Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 09, 20:49)
ale kaip ir islinko nepastebeta  ph34r.gif  laugh.gif

Tyliu unsure.gif O tai prisikalbesiu, islis visi is pakampiu cool.gif
Atsakyti
Kokį kartą per mėnesį užeinu į šią temą ir matau, kad niekas nesikeičia...Juk taip patogiau, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 01 09, 19:33)
Kokį kartą per mėnesį užeinu į šią temą ir matau, kad niekas nesikeičia...Juk taip patogiau, ar ne?

Taip iseina, kad tamsta pacia karta per menesi tas "vaiku darzelis" nenumaldomai traukia. Ar ne?
Zmogus visada ieskos iseities, dalinasi patirtimi ir tai neisvengiama smile.gif Nesuprantu kokie procesai jums konkreciai kliuva smile.gif Puodu ir namu jau seniai niekas nevizualizuoja.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 09, 21:50)
Puodu ir namu jau seniai niekas nevizualizuoja.

As noriu knygos vienos, nerandu Lietuvoj g.gif Arba galima vizualizuot pinigu šmota, uz kuri galesiu uzsisakyti ja g.gif Beveik kaip ir puodai gaunasi smile.gif
Bet dar bandau be vizualizacijos (nes tingiu)..pasiteiraut Kauno ar Siauliu knygynuose.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 09, 20:35)
As noriu knygos vienos, nerandu Lietuvoj  g.gif  Arba galima vizualizuot pinigu šmota, uz kuri galesiu uzsisakyti ja  g.gif  Beveik kaip ir puodai gaunasi  smile.gif
Bet dar bandau be vizualizacijos (nes tingiu)..pasiteiraut Kauno ar Siauliu knygynuose.

Ne, knyga tai ne puodai, knygos pasitarnauja zmogaus augimui, jose yra informacija. O kose isvirti galima ir senuose puoduose. Yra daiktai, bet vieni daiktai yra isties svarbus, kiti siaip sau. Ir jus gausite tai, kas jums isties svarbu. Knygas visada gaunu nesunkiai. Paskutine verisciagino pirkau uz 4lt is erfurto knyginelio : )))) gavau absoliuciai nauja, niekada pries tai neskaityta rolleyes.gif

Ir batai batams nelygu. Pvz jeigu tu ruosiesi i didiji savo gyvenimo pasimatyma, tikrai rasis pinigu naujiems batukams : )))

O kokios knygos ieskot jeigu nepaslaptis?

Tokia jau ta vizualizacija, reikalauja darba dirbti... isties kai pamastai tai tingim gyventi kartais : )))
Papildyta:
"Kiekviena transformacija atsitinka, kai yra pasiekiamas ekstremumas.
Jei reiškinys pasiekia savo ekstremumą, prasideda virsmas."

"Kai kurie žmonės ateina pas mane su labai keistais klausimais.
Atrodo, kad jie nori turėti gėlių, išvengę auginimo rūpesčių. Atrodo, kad
jie nori gausaus derliaus, nesėję sėklų ir nesirūpinę derliumi." Osho

Pacitavau cia toms, kurios ypac kamuojasi siuo metu sirdyje (taip smarkiai, kad atrodo neistvers). Siuos jausmus isgyvenate tam, kad isgyventumete absoliuciai naujas patirtis ir pojucius. smile.gif

Nepaprastai zaviuosi Osho ismintimi, kiekvienas sakinys, teiginys pavyzdys taip tobulai atsako i mano klausimus smile.gif
Atsakyti
*Mirabella*, bet turbut greiciau norus ispildysime nei ta tavo ideta maldele. Oho kas ten darosi biggrin.gif Kokia turi buti kantrybe, kad pavyktu!
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 09, 21:12)
*Mirabella*, bet turbut greiciau norus ispildysime nei ta tavo ideta maldele. Oho kas ten darosi biggrin.gif Kokia turi buti kantrybe, kad pavyktu!

Ten ne maldele o mazytis pratimelis. Prirasyta daug, bet tai tik todel, kad as nemoku trumpai esmes perteikti blush2.gif Man neduok valgyt, duok pakalbet... biggrin.gif
O kantrybes irgi nedaug reikia koki desimt minuciu per diena viena savaitele: ) Viena vienintele, tai labai mazai lyginant kiek vargo ir pastangu idedam ties kai kuriais troskimais. Arba tiesiog laukiam ju per amzius ir niekaip nesulaukiam.
Bet tai zmogaus pasirinkimas. As siuo metu uzuot dirbus su kokiu troskimu skaitineju Osha. Ta metoda esu isbandzius, tikrai veikia. Po pirmos vizualizacijos nupirko mano pirmaji paveiksla, po keliu dienu gavau uzsakyma visai normalu (irgi pirma karta). Ir siom maloniom staigmenelm uzteko vieno vienintelio karto (matyt labai nuosirdziai viska atlikau) O stai ka galima sukurti po savaites darbo!
Tai va, kai as susideliosiu ko tikrai rimtai noreciau padirbesiu vel su tuo. smile.gif
Tiesa, nepasakokit draugam ir artimiesiems, kad dirbat su kazkuriuo troskimu. (cia autoriaus toks pasiulymas)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na, aš užmerkiu akis prieš visokias "visažines" zirzylas smile.gif
Nenoriu,kad jos man dieną gadintų smile.gif su savo problemomis smile.gif
vakar bandžiau tą dalyką,nežinau kaip tą pratimą pavadinti, iš esmės,kaip bus taip,nepakenks biggrin.gif svarbu tikėjimas smile.gif
Šiandien turiu mokymus, ir ryt.. prisėsiu vakarop..rašykite mergytės,man taip gera paskaitinėti,kaip kam sekasi smile.gif Aukščiau nosis smile.gif
Papildyta:
aga, dėl nesakymo kitimes,sako nereikia savo troškimo sakyti, nes kikeviena mintis turi savo bangas, ir gal jie bus priešiški tavo norui, todėl, gali nublokšti tavo minties bangas ir bus apsunkinta užduotis. Čia kaip vandens raibuliai smile.gifįmes didesnė akmeniuką,ir baba smile.gif
mane vakar čiupinėjo intuicija, taip gera buvo, nes ji buvo šviesi smile.gif
Palaimos jums visai dienai linkiu smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
sninga,net pusto,gražu-vėl bus tikra žiema.Man smagu šioje darželio grupėje biggrin.gif
vakar ir man atėjo nušvitimas,galvoju kur bėgu,nuo ko(nes buvau įdėjus skelbimą dėl buto,planavau išsikraustyti)čia mano namai,čia mano darbas,čia žmonės kuriuos myliu,kuriems aš rūpiu,draugai.
Išėmiau skelbimą,iškėliau galvą...aš gyvensiu,ir įrodysiu,kad galiu gyventi neprasčiau,gal net geriau mirksiukas.gif
taip,kad ačiū,šiai darželio grupei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 09, 23:28)
Tiesa, nepasakokit draugam ir artimiesiems, kad dirbat su kazkuriuo troskimu. (cia autoriaus toks pasiulymas)

Labas, pritariu, jei noras rimtas ir ypač asmeninis, grynai sau, tai niekada ir niekam geriau nepasakoti.
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2013 01 10, 10:18)
labas rytas 4u.gif
sninga,net pusto,gražu-vėl bus tikra žiema.Man smagu šioje darželio grupėje biggrin.gif
vakar ir man atėjo nušvitimas,galvoju kur bėgu,nuo ko(nes buvau įdėjus skelbimą dėl buto,planavau išsikraustyti)čia mano namai,čia mano darbas,čia žmonės kuriuos myliu,kuriems aš rūpiu,draugai.
Išėmiau skelbimą,iškėliau galvą...aš gyvensiu,ir įrodysiu,kad galiu gyventi neprasčiau,gal net geriau mirksiukas.gif
taip,kad ačiū,šiai darželio grupei mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolių mergaičių būriui 4u.gif 4u.gif 4u.gif - balionėliai užtaisyti gera nuotaika smile.gif
Atsakyti
jungiuosi prie sio pratimo, gal kas i kompanija? pasidalintumem rezultatais po to, m? bigsmile.gif
Atsakyti