Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Ir dar biski ne i tema, bet siandien ziuredama choru karus kaip supratau, kad bus antras sezonas sito serialo, nes is vilnieciu choro viena choriste kus power radijoj dirba ti dj Raminta sako, kad prasiau, kad antram sezone man bent varda duotu, nes dabar be vardo vis dar seriale esu smile.gif ( o ji vaidino epizode su Inga, kai prase papasakoti kokiu naujienu apie zvaigzdes, kai pasake, kad Rutai vezys )
Atsakyti
QUOTE(deivuke @ 2013 03 31, 19:13)
Ir dar biski ne i tema, bet siandien ziuredama choru karus kaip supratau, kad bus antras sezonas sito serialo, nes is vilnieciu choro viena choriste kus power radijoj dirba ti dj Raminta sako, kad prasiau, kad antram sezone man bent varda duotu, nes dabar be vardo vis dar seriale esu smile.gif ( o ji vaidino epizode su Inga, kai prase papasakoti kokiu naujienu apie zvaigzdes, kai pasake, kad Rutai vezys )

Ir as ta girdejau. thumbup.gif
Atsakyti
Man tai iš viso serialo labiausiai patinka Andžėjus su Malgožata(nu bet ir vadrą parinko biggrin.gif ) biggrin.gif pagerinti jie ten, ypač pusiau lenkiškai pusiau lietuviškai kai šneka biggrin.gif
Atsakyti
nu bet visiskus vejus rodo,ar as cia nieko nebesuprantu?
jai buvo oficialios skirybos,tai turejo nustatyti vaiko gyv,vieta.bendravima su tevais? o dabar kazkokia nesamone,tas Sauliukas gyvena su tevu,bet rutai matytis neleidzia,tai ko jinai i vaiku teises nesikreipia? vaikas nesimoko,musasi,mokytojai nepasiulo pas psihologa apsilankyti,tai juk mokykloj yra.
kiekviena vakara ziuri ir nervuojos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 04 03, 21:46)
nu bet visiskus vejus rodo,ar as cia nieko nebesuprantu?
jai buvo oficialios skirybos,tai turejo nustatyti vaiko gyv,vieta.bendravima su tevais? o dabar kazkokia nesamone,tas Sauliukas gyvena su tevu,bet rutai matytis neleidzia,tai ko jinai i vaiku teises nesikreipia? vaikas nesimoko,musasi,mokytojai nepasiulo pas psihologa apsilankyti,tai juk mokykloj yra.
kiekviena vakara ziuri ir nervuojos doh.gif

tai juk cia serialas biggrin.gif , iskreiptas suvokimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2013 04 03, 22:08)
tai juk cia serialas biggrin.gif , iskreiptas suvokimas ax.gif

as suprantu,kad cia serialas,bet kuo toliau tuo durniau,tuo nelogiskumu greit pralenks meksikieciu serialus biggrin.gif
Atsakyti
Aš sakiau, jei šią savaitę rodys tik pievas nebežiūrėsiu, nes jau tiek nelogiškumo dar nesu mačius...
Atsakyti
Bet iš tikro, tai nei Arno, nei Karolio aš nesuprantu. Abu kažkokie keisti, slapti tokie. Intrigantai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 03 24, 17:58)
Man prasčiausia vaidina Arnas (net nežinau ar jis aktorius iš vis)

Pritariu drinks_cheers.gif Ziauriai nesiziuri jis, tiesiog sunku ziuret i jo vaidyba, toks zanuda doh.gif
Atsakyti
tai buvo paskutinė serija šitos lievasties,kurią mačiau, daugiau negaišiu laiko tokį šššš žiūrėdama. schmoll.gif
Atsakyti
Žiūriu prasukdama gerokai tą serijalą ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskegraske96 @ 2013 04 08, 19:57)
tai buvo paskutinė serija šitos lievasties,kurią mačiau,  daugiau negaišiu laiko tokį šššš žiūrėdama.  schmoll.gif

Aš jau irgi taip elgiuosi. Jei turiu laiko žvilgteliu, 5 min, jei ne geriau ką kitą nuvekiu į tą tarpą.
Atsakyti