Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

reiks grįžus namo vėl imtis pratimo, nu nerealius mokymus turime smile.gif V. Skirkevičius veda,tai mes apduję klausomės smile.gif dar ir ryt bus smile.gif kiek turėsiu papasakoti smile.gif mmm
sėkmės, džiaugiusi,kad jūs esate smile.gif
Atsakyti
malram,
tai Tu čia padedi, Mirabela dar, o mes tik ausim klapsime ir klausome.
Aš dar nieko nesiimu, nes bandysiu kartu su vyru, jis irgi tuo tikėti ėmė, sakė, kad senai kažką tokio norėjo paskaityti ar į kažkokio ruso kursus nueiti, bet laiko nėra ir pan. Tai laukiame laisvesnių dienų, nes šiaip nelabai ką ir yra šiuo metu norėti, nebent paties svarbiauso gyvenime ir kuo daugiau jo tongue.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif ką aš čia padedu, baikit, aš pati čia tupinėju,nes man reikia pagalbos smile.gif
Pagalvojau apie pasakymą-nėra laiko. Na, taip, mes randame laiko viskam tik ne savo gyveimui biggrin.gif biggrin.gif kuriozas kažkoks smile.gif Aš irgi niekam neturėjau laiko, niekam..kol suparatau, tai kieno gi tada aš gyvenimą gyvenu? visuomenės? darbovietės? šeimos, vyro , vaikų? pasaulio? kieno pagaliau? tai ką aš čia veikiu tada išvis? Dabar turiu laiko sau, poilsiui, ateities kūrimui, meditacijoms,kad ir kokios jos ten būtų smile.gif Turiu savo vietelę namuose,kur man ramu ir netrukdo smile.gif Kai man reikia ten ir slepiuosi smile.gif Supratau,kad dėl ateities reikia pasistengti,tai irgi darbas, kartais gal net sunkesnis.. nes su galva dirbti, su mintimis, su savęs kontrole sunku, pradžioje nemalonu, sudėtinga. Norisi nuo savęs pasislėpti. Bet kai daug gyvenimo pamokų parodė,kad tu šiame gyvenime gali stengtis iki apsiš.. smile.gif ir vistiek viskas griūva, nesiseka..tada supratau, kad ne nuo to galo pradėjau.. namą nuo stogo stačiau.. smile.gif dabar daug kas keičiasi, ne iškart, po truputį.. bet žinau, kad į priekį.
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 11, 09:27)
tada supratau, kad ne nuo to galo pradėjau.. namą nuo stogo stačiau.. smile.gif dabar daug kas keičiasi, ne iškart, po truputį.. bet žinau, kad į priekį.

Sveiki 4u.gif sudomino Jusu mintis. Gal galetumet padetalizuoti skirtuma? Tarkim anksciau atrode, kad gyvenimas sukasi aplink kitus, o dabar gilinates i save?
Atsakyti
Bet kai daug gyvenimo pamokų parodė,kad tu šiame gyvenime gali stengtis iki apsiš.. smile.gif ir vistiek viskas griūva, nesiseka..tada supratau, kad ne nuo to galo pradėjau.. namą nuo stogo stačiau.. smile.gif dabar daug kas keičiasi, ne iškart, po truputį.. bet žinau, kad į priekį.

Sunkumai prasideda tada, kai stengiamasi ne į tą pusę ir stengiamasi be reikalo. Dažnai prioritetai sudėliojami ne tomis kryptimis, tada ir prasideda ne gyvenimas, o kova.
Beje, pas mus labai visiems smagu dėl visko kovoti doh.gif ,dėl gerbūvio, dėl sveikatos, dėl karjeros, dėl santykių... Tai ir gyventi jau kaip ir nelieka laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takelis: 11 sausio 2013 - 11:36
QUOTE(Pro_race @ 2013 01 11, 11:02)
Sveiki  4u.gif  sudomino Jusu mintis. Gal galetumet padetalizuoti skirtuma? Tarkim anksciau atrode, kad gyvenimas sukasi aplink kitus, o dabar gilinates i save?

As manau, kad esme skirtumo visai ne tame. Mes visi labai dideliu laipsniu orientuoti i save, i savaji ego. Esme yra kaip mes sugebam islaukti norimu dalyku, kaip sudeliojam prioritetus, kaip mastome. Ar gebame pasidziaugti tuo, ka turime. Pokyciu esme matyti teigiamus dalykus net juodziausioj nakty...

Takelis drinks_cheers.gif

Siandien "atvaziavo" mano laikysenos korektorius. Pagal Norbekova viskas prasideda nuo laikysenos. Tiek sveikata, tiek nuotaika. Energijai teketi taip pat svarbus tiesus stuburas. Nenoriu vaikscioti sukumpus. Vis linkau linkau, tai nusprendziau nelaukti kol kupra uzaugs ax.gif
Atsakyti
..kol suparatau, tai kieno gi tada aš gyvenimą gyvenu? visuomenės? darbovietės? šeimos, vyro , vaikų? pasaulio? kieno pagaliau? tai ką aš čia veikiu tada išvis? Dabar turiu laiko sau, poilsiui, ateities kūrimui, meditacijoms,kad ir kokios jos ten būtų smile.gif Turiu savo vietelę namuose,kur man ramu ir netrukdo smile.gif Kai man reikia ten ir slepiuosi smile.gif Supratau,kad dėl ateities reikia pasistengti,tai irgi darbas, kartais gal net sunkesnis.. nes su galva dirbti, su mintimis, su savęs kontrole sunku, pradžioje nemalonu, sudėtinga. Norisi nuo savęs pasislėpti. Bet kai daug gyvenimo pamokų parodė,kad tu šiame gyvenime gali stengtis iki apsiš.. smile.gif ir vistiek viskas griūva, nesiseka..tada supratau, kad ne nuo to galo pradėjau.. namą nuo stogo stačiau.. smile.gif dabar daug kas keičiasi, ne iškart, po truputį.. bet žinau, kad į priekį.

Jūsų žodžiuose slypinčią prasmę supratau ir anksčiau, bet vistiek dabar vėl privertė susimąstyti iš naujo g.gif
Ačiū, kad dalinatės mintimis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai gražiai čia mane Mirabela pakomentavo smile.gif Taip namą statyti nuo stogo reiškia,kad aš viską dariau PATI smile.gif Ir tikrai, aš be galo stengiausi, labai, sunkiai fiziškai, ir atrodo,kad viską darau sąžiningai, verslai įvairūs ir pan.. ir sad.gif pišššššššš..nesiseka nors tu ką.. Nu sėdi svarstai, nu ką gi aš ne taip darau, atrodo viską kaip kiti,bet jiems sekasi..o man ne..auginau 6 metus augalus,gėles, jei užauga puikiai-tais metais neperka tų gėlių, kitąmet kiti augina,jiems perka jau puikiai biggrin.gif jei perka,tai kas nors būtinai atsitinka... tai sulūžo,tai nušalo,tai nugriuvo... verkdavau iš nevilties, ir vėl kibdavau..-išmoksiu,mokėsiu,pavyks... naktys be miego kūrenant šiltnamius, dienos turguuose...ir jokios beveik naudos,jei ne minusas..dar užgriuvo mokesčių bėdos iš kito galo.. panika, skausmas, nemiga,širdis lipa lauk, į antrą aukštą kaip senukė nebeužlipu,dūstu, sąnarius nuo pietų gelia, nebepaeinu... vardan ko?? tada griuvau į lovą ir išverkiau-Dieve, na tu matai visą situaciją, daryk ką nors, nukreipk mane reikiama kryptimi,padėk...man reikia pinigų, padėk man jų gauti,aš nebemoku,man nieko neišeina.. mąstau,kad gal po dviejų mėnesių paskambino iš buvusio darbo ir pakvietė grįžti, nes aš nenorėjau dirbti anksčiau samdodo darbo, dėl ten buvusios įtampos ir pan..Grįžau, nors mažius tebuvo visai kleckas,buvau dar dekretinėse..palaipsniui pakilo ir alga ir kita.. dabar kaip provincijoje turiu puikų darbą, gerai uždirbu. smile.gif Štai kur mane atvedė smile.gif
O prieš tai reikėjo fiktyviai padirbėti..nelabai norėjau, tai,sako tau soc. garantijos ir t.t. ai,galvoju,nu kada man jų prireiks..ir..staigmena-netyčiukas nėštumas smile.gif gavau pakankamai dideles motinystės išmokas, daug skolų išmokėjom..ir mums užteko..ir va, kur veda pasąmonė, nė pats nežinai.. smile.gif

Tą turėjau galvoje,kad mes stengiamės stengiamės...o su Dievu to nesuderiname..todėl ir nesiseka..kartojuosi, ar Dievu, ar išmintimi, pasąmone... kaip bepavadinsi smile.gif Pirma viskas turi gimti galvoje,ten būti suderinti norai su jausmais,ir tik tada imtis darbo smile.gif Neperspaudžiant ir neįvedinėjant savų taisyklių smile.gif Reikia išmokt atgal grįžt,įsiklausyti į savo intuiciją,nes per ją kalbą pasąmonė smile.gif kartais stabdo,kartais skatina.. smile.gif

O čia toms,kurias kankina depresijos, liūdesiai ir pan.. (ir man) Ąia po mokymų pas V. Skirkevičių..
Vadinasi nepakankamai gerai funkcionuoja kepenys, nors medicininiu požiūriu gal jos ir sveikos. Reikia aktyvinti jų veiklą,jos atsakingos ir už valią,ir kita. Pirkau kepenų veiklai miltelių, šildantys organizmą smile.gif laukiu nuotaikos permainų po 21 dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 12 sausio 2013 - 12:35
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 11, 14:55)
Siandien "atvaziavo" mano laikysenos korektorius. Pagal Norbekova viskas prasideda nuo laikysenos. Tiek sveikata, tiek nuotaika. Energijai teketi taip pat svarbus tiesus stuburas. Nenoriu vaikscioti sukumpus. Vis linkau linkau, tai nusprendziau nelaukti kol kupra uzaugs  ax.gif

Sveikutės
pritariu drinks_cheers.gif bet ir sportuoti reiktų mirksiukas.gif

Tiesa, klausėte manęs dėl tos pinigų piramidės. Tai turiu pripažinti, kad pati jos dar nesidariau, nes netgi iki galo nesupratau blush2.gif Įdomiai ten kažkaip rodo ją susilankstyti. Ir aš neišsisaugojau tos nuorodos, bet manau, kad praggoolinus būtų galima rasti. Kažkas turbūt money piramid, attract money ar panašiai. Iš tiesų, tai manau jog tai yra tik vienas iš pavyzdžių, kuriuo galima patikėti ir naudoti. Jei nepatinka šis, turbūt įmanoma rasti kitų patarimų.
Papildyta:
QUOTE(malram @ 2013 01 12, 13:33)
Sveikos, labai gražiai čia mane Mirabela pakomentavo smile.gif Taip namą statyti nuo stogo reiškia,kad aš viską dariau PATI smile.gif Ir tikrai, aš be galo stengiausi, labai, sunkiai fiziškai, ir atrodo,kad  viską darau sąžiningai, verslai įvairūs ir pan.. ir sad.gif pišššššššš..nesiseka nors tu ką.. Nu sėdi svarstai, nu ką gi aš ne taip darau, atrodo viską kaip kiti,bet jiems sekasi..o man ne..auginau 6 metus augalus,gėles, jei užauga puikiai-tais metais neperka tų gėlių, kitąmet kiti augina,jiems perka jau puikiai biggrin.gif jei perka,tai kas nors būtinai atsitinka... tai sulūžo,tai nušalo,tai nugriuvo... verkdavau iš nevilties, ir vėl kibdavau..-išmoksiu,mokėsiu,pavyks... naktys be miego kūrenant šiltnamius, dienos turguuose...ir jokios beveik naudos,jei ne minusas..dar užgriuvo mokesčių bėdos iš kito galo.. panika, skausmas, nemiga,širdis lipa lauk, į antrą aukštą kaip senukė nebeužlipu,dūstu, sąnarius nuo pietų gelia, nebepaeinu... vardan ko?? tada griuvau į lovą ir išverkiau-Dieve, na tu matai visą situaciją, daryk ką nors, nukreipk mane reikiama kryptimi,padėk...man reikia pinigų, padėk man jų gauti,aš nebemoku,man nieko neišeina.. mąstau,kad gal po dviejų mėnesių paskambino iš buvusio darbo ir pakvietė grįžti, nes aš nenorėjau dirbti anksčiau samdodo darbo, dėl ten buvusios įtampos ir pan..Grįžau, nors mažius tebuvo visai kleckas,buvau dar dekretinėse..palaipsniui pakilo ir alga ir kita.. dabar kaip provincijoje turiu puikų darbą, gerai uždirbu. smile.gif Štai kur mane atvedė smile.gif
O prieš tai reikėjo fiktyviai padirbėti..nelabai norėjau, tai,sako tau soc. garantijos ir t.t. ai,galvoju,nu kada man jų prireiks..ir..staigmena-netyčiukas nėštumas smile.gif gavau pakankamai dideles motinystės išmokas, daug skolų išmokėjom..ir mums užteko..ir va, kur veda pasąmonė, nė pats nežinai.. smile.gif

Vadinasi nepakankamai gerai funkcionuoja kepenys, nors medicininiu požiūriu gal jos ir sveikos. Reikia aktyvinti jų veiklą,jos atsakingos ir už valią,ir kita. Pirkau kepenų veiklai miltelių, šildantys organizmą smile.gif laukiu nuotaikos permainų po 21 dienos smile.gif

Primeni mano mamytę. Tikrai visomis prasmėmis geras, nuostabus žmogus ir ne todėl taip sakau, kad tai mano mama. Tiesiog neutraliai žvelgiant, įsigilinus į jos savybes, tai nei kam blogo padarė, nei linkėjo, skriaudikams atleido, bet koks sunkus jos gyvenimas. Kiek dirbo, kiek vargo, kiek įvairių blogų, baisių niunsų patyrė. Tikrai neperdedu, kitas silpnesnis žmogus būtų radęs jos gyvenime gal 20 progų nusižudyti unsure.gif
Dabar kai pensijoje, išmokusi jau gyventi, ramesnė, laimingesnė, bet vistiek dar turi būti darbo jautis. Netrokšta ji turtų ar pan., bet pamokau aš ją truputį ką iš jūsų sužinau ar pati ką patikrinu mirksiukas.gif

Beje, tiksliai nežinau, bet įtaru, kad šiąnakt užčiaupiau bjaurius kaimynus. Turime pašonėje tokius studentėlius, baliauninkus. Policijos nemėgstu, mano akimis tai truputį nevykėlių institucija, besivadovaujanti kvailais įstatymais. Nepykit, jei kuri ten dirbate ar artimieji. Tai tik mano nuomonė. Taigi bandžiau užčiaupti kaimynus per pasąmonę. Pajaučiau, kad vyras jau miega, pavargęs vargelis po savaitės darbų, bet bijau, kad prikels. O pati irgi anksčiau niekaip neužmigdavau, jei ne kapų tyla aplink. Bet guliu sau ir burbu mintyse: nutilkit padlos, miegot šakalai biggrin.gif ir pan. Ir mano nuostabai užmigau ir pati ir jie taip neįsisiautėjo, be muzikos man regis, ar gana tyli ji buvo. Tada nubudau į wc naktį, bet tikrai dar ne rytas man regis buvo. Dar galėjo jie duotis, palyginus su tuo, kaip baliavodavo anksčiau. Girdžiu, kad dar lyg šneka, bet jokio didelio triukšmo, vos girdisi. Dar kartą pamurmėjau, kad tylit tylit parazitai, einat miegot. Ir visai gera naktis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 12, 14:33)
O čia toms,kurias kankina depresijos, liūdesiai ir pan.. (ir man) Ąia po mokymų pas V. Skirkevičių..

Ojojoj blink.gif
http://www.youtube.c...h?v=uciso0IWwHc
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 12, 13:33)

Visiškai sutinku dėl kepenų veiklos drinks_cheers.gif Savo kailiu patyriau tai. Patekau į ligoninę į diagnostikos skyrių, kad padarytų visus tyrimus, nes blogai jaučiausi, buvo bendras toks nuovargis, energijos stoka ir t.t. Atlikus kepenų fermentų tyrimus, išaiškėjo, kad rodikliai labai blogi. Tai lašelinėmis 2 savaites plovė kepenis, paskui dar gėriau kepenis valančias tabletes, ir ką - savijauta dabar puiki. Atsirado ir energija ir noras kažką daryti smile.gif O prieš tai man buvo diagnozuota depresija doh.gif
O kokie tie milteliai, jeigu ne paslaptis?
Atsakyti
Užtikau internete, autorius nenurodytas, turbūt šiuolaikinė tautosaka smile.gif
Moteris: Dieve, JIS išeina, išeina, palieka mane! (Verkia)
Smegenys: Pozityviau, pozityviau…
Moteris: Kur jau pozityviau čia? Daiktus renkasi, svolačius…
Smegenys: Nebliauk, šypsokis… Mįslingai šypsokis… Ir nemosuok rankomis, kaip malūnas!
Moteris: Svolačius, čemodanus kraunasi… Padorus vyras, išeidamas pasiima tik apatinius ir kojines, o šitas svolačius dar ir marškinėlius susirenka.. (Verkia)
Smegenys: Šypsokis!
Moteris: Gal pulti jam ant kaklo?
Moteris: Gal ant kelių prieš jį kristi?
Smegenys: Durnė!
Moteris: O gal jį šitą patį?
Smegenys: Ką “šitą patį”?
Moteris: Na… Keptuve per makaule, taip tyliai?
Smegenys: ?
Moteris: Tada maitinčiau jį, vargšiuką, košytėm… Taip mėnesius du galima ištempti… Gal pripras, pasiliks…
Smegenys: Kriminalas visgi… O jei jėgos neapskaičiuosi?
Moteris: O aš gerai taip prisitaikysiu ir kaaaip duosiu!
Smegenys: Aš ne ta prasme… Boba gi tu stipri… Dar užmuši, o už tai straipsnis!
Moteris: Daryti tai ką tada, pasakykite, jei tokios protingos?
Smegenys: Šypsokis!!!!! Pozityviau, pozityviau…
Moteris: Na ir kas gi tame gali būti pozityvaus? Aš vienaaa liekuuu! (verkia)
Smegenys: Šypsokis! Visų pirma, ne viena, o laisva moteris…
Moteris: Na ir kokiam galui man tokia laisvė?
Smegenys: Šypsokis! Laisvė – tai puiku: visą laiką galėsi skirti tiktai sau!
Moteris: O kam? (Šnirpščioja nosim)
Smegenys: O tam! Ispanų kalbą išmoksi – tu juk visada svajojai žiūrėti serialus be vertimo. Mušamųjų būrelį lankyti pradėsi – su jėga tavo juk, tai uch!
Moteris: Vis laiko kažkaip nebuvo…
Smegenys: Pati savo finansus tvarkysies be visokių kvailų amerikietiškų meškerių pirkinėjimo ir amžinų nudususio automobilio remontų!
Moteris: Kailinius nusipirksiu ir basutes… Na, tas… Su kaspinėliais… (Šluostosi ašaras)
Smegenys: Su tuo vyruku iš teisininkų skyriaus pietų nueisi – jis taip į tave žiūrjo…
Moteris: (Šypsosi) Aha, į gerą restoraną nuesim, jis, beje jau ir siūlė. Kailinius apsivilksiu, basutes su kaspinėliu… (Šypsosi mįslingai)
Smegenys: Ir gaminti niekam nereiks ar skalbti…
Moteris: Tik manikiūras-pedikiūras-kaukės-masažai! (Laiminga šypsena) važiuosiu į ekskursiją po Lietuvos pilis… (Svajingai)
Smegenys: Va, o tu jokio pozityvo nematei…
Moteris: Ech, parasidės gyvenimas! (Šypsosi pergalingai) AAAAAAAAAAI!!!!!!
Smegenys: Kas?
Moteris: Jis su čemodananais atsiklaupęs kelius bučiuoja!
Smegenys: Kam?
Moteris: Na ne čemodanams gi! Sako, kad niekada tokios kaip aš neras… Atleidimo prašo… Pasilikti nori!
Smegenys: AI!
Moteris: O kaip gi laisva moteris? (Verkia) O kaip gi mušamųjų būrelis? Kailiniai ir basutės tos? (Žliumbia) Rokas iš teisininkų skyriaus?
Smegenys: Pozityviau, pozityviau….

Tarp kitko, gal žinot o gal ne, kad vienas iš filmo SECRET bendraautorių Džo Vitali sako knygoj "Gyvenimas be apribojimų" paneigė esminę filmo idėją, kad žmogus pats renkasi mintis. Minėtoj knygoj autorius teigia, mintis ateina į galvą, o žmogus jau savo laisva valia pasirenka kaip į ją reaguoti. Įdomi knyga, apie ho'oponopono metodą.
Atsakyti