Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 09, 16:07)
malram, is kur man tokia aiskiarege iskasti : )))

as tai laukiau laukiau (kovojau zemiskais budais, ne vizualizacijom) kol gavau su keptuve per galva (cia metafora zinoma)
ir dabar as tikrai nieko nenoriu nei laukti nei kovoti nei pirsto judinti del nieko, nori tegula ateina, nenori tegul eina svilpt. o as gyvenu sau ir del saves, o ta patirtim dziaugiuosi ir del nieko nesigailiu, aisku kartais palinkiu tam meiles objektui supelyti  lotuliukas.gif  nors zinau, kad tai priestarauja visai visatos sistemai, bet ....  biggrin.gif  blush2.gif

Štai taip,"kas iš to,kad žmogus stato namą,jei dievas nestato??/"
Arba, "ne išorėje žmogus turi save aukštinti, judėti, bet savo dvasioje, viduje, pasąmonėje turi išaugti, ir tik tada jis tą patirs ir išoriniame gyvenime".
kai man nepavyko to padaryti veiksmais tada ir ėmiausi paieškų, kaip reikia teisingai elgtis smile.gif blush2.gif irgi mat tobulėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 09, 15:09)
tai tą troškimą reikia įžeminti? tarsi taip skambėtų..
Dėl to noro pajautimo patogumo/nepatogumo jausmo tai aš sutinku.Čia lyg ir pasąmonė pasako, kas tinka,kas ne..
Man taip būdavo su tuo mano draugu, realybė rodo viską tarsi neigiamai, lyg norėčiau pabaigti tą ryšį, bet ...kažkas gilumoje neleidžia to padaryti, kažkas užlieja,lyg pajauta,kad viskas bus gerai..tas ir stebina, nes mano kantrybė trumpa,jei iškart negavau,tai ko čia dar laukti? man aišku būna iškart reikia to žmogaus tau ar ne...o kitiems pasirodo reikia tam daug laiko.. biggrin.gif Nustojau kitus matuoti savais matais. Gyvenime bendravimo nėra, manau,kad mane gal kartais jau ir pamiršo..bet naktimis tada susapnuoju tokius gražius artimus santykius,tokią meilę ir švelnumą iš jo pusės,kad net keista.. smile.gif
Čia kaip kartasi būna atvirkščiai,kad lyg ir viskas puiku, bet širdy neramu, lyg negera nuojauta...O dabar viskas atvirkščiai... Gyvenime niekas nevyksta, o kažkur giliai tarytum jaučiu,kad tas žmogus yra šalia.. Įdomiai buvo man užsieny būnant komandiruotėje. Po vakarienės grįžau į kambarį ir staiga užliejo toks keistas jausmas apie mylimą žmogų, galvoje prapleukė sakinys, -jis galvoja apie mane.Pasižiūriu į telefoną-praleistas skambutis biggrin.gif biggrin.gif neįtikėtina ir jam nebūdinga.. darsyk susiskambinom..sako, nebegaliu be tavęs,kada gi grįši..praplepėjom gal 0,5 valandos, nerūpėjo kainos smile.gif  kažkokie keisti tie dalykai,jauti vienas kitą per didžiausius atstumus smile.gif

Na manyciau, kad taikliai apibudinot, toks savotiskas izeminimas, energiju sutvarkymas ir perdavimas visatai, pasauliui.Dazniausiai juk atiduodam neigiamas energijas ir mintis (jis man taip patinka, bet tas kvailys, asilas neskambina, gal kita turi, lepsis pats neizno ko nori biggrin.gif )
Malram matau labai isimylejus. Tikrai labai geras ir malonus, jausmas, smagu kai turi kazka brangaus apie ka gali svajoti ir kas prisimena tave pacia. Tai nuostabu tikrai.
Atsakyti
ot ir ne biggrin.gif nieko čia nuostabaus, fu kaka ta meilė biggrin.gif kai dėl jos reikia tiek kentėti smile.gif ieškau tablečių nuo meilės biggrin.gif
aš pamačiau,supratau,kad mano,ir jau noriu,kad būtų visad šalia,man nereikia daug metų galvoti biggrin.gif o kti...tai pirmyn,tai atgal... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 09, 15:10)
Na nelabai supratau klausimo jeigu atvirai. Jeigu tikrai zinai, kad zmogus buvo NE TAS tai jam ji isivaizduoti apskritai? Geriau sufantazuoti nauja mylimaji smile.gif
O jeigu nezinai ir abejoji tai gali sutikrint su etalonine busena. Na paziureti ar kyla itampos ar apima absoliutus dziaugsmas.
Na pvz tarkim jeigu vyriskis manes nesirinko savo gyvenime, tai net jeigu jis man ir patiktu ir as fantazuociau apie ji man iskiltu itampos, na kazkoks jausmas lyg butu kazkas ne taip...
sudetinga tai paaiskinti  g.gif

Kaip čia paaiškinus...
Pirmiausia, turi norą. Tada neva turi būti jausmas, t.y. kaip tave tas noras (jo išsipildymas) priverčia jaustis (neva pajausti norą reikia). Tai jeigu, pvz., tu nerealiai gerai jauteisi su žmogum A, bet tu supranti, kad žmogus A nebuvo tau, bet to jausmo nori su būsimu žmogum B (žmogus B yra nežinomas). Tai čia tada gaunasi - fantazuoji apie žmogų B, bet jausmą gali jausti tą, koks buvo su žmogum A?
aj, nežinau, kaip paaiškint lotuliukas.gif reik bandyt bandymų ir klaidų metodu išsiaiškint lotuliukas.gif
Atsakyti
čia esmė ne su kuo, o pats pojūtis, kurį tu nori vėl patirti smile.gif Pirmyn smile.gif

man kilo klausimas, o kiek kartų per dieną tą reikia procedūrą daryt? tą energijos išleidimą?
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 09, 15:21)
ot ir ne biggrin.gif nieko čia nuostabaus, fu kaka ta meilė biggrin.gif kai dėl jos reikia tiek kentėti smile.gif ieškau tablečių nuo meilės biggrin.gif
aš pamačiau,supratau,kad mano,ir jau noriu,kad būtų visad šalia,man nereikia daug metų galvoti biggrin.gif o kti...tai pirmyn,tai atgal... biggrin.gif

Nekentekite, dziaukites. Nevisiem tai duota. Kiti metu metus neranda ka isimyleti, patikekite tai daug baisiau, daug baisiau ir daug didesnis kaka biggrin.gif
nu ir tegul tie kiti "varinejasi" kas jums darbo : )))
Atsakyti
Vaikų darželis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neus @ 2013 01 09, 15:22)
Kaip čia paaiškinus...
Pirmiausia, turi norą. Tada neva turi būti jausmas, t.y. kaip tave tas noras (jo išsipildymas) priverčia jaustis (neva pajausti norą reikia). Tai jeigu, pvz., tu nerealiai gerai jauteisi su žmogum A, bet tu supranti, kad žmogus A nebuvo tau, bet to jausmo nori su būsimu žmogum B (žmogus B yra nežinomas). Tai čia tada gaunasi - fantazuoji apie žmogų B, bet jausmą gali jausti tą, koks buvo su žmogum A?
aj, nežinau, kaip paaiškint  lotuliukas.gif reik bandyt bandymų ir klaidų metodu išsiaiškint  lotuliukas.gif

Supratau. Taip, manau jausma galima atsigaminti, tik ji tranformuoti naujai situacijai. Tai yra pajausti pvz kaip dreba kojos ar kalatuojasi sirdis (nors tai buvo su zmogum a) galima isivaizduoti kaip tau sirdis trankosi del zmogaus B : ) arba kaip silta B zmogaus gleby ir pan : )))
Dar galima prideti nauju prieskoniu, netikiu, kad su A viskas visada tobulai buna biggrin.gif Gal pvz kokiu geliu nedovanojo, o noretum, tai vaizduotej B gali padovanot. Arba nusivezt ten kur noretum ir kur A iki tol nesiveze tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 09, 15:44)
Vaikų darželis biggrin.gif

Bet jus negalite atsiplesti nuo to vaiku darzelio ir ji visiskai pamirsti, nes jums jo reikia, nes tarp darzelinukiu kartais atpazistat ir save pacia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(malram @ 2013 01 09, 15:25)
čia esmė ne su kuo, o pats pojūtis, kurį tu nori vėl patirti smile.gif Pirmyn smile.gif

man kilo klausimas, o kiek kartų per dieną tą reikia procedūrą daryt? tą energijos išleidimą?

Nebasakysiu nieko, as vargstu vargstu aiskinu, o ateina malram ir vienu sakiniu viska isaiskina biggrin.gif

drinks_cheers.gif
uztenka karto , bet jeigu malonu tuo uzsiimti galima ir dazniau smile.gif autorius neakcentuoja, kad reiktu daznai daryt, tik siulo butinai padirbet savaite
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 09, 17:50)
Bet jus negalite atsiplesti nuo to vaiku darzelio ir ji visiskai pamirsti, nes jums jo reikia, nes tarp darzelinukiu kartais atpazistat ir save pacia.  4u.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 09, 16:55)

Ne visi žmonės pasirenka ne augti, o lankyti tą patį vaikų darželį...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 01 09, 20:35)
Ne visi žmonės pasirenka ne augti, o lankyti tą patį vaikų darželį...

lotuliukas.gif Jooo..kiti visai nesikeicia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 09, 18:41)
lotuliukas.gif  Jooo..kiti visai nesikeicia  smile.gif

ale kaip ir islinko nepastebeta ph34r.gif laugh.gif
Atsakyti