nu bet jau visiski vejai,
namas Rutos vardu,o cia sugalvoja Danielius su savo merga atsikraustyti
Bet Sauliukas koks melagis
QUOTE(Nikutė @ 2013 03 25, 19:39)
Lempa
Oj vakar pasiutau, Ruta moka uz nama o jame gyvena buves vyras su meiluze, jau cia virs visko. Sauliukas tai pavare gerai, bet taip gyvenime buna, mano drauges dukra dar ne taip pavaro, o dabar per skyrybas isvis mamos neklauso tik tetis geras, tai Sauliukas manau pataike i vaidmeni :)Virgutes vaidiba tai man patinka tokia miela blondine ji man
QUOTE(Nikutė @ 2013 03 25, 19:39)
Taigi spynas buvo pakeitusi, tai kaip cia iejo? Nejaugi per garaza vaikscios (turejo pulteli nuo garazo duru)?
Ir ko ta Ruta ejo aiskintis del Sauliaus? Jei jau tevas pasieme auginti, tai tegu ir atsakomybe uz jo elgesi prisiima.
QUOTE(pikkolo @ 2013 03 26, 11:47)
Taigi spynas buvo pakeitusi, tai kaip cia iejo? Nejaugi per garaza vaikscios (turejo pulteli nuo garazo duru)?
Ir ko ta Ruta ejo aiskintis del Sauliaus? Jei jau tevas pasieme auginti, tai tegu ir atsakomybe uz jo elgesi prisiima.
tiksliai gi spynas keitė
Merginos,praleidau kažkurią seriją.Gal galit parašyt kaip pas Ingą tas Giedrės piešinys papuolė,kurį ji vakar mergaitei gražino?
QUOTE(emma @ 2013 03 27, 14:32)
Merginos,praleidau kažkurią seriją.Gal galit parašyt kaip pas Ingą tas Giedrės piešinys papuolė,kurį ji vakar mergaitei gražino?
Saulius is Arno namu atnese ta Giedres piesini,o Inga paeme ir isidejo i savo rankinuka
QUOTE(mistico @ 2013 03 28, 13:27)
Ale TV3 neblogą sutartį su tais Gariūnais pasirašė. Tuoj žmonės bėgs savaitgalį į Gariūnus vietoj Akropolio 
Tai kad gariunai jau gal ir geriau nei tas akropolis