai galima kažką daryti.  Sutrinčiau jį į miltus. Per tą filmavimą, kur ji su juo nuvažiavo, būčiau viską išklojus, po to sumušimo, juk galėjo į policiją kreiptis. Kažkokias visiškas nesamones rodo g.gif .

Man tai rodos viskas čia sąmonės smile.gif
Tiesiog manau, kurios nepatyrusios smurto tai niekada ir nesupras. Kai žmogus yra įbaugintas, iškankintas ir pan., tai dar ne tokių nesąmonių pridaro iš baimės... Jau vien tas, kad išdrįso išsiskirti, tai jau labai didelis žingsnis.
Šiame seriale Danielius labai galingas vaizduojamas, turintis daug ryšių, net policijoje. O kai aplink tik pažintys ir korupcija, tokia moteris realiame gyvenime sunkiai galėtų iš tokio tirono išsilaisvinti...
Atsakyti
Na, aš žiūrėdama šį serialą matau, kad Rūta net nebando nieko daryti. Nieko, visiškai nieko. Tai ko gi tada Danieliui nesiautėti. Yra parazitas, ir jam reikia terpės, kuria jis minta, tai va Rūta ir renkasi būti ta terpe parazitui misti. Norėčiau, kad serialas pakryptų ta linkme, kai Rūta pagaliau pradeda kažką daryti.
Atsakyti
Iš tikrųjų negalima Rūtos smerkti, gyvenime visaip būna ir nėra taip paprasta kai esi tokioje situacijoje ir reikia daug jėgų kad imtumeisi veiksmų. smile.gif
Truputį ne į temą pasakysiu, bet aš irgi pvz galvodavau kaip merginos kurias išveža į užsienį uždarbiauti nepabėga, nepasiskundžia niekam ir pan, bet kai pažiūrėjau filmą apie žmonių prekybą viską supratau kokios psichologinės priemonės prieš jas naudojamos.
Panašiai ir čia, negalime smerkti kol patys nebuvome tokioje situacijoje, nes net daug paprastesni gyvenimiški dalykai pareikalauja daug pasiryžimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 02 26, 21:21)
Iš tikrųjų negalima Rūtos smerkti, gyvenime visaip būna ir nėra taip paprasta kai esi tokioje situacijoje ir reikia daug jėgų kad imtumeisi veiksmų. smile.gif
Truputį ne į temą pasakysiu, bet aš irgi pvz galvodavau kaip merginos kurias išveža į užsienį uždarbiauti nepabėga, nepasiskundžia niekam ir pan, bet kai pažiūrėjau filmą apie žmonių prekybą viską supratau kokios psichologinės priemonės prieš jas naudojamos.
Panašiai ir čia, negalime smerkti kol patys nebuvome tokioje situacijoje, nes net daug paprastesni gyvenimiški dalykai pareikalauja daug pasiryžimo  smile.gif

Labai teisinga pastaba.
Atsakyti
Bet Rūta ne kokia asociali, turi normalius tėvus, normalias drauges. Kurie tikrai padėtų vienaip ar kitaip. Gal pinigais, gal pažintimis. Tas pats Karolis. Tik reikia garsiai ištarti, kad yra bėda, o ji jokios pagalbos neprašo
Atsakyti
Yra moterų, kurias muša vieną kartą. Ir yra moterų, kurias muša visą gyvenimą. Tai jų pačių pasirinkimas. Smerkti negalima, jokiu būdu. Bet galima nesuprasti. Kodėl jos taip leidžiasi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2013 02 26, 23:07)
Yra moterų, kurias muša vieną kartą. Ir yra moterų, kurias muša visą gyvenimą. Tai jų pačių pasirinkimas. Smerkti negalima, jokiu būdu. Bet galima nesuprasti. Kodėl jos taip leidžiasi g.gif ?

Sveikutes smile.gif as ir prisijungsiu smile.gif ta pati norejau parasyti, kad vienos leidziasi musamos viena karta, na o kitos .... nors ta serija kur jis ja ant galo kaip galima suprast isprievartavo, tai mane ir sunervino, na kiek galima vienam zmogui kenteti, bet manau, ant galo Danieliui atsirugs uz viska smile.gif o kaimynai tai vakar ir geri, iskviete vaiku teises, o patys nusimuilino doh.gif
Atsakyti
Na bet Bialobzeskio vaidyba-sakes, zaviuos. Dazniausiai man nepatinka, kaip girtus vaidina, bet cia tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 02 27, 08:53)
Na bet Bialobzeskio  vaidyba-sakes, zaviuos. Dazniausiai man nepatinka, kaip girtus vaidina, bet cia tai thumbup.gif

tik norejau ta pati rasyti! drinks_cheers.gif gal kaip personazas Danielius ir siknius,bet kaip aktorius tai jam aplodismentai thumbup.gif
Atsakyti
Vakar maciau tik paskutines serijos minutes. Tai jis ja isprievartavo? O tai ko tada jia pasigere ir vis kartojo - laisve laisve... Nuo ko jam ta laisve?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 02 27, 09:37)
Vakar maciau tik paskutines serijos minutes. Tai jis ja isprievartavo? O tai ko tada jia pasigere ir vis kartojo - laisve  laisve... Nuo ko jam ta laisve?

Nu girto snekos biggrin.gif
Atsakyti