Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

O man Arnas kaip tik patinka. Įtikina. Pamenu, kai pirmą kartą žiūrėjau šį serialą, tai Virga su Sonia atrodė tokios... nenatūralios. Durna vaidyba. Bet dabar tai man jos patinka irgi. biggrin.gif Žodžiu, kas man nepatinka, tai Rūta. smile.gif
Atsakyti
nu bet jau visiski vejai,
namas Rutos vardu,o cia sugalvoja Danielius su savo merga atsikraustyti doh.gif
Atsakyti
Bet Sauliukas koks melagis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 03 25, 19:39)

Lempa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oj vakar pasiutau, Ruta moka uz nama o jame gyvena buves vyras su meiluze, jau cia virs visko. Sauliukas tai pavare gerai, bet taip gyvenime buna, mano drauges dukra dar ne taip pavaro, o dabar per skyrybas isvis mamos neklauso tik tetis geras, tai Sauliukas manau pataike i vaidmeni :)Virgutes vaidiba tai man patinka tokia miela blondine ji man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 03 25, 19:39)

Taigi spynas buvo pakeitusi, tai kaip cia iejo? Nejaugi per garaza vaikscios (turejo pulteli nuo garazo duru)?
Ir ko ta Ruta ejo aiskintis del Sauliaus? Jei jau tevas pasieme auginti, tai tegu ir atsakomybe uz jo elgesi prisiima.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 03 26, 11:47)
Taigi spynas buvo pakeitusi, tai kaip cia iejo? Nejaugi per garaza vaikscios (turejo pulteli nuo garazo duru)?
Ir ko ta Ruta ejo aiskintis del Sauliaus? Jei jau tevas pasieme auginti, tai tegu ir atsakomybe uz jo elgesi prisiima.

tiksliai gi spynas keitė lotuliukas.gif žodžiu logikos nėr serijale lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,praleidau kažkurią seriją.Gal galit parašyt kaip pas Ingą tas Giedrės piešinys papuolė,kurį ji vakar mergaitei gražino?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2013 03 27, 14:32)
Merginos,praleidau kažkurią seriją.Gal galit parašyt kaip  pas Ingą tas  Giedrės piešinys papuolė,kurį ji vakar mergaitei gražino?

Saulius is Arno namu atnese ta Giedres piesini,o Inga paeme ir isidejo i savo rankinuka
Atsakyti
Ale TV3 neblogą sutartį su tais Gariūnais pasirašė. Tuoj žmonės bėgs savaitgalį į Gariūnus vietoj Akropolio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mistico @ 2013 03 28, 13:27)
Ale TV3 neblogą sutartį su tais Gariūnais pasirašė. Tuoj žmonės bėgs savaitgalį į Gariūnus vietoj Akropolio biggrin.gif

Tai kad gariunai jau gal ir geriau nei tas akropolis biggrin.gif
Atsakyti
na va Gariunu zmones pades Rutelei Danieliu sutvarkyti smile.gif as kazkaip galvojau, kad Sauliukas nuo tevo gavo tada tik kad neparode, nors gal kazka ir praleidau smile.gif
Atsakyti