ai,as tai kai pripratau tai ir ziuresiu iki galo
nu jei netemps te 10 sezonu,,nes taip nekviesta meile nustojau ziiuret
,siaip tai man labai patinka juodeikos personazas,sako kitos,kad pervaidinta,bet man geriau taip-emocijos,israiska,nors nusisypsot norisi,negu tas arnas-jei jis profesionalus aktorius,tai ne kas ne kas,juodeika geriau susitvarko
,danieilus irgi ten tai klase vaidybos,o jau kaip girta vaidina
.turiu toki durna iproti prisiristi prie zmoniu,kaciu,su zuvim pasikalbu
,serialu,bet nedaznai uzsikabinu,paskutini ziurejau indiskas aistras,niekas manes nekabina,va sitas po keliu metu pertraukos,tai ziuriu,nes nezinia kada dar kas sudomins
,bet pvz galetu paaiskinti kaip ten tas danielius atgal i nama issikrauste,vel paskola ant saves perase ar kaip,o geriausiai tai rutai,dzin ta sonia,virga,su profesorium duodasi arba dejuoja,kad nieko negali susirasti,bet va rutai tai visi po kojom krenta
o realiam gyvenime kuria greiciau vyrai isimyletu ar grazias vienisas merginas dirbancias,ar moteri su tokiu gyvenimo bagazu ir kruva vaiku,bet cia filmas,jei viskas butu kaip gyvenime tai ir filmo nebutu
KUR GALIMA INTERNETE PASIŽIŪRĖT ŠĮ SERIALĄ?
QUOTE(mistico @ 2013 04 10, 20:45)
Laabai geras serijalas! Labai idomu ziuret i Dudena ir i Virga kaip jie vaidin. Super! !!Visada prajuokin. Da gal jie ir susieis
ziuriu is ipratimo,bet darosi grynas meksikanas,vienas kazka zino,kitas zino,bet niekam nesako.kita gauna i kaili uztai kad,issiskyrus su draugu kazkur nueina,bet tyli,kaip valstybes paslapti saugotu. Danielius ponas dievas pasake,kad vaikus atims tai,tai net mamai nerupi,kaip vaikas gyvena
kitas su jauna merga permiegojas tiki,kad jo vaikas
vienintele man Virga normali,kuri ti nori mylima zmogu tureti ir del drauges pergyvena
kitas su jauna merga permiegojas tiki,kad jo vaikas
vienintele man Virga normali,kuri ti nori mylima zmogu tureti ir del drauges pergyvena
QUOTE(dajana03 @ 2013 04 10, 22:11)
KUR GALIMA INTERNETE PASIŽIŪRĖT ŠĮ SERIALĄ?
www.tv3play.lt
Mano vyras ir taip sake, kad tas kaimietis bus Danieliaus tevas
bet mane tai sunervino tas sunio musimas, kazkaip net nusikeikiau beziuredama i ta vargsa suniuka, jau galejo kazkaip kitaip pateikti ta smurtaujanti Danieliaus teva, o man tai juokinga su tais Dudeno vaikais visais
tik idomu kaip senukui dabar viskas baigsis
ir gaila kad i kaulus gavo ne Danielius nuo Virgutes draugo
QUOTE(deivuke @ 2013 04 12, 11:27)
Mano vyras ir taip sake, kad tas kaimietis bus Danieliaus tevas
bet mane tai sunervino tas sunio musimas, kazkaip net nusikeikiau beziuredama i ta vargsa suniuka, jau galejo kazkaip kitaip pateikti ta smurtaujanti Danieliaus teva, o man tai juokinga su tais Dudeno vaikais visais
tik idomu kaip senukui dabar viskas baigsis
ir gaila kad i kaulus gavo ne Danielius nuo Virgutes draugo 
tai jau tikrai
del Dudeno vaiku tai tikrai juokingai, daugiavaikiu patapo
tai ko cia stebites,taigi sake kazkurioj serijoj,kad dvi seses karolio amerikoje gyvena,mokosi.