Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

As vizijomis to nepavadinciau, tik kartais pvz begdama laiptais pro akis prabega sekundes dalis,kaip suklumpu ir krentu ar paslysty ar kojos susimala, ar pjaustau ir isipjaunu ar dar kas, kad tokie kaip perspejimai, ramiai, neskubek, susikauok, nes atitinkamai, nukrisi isipjausi ir t.t.
Atsakyti
Malram, sirdele, ten kur rasei visatos desnius is kur emei info? 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės smile.gif
Šuoliuoju į kirpyklą gražintis smile.gif
Auksaranke7 ačiū, tik nežinau kodėl mane giri? smile.gif

Vakar žiūrėjau bėdų turgų apie jauną moterį, sergančią vėžiu,ji taip pat tiki pasąmonės galia smile.gif ašunuolė, duok die jau daug sveikatos,vaikučiai mažiukai, iš visos širdies linkiu ir žinau,kad ji pasveiks smile.gif

Mirabella, drauge smile.gif, ar neįdėjau nuorodos??
ech, vėl kompas pavedė,rašiau rašiau.. kai grįšiu iš naujo parašysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 11 vasario 2013 - 08:22
Mirabella, tą medžiagą radau kažkuriame būrimo salono puslapyje lyg tai, gal rasiu.
Zabyte, kaip gerai, kad jus saugojo angelas..

Man vėl pasąmonė padėjo smile.gif smulkmenos, bet vis dažniau išgirstu jos balselį..Ėjau pietų parnešt pro bankomatą, einu, ir tokia mintis- pažiūrėk ar piniginėj turi pinigų..o taip tingisi, šalta rankoms..bet suvokiau, kad netingėk ir pasižiūrėk..o iš tikrųjų tuščia biggrin.gif būtų tekę grįžt atgal kelio galą..

O mano vizijos nėra perspėjančios, nes pamatau tik gražius vaizdinius, beje susijusius su mylimu žmogumi, ir žinok,kad gidrus kas ir kaip..pagyvensim pamatysim smile.gif

Įdomu paskaityti
http://xneox.com/spa...do-pabaisas.php

čia man jau kosmosas, bet gal gal bus aiškiau...
http://www.eforum.lt...forum=harmonija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 11 vasario 2013 - 14:27
įdomus straipsnis

http://kitasvarianta.../bo...nigusā€œ/

ištrauka iš šio straipsnio:

Paklauskite bet kurio ruso: kas yra sėkmė? Jis atsakys – nuo jūsų nepriklausantis sekimasis. Žydai auklėjami kitaip. Jus nuo pat mažumės moko, jog sėkmė – tai kryptingos veiklos produktas, oišorinės atsitiktinės aplinkybės iš tikro yra paruoštos žmonių, jų tikėjimo ir valios.

Pasaulis – ne chaoso stichija, o sėkmė ne tokia akla, kaip ją daugelis įsivaizduoja. Žmonės žemėje gauna skirtingą pinigų kiekį todėl, kad skirtingai vertina realybę, nevienodai jaučia pasaulį.

Tam, jog taptumėte turtingesniu, reikalingos ne išorinės, o vidinės Jūsų permainos. Tai ir yra, jei norite, sėkmės magija.

Mūsų protėvis, prieš išeidamas į medžioklę, piešdavo žvėrį ant smėlio ir jį perdurdavo ietimi – taip pirmiausia nugalėdavo įsivaizduojamą žvėrį. Kodėl jis taip elgėsi? Todėl, kad tūkstantmečių patirtis parodė, jog materialiems veiksmams visų pirma turi būti planas, t.y. idėjinis pagrindas būsimam įvykiui.

Ši magija nebuvo primityvi, ji iš tikro padėdavo medžiotojui sumedžioti tikrąjį žvėrį. Tokia esti tikėjimo galia – galia materializuoti mūsų norus ir įsivaizdavimus. Arba atvirkščiai – materializuoti mūsų baimes ir fobijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 11 vasario 2013 - 14:39
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 10, 14:11)
Malram, sirdele, ten kur rasei visatos desnius is kur emei info?  4u.gif

Didžioji paslaptis. Viskas yra įmanoma/ mell gill
http://www.knyguklub...ra imanoma.html 4u.gif
Atsakyti
https://www.youtube....;v=I_ZvZQT81OY#!

wub.gif
Atsakyti
man taip pat ši daina patinka,tokia šilta,taip ir nuplauki.. smile.gif
Atsakyti
O labai blogai, jei vizualizuodama aš tiesiogine to žodžio prasme apsižliumbiu? ax.gif Be minčių, kad ai, ko čia svaigsti, neturėsi, negausi.. Gal tiesiog tokia mano reakcija, vienos šokinėja iš džiaugsmo, o aš verkiu? biggrin.gif Esu įsitikinus, kad realiai sulaukus didelės, malonios staigmenos sureaguočiau lygiai taip pat, tai gal tai ir nėra labai neigiamas dalykas?
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2013 02 19, 04:12)
O labai blogai, jei vizualizuodama aš tiesiogine to žodžio prasme apsižliumbiu?  ax.gif Be minčių, kad ai, ko čia svaigsti, neturėsi, negausi.. Gal tiesiog tokia mano reakcija, vienos šokinėja iš džiaugsmo, o aš verkiu?  biggrin.gif Esu įsitikinus, kad realiai sulaukus didelės, malonios staigmenos sureaguočiau lygiai taip pat, tai gal tai ir nėra labai neigiamas dalykas?

aš manau,kad tai puiku, reiškia tavo labai daug dūšios įdėta, greičiausiai viskas ir realizuosis kur kas greičiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 19, 12:51)
aš manau,kad tai puiku, reiškia tavo labai daug dūšios įdėta, greičiausiai viskas ir realizuosis kur kas greičiau smile.gif  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Kad taip šie žodžiai Dievui į ausį biggrin.gif Šiandien susipykau su vienu draugu, kuris labai konfliktiška asmenybė, ginčyjasi vien tam, kad pasiginčytų, nors ta tema visai neturi nei žinių, nei patirties, ir dar vadina tai diskutavimu. Tai taip keistai palengvėjo... blush2.gif Visą naktį skaičiau šias temas, tai gal tas nusiteikimas parodė, kad reikia iš savo gyvenimo išvyti dar vieną žmogų, kuris man nors ir naudingas, tačiau kelia tik susierzinimą, o man pagarba vienas kitam ir ramybė labai svarbios vertybės. Dar žingsneliu arčiau ramaus gyvenimo, tikiu, kad vietoj jo ateis kitas žmogeliukas, kuris man padės daug labiau ir su kuriuo jausiuos laimingesnė.

Labai džiaugiuos atradus šią temą, taip smagu, kai vienoj vietoj tiek daug pozityvių, vienas kitam padedančių žmonių, džiaugiuos dėl kiekvieno jūsų visų pasiekto noro išsipildymo ir vis lengviau patikėt, kad kada nors taip pat džiaugsiuos ir dėl savo mažų pergalių. JŪS NUOSTABIOS wub.gif
Atsakyti