Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

dar iš svetimos patirties:
" Aš tikiu, kad mintys materializuojasi. Jau teko tai pačiai išbandyti. Kai atsiranda mintys iš proto ir širdies, tada jas užsirašau ant popieriuko ir kartoju kiek tik turiu laiko. Kartojant visada atsiranda nauju minčių to noro igyvendinimui, nes kartojimas paremtas vaizduote, todel tas popieriukas būna perrašomas n kartų, taip sakant tobulinamas. Noro išsipildymui visus kartus užtekdavo trijų savaičių.

Vieną norą materializavau kitaip. Žinojau, kad dalyvausiu loterijoje, turėjau galimybę laimėti 500 litų. Nusprendžiau, kad šį kartą turiu laimėti, nes jaučiausi verta laimėjimo. Nesvaigau ir nesidžiaugiau, o tiesiog priėmiau tą mintį kaip faktą. Netgi nuėjau pasimatuoti auskarus, kuriuos žadėjau pirkti už laimėtus pinigus. Kol vyko loterija, buvau užsiėmusi kitais reikalais, bet kai paskelbė mano numerį, tiesiog supratau, kad įvyko tai kas ir turėjo įvykti." (Vija)

Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 07, 14:46)
patiko paprasta mintis:

mazi norai - tarsi paprastos programos, todel pildosi greitai,

o rimti norai ir svajones - kaip sudetingos programos, kurios laukia kol susiklostys tam tikros salygos, todel reikia kantriai laukti.

Siurpuliukai aplanko kasdien,net dabar rasant ax.gif Atsisiunciau i savo Kindle knyga Lorna Byrne 'A messageof hope from the angels'rasau originalo kalba, kad nesuklaidinti, jei vertimas lietuviu kalba verstoje knygoje butu kitoks. As ne lt jau daug metu, skaityti be proto megstu, o siustis tadabramgiai kainuodavo, tai pradejau angliskai ir jau lt nebesinori, ypac jei autoriaus originalo kalba yra anglu, graziau mintys isdestytos..... visai atsitiktinai radau ant zemes pazistamos name, pasirodo ji ten seniai guli, o man uzkliuvo tik pries dvi dienas ax.gif ir paemus ir atsivertus viduri knygos taip man reikalingos, artimos mintys....kad gryzau nami ir nusipirkau 4u.gif Tik siandien pradejau skaityti...
Del noru...dideliu...laiko turim visa gyvenima ar ne taip mirksiukas.gif
Sianakt sapnavau, kad uz ex su nauja issiskyre, atsimenu is viso sapno jausma kad issiskyre ir laiko tarpa 2 savaites, o ka reiskia neturiu supratimo, gal kas ivyks mano gyvenime po 2 sav ar kas g.gif tik viena zinau,jog nenoriu kad jie issikirtu, dar ne dabar, neturiu nei noro nei sveikatos nes zinau, kad braizytusi apie duris, viskas ratu, ratu.... zodziu mastau posityviai, gal loterijoje laimesiu ir uz dvieju savaiciu esiu pirkti savo svajoniu automobili wub.gif arba gausiu gerai mokama patinkanti darba arba.....arba..... iki begalybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 07, 16:36)
" Aš tikiu, kad mintys materializuojasi. Jau teko tai pačiai išbandyti. Kai atsiranda mintys iš proto ir širdies, tada jas užsirašau ant popieriuko ir kartoju kiek tik turiu laiko. Kartojant visada atsiranda nauju minčių to noro igyvendinimui, nes kartojimas paremtas vaizduote, todel tas popieriukas būna perrašomas n kartų, taip sakant tobulinamas. Noro išsipildymui visus kartus užtekdavo trijų savaičių.

Panašu, kad supratau, kur čia šuo pakastas.

Tokiu būdu bandoma treniruoti vaizduotę.

Ne visi žmonės iš prigimties gauna vienodą vaizduotę. Todėl ir gaunasi čia nesusikalbėjimas. Nes vienas apie ratus, o kitas apie batus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elysa: 07 vasario 2013 - 23:06
taip, vaizduotė tikrailabai visų skirtinga, o man šiuo metu priklauso nuo dienų smile.gif kartais liejasi laisvai,kartais lyg blokas uždėtas..
Atsakyti
7 PAGRINDINIAI VISATOS DĖSNIAI

Visatoje, atrodo tokiame chaotiškame pasaulyje, egzistuoja savi įstatymai, sava tvarka. Šita tvarka, mūsų akimis, yra vos vos įžiūrima. Bet šiaip ar taip ji YRA ir daro didelę įtaką viskam kas yra šiame pasaulyje. Čia mes pabandysime išnagrinėti septynis Visatos dėsnius- pagrindinius Visatos dėsnius. Kai kuriuos jūs jau žinote, esate girdėję, arba susipažinę. Kaip pavyzdžiui, traukos dėsnis, kuris yra tik vibracijos ir reliatyvumo dėsnio dalis. Kiekvienas iš šių dėsnių yra savaip reikalingas ir svarbus. Jie veikia visada ir visur, nepriklausomai ar mes juos žinome ar ne.

Jūs galite šiuos dėsnius panaudoti, kad pritrauktumėte į savo gyvenimą turtus, sveikatą, nuostabius santykius. Prasiskverbkite visa savo esybe į šiuos dėsnius ir pradėkite veikti tik naudodamiesi jais, tokiu būdu jūs priartėsite prie pačio didžiausio pasisekimo jūsų gyvenime – prie pilnatvės jausmo, prie Visatos, prie Dievo.

1. Traukos ir vibracijos dėsnis.

Viskas Visatoje juda ir niekas nėra Ramybės būsenoje. Mes plaukiojame judančioje jūroje. Čia ir slypi didžiausia gyvenimo paslaptis. Jūs visada kažkur judate ir viskas aplink jus juda. Jūs judate link kažko ir kažkas juda link jūsų. Tai yra virpesiai ir trauka. To pačio dažnumo virpesys rezonuoja su tokiu pačiu dažniu, tokiu būdu energija pritraukia tokią pačią energiją. Viskas yra energija, taip pat ir jūsų mintys. Jūsų mintys yra virpesiai, kuriuos jūs pasiunčiate į Visatą. Kuomet jūs susikaupiate, jūsų virpesiai tampa stipresni ir dažnesni. Jūsų mintys – kosminių bangų energijos, kurios prasiskverbia į Laiką ir Erdvę. Tokiu būdu, koncentracija į kažkokią mintį ar idėją iššaukia panašius virpesius.

Kaip tai panaudoti: galvokite apie tai ko jūs norite, o ne apie tai ko jūs nenorite. Jei jūs jaučiatės nesmagiai, įsiklausykite apie ką jūs galvojate ir pagalvokite apie ką nors gero ir linksmo.

2. Virsmo dėsnis.

Šis dėsnis sako, kad energija pereina iš vieno būvio į kitą. Viskas juda, viskas keičiasi. Visata yra besikeičiančių energijų virsmų šokyje. Niekas nestovi vietoje, net jei jums atrodo, kad jūs nesikeičiate, viskas aplink jus keičiasi. Kadangi jūsų mintys yra kūrybinės ( jūs jas kuriate), tokiu būdu jos gali virsti fizinėmis. Kuo dažniau jūs apie ką nors galvojate ir norite, tuo daugiau kūrybinių minčių jūs sunaudojate, tuo didesnė tikimybė, kad jos materializuosis. Visata prisitaiko prie jūsų minčių.

Kaip tai panaudoti: sukaupkite savo energiją ir pastangas, visas mintis ir įtaką, kad pritrauktumėte tai ko norite ir neabejotinai jūsų norai materializuosis.

3. Ritmo dėsnis.

Ritmo dėsnis sako, kad viskas turi savo ciklą. Viskas juda į vieną pusę ir atgal, įteka ir išteka, svyruoja pirmyn ir atgal, yra potvynis ir atoslūgis. Naktį keičia diena, pats gyvenimas save atnaujina. Pas visus yra geras laikas ir blogas, niekas nelieka toks koks buvo. Pasikeitimai yra pastovūs. Žinojimas, kad „viskas praeina“ yra didi išmintis. Šis dėsnis reguliuoja planetų judėjimą orbitomis, o taip pat pasireiškia augalijos ir mineralų karalystėse. Vyrai ir moterys šio dėsnio veikimą gali matyti kaip savo psichinės, fizinės ir emocinės būklės pasireiškimuose. Ritmo dėsnis yra universalus.

Kaip tai panaudoti: kuomet jūs pajaučiate savo emocinės būklės ir fizinių jėgų kritimą, kada viskas griūna ir jums visai nesiseka, žinokite, kad viskas greitai pasikeis į gerą pusę. Galvokite apie tai ir viskas pasikeis.

4. Priežasties ir pasekmės dėsnis.

Šis dėsnis sako, kad kiekviena priežastis turi savo pasekmę ir kad kiekviena pasekmė turi savo priežastį. Atsitiktinumų nebūna ir Visatoje tokio supratimo iš viso nėra. Viskas vyksta pagal dėsnius ir niekas negali jų išvengti. Kiekvienas mūsų veiksmas turi priežastį ir pasekmę ir taip iki begalybės- tokiu būdu susidaro begalinė priežasčių ir pasekmių grandinė. Šį dėsnį galima pavadinti pačiu svarbiausiu: Dėsnių Dėsniu. Kiekvienas iš mūsų esame susidomėję tik rezultatu. Mūsų fizinė sveikata, santykiai, pagarba, finansinis pelnas – visa tai gali būti tiek priežastimi, tiek pasekme. Reikia visą savo dėmesį sukaupti į priežastis, tuomet pasekmė greitai ateis. Būkite dėmesingi apie ką jūs galvojate. Taip dirba šis dėsnis.

Kaip tai panaudoti: pastoviai galvokite ir veikite vadovaudamiesi ko jūs norite. Viską ką jūs pasiunčiate į Visatą, sugrįžta. Kiekvienam žmogui sakykite tik gražius žodžius ir elkitės su visais pagarbiai ir visa tai jums sugrįš. Niekada nesijaudinkite dėl to, ką jūs ruošiatės gauti, koks bus rezultatas, paprasčiausiai susikaupkite tam ką jūs galite duoti.

5. Reliatyvumo dėsnis.

Šis dėsnis sako, kad viskas reliatyvu. Nėra nei blogio, nei gėrio. Neegzistuoja nei mažo, nei didelio, niekas nejuda nei greitai, nei lėtai. Viskas atsiranda tik lyginant du dalykus vieną su kitu. Palyginimas atsiranda tik tuomet, kada žmogus visa tai bando su kuo nors palyginti. Gamtą, vertybes arba kokybę galima išmatuoti tik palyginus su kitu objektu. Tuo pačiu norisi pažymėti, kad visi dėsniai yra vienas su kitu surišti ir vienas kitą papildo. Visi dėsniai turi būti tarpusavyje surišti, kitaip sakant, jie turi būti harmoningi ir gyventi vienas su kitu sutarime ir atitikime. Šito dėsnio supratimas jums leidžia suprasti daugumą gamtos paslapčių, kurie atrodo nesuprantami. Visuomet kada jūs panaudojate šį dėsnį jūs visada laimite. Pakanka tik suprasti, kad yra tokių žmonių kurie kai ką daro už jus geriau ir jūs darote kai ką geriau nei kiti žmonės.

Kaip tai panaudoti: kuo dažniau praktikuokite šį dėsnį įvairiose savo gyvenimo situacijose, kas yra kas, kas yra blogesnėje situacijoje nei jūs, tokiu būdu jūs save geriau pažinsite. Panaudokite šį dėsnį tam, kad pakeltumėte savo vertę, žinoma, jei tam yra reikalas.

6. Poliariškumo dėsnis.

Visa Visata yra poliariška ir viskas kas joje yra turi savo poliariškumą. Nėra vidinės dalies, be išorinės. Nėra šalčio be šilumos, šviesos be tamsos. Kur yra viršus, ten yra apačia. Visada yra kairė pusė ir dešinė, galas ir priekis. Jei yra gėris, yra ir blogis. Poliariškumo dėsnis sako ne tik apie, kad viskas turi savo kitą pusę, priešingybę, bet jis kalba ir apie lygiateisiškumą. Jei nuo grindų iki lubų yra 3 metrai, tai ir nuo lubų iki grindų yra 3 metrai. Jei nuo Kauno iki Vilniaus yra 100 kilometrų, tai ir nuo Vilniaus iki Kauno yra 100 kilometrų. Ir kitaip net negali būti. Jei jūsų gyvenime įvyksta kas nors blogo, tuomet tame yra ir gėrio.

Kaip tai panaudoti: visuomet ieškokite tik gėrio žmonėse ir bet kokiose situacijose. Jei tai rasite žmoguje, pasakykite jam komplimentą, o pozityvus mąstymas jūsų prote leis jums pasijusti daug geriau. Apie ką jūs galvojate, visa tai jūs padauginate savo gyvenime.

7. Lyties dėsnis.

Lyties dėsnis pasireiškia visuose daiktuose, kaip vyriškuose, taip ir moteriškuose. Būtent šis dėsnis reguliuoja tai kas yra sukurta. Žodis „kūrinys“ labai dažnai panaudojamas neteisingai, todėl, kad niekas nėra sukuriamas. Visi nauji dalykai yra tik kažko tai pamaina, pamaina į kažką tai. Be dualizmo principo, vyriško ir moteriško prado, negali būti net kalbos apie potencialų skirtumus, judėjimą, regeneraciją. Šis dėsnis parodo, kad viskas gamtoje turi vyrišką ir moterišką pradžią. Jie abu yra reikalingi , kad viskas gyvuotų. Taip pat, šis dėsnis sako, kad visos mintys, kaip sėklos ( mintys – dvasinės sėklos), prieš pasirodant, turi savo inkubacinį laikotarpį. Kitaip sakant, po tikslo pasirinkimo arba po vaizdo susikūrimo galvoje, turi praeiti tam tikras laiko tarpas, kol tas vaizdas materializuosis.

Kaip tai panaudoti: visuomet likite susikaupę ir žinokite, kad jūsų visi tikslai taps realybe savu laiku. Žinokite, kad taip bus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įmetu nuorodą, įdomu buvo perskaityti per pietų pertraukėlę smile.gif

http://anomalija.lt/...s-ar-sutapimai/

Mokslininkų pasakojimai apie mokslinius atradimus (paprastai padarytus „praregėjimo” minutę) taip pat liudija apie tokio „praregėjimo” ir „pakitusios sąmonės būsenos” glaudų ryšį.

Būtent tokį netikėtą kelią į tiesą, apeinant loginius samprotavimus, turėjo galvoje vokiečių filosofas, matematikas ir fizikas G. V. Leibnicas (1646—1716) sakydamas, kad intuicija yra „pats tobuliausias žinojimas”.

Vokiečių filosofas F. Šelingas (1775—1854) pripažino, kad dauguma jo mokslinių atradimų buvo padaryti intuityviai ir tik po to pagrįsti moksliniais argumentais.

„Mokslo atradimai, — rašė A. Einšteinas, — padaromi anaiptol ne loginiu būdu; loginę formą jie įgauna vėliau, juos aiškinant. Atradimas, net labai mažas, — visada yra praregėjimas. Jis „ateina” iš šalies ir netikėtai, tarsi kažkas jį būtų pakuždėjęs”.

Savo aukštesnio proto praregėjimo minutę Albertui Einšteinui pavyko žvilgtelėti (bet nesuvokti iki galo, neįsiterpti ir nepajungti sau) į laiko ir erdvės santykius.

„Atradimo atėjimą iš šalies” puikiai apibūdina prancūzų matematikas, fizikas ir filosofas A. Puankarė (1854—1912). Kartą, grįždamas iš ekskursijos, jis lipo į autobusą. „Tą akimirką, — rašė mokslininkas, — kai pastačiau koją ant autobuso laiptelio, man dingtelėjo idėja. Prieš tai aš visiškai neprisiminiau šios problemos”. Kitą kartą problemos sprendimas be jokio vargo pasidarė aiškus jam einant gatve.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 08 vasario 2013 - 14:11
na,kai randu ką įkvepiančio negaliu susilaikyti nepasidalinusi.. 4u.gif
įkvepianti istorija, nes man asmeniškai labiausiai ir patinka ne teorija o pavyzdžiai blush2.gif

http://thetd4you.blo...nciu-galia.html

Tu gali "išvyti" iš savo kūno bet kokią ligą (galvodamas kad esi visiškai sveikas), gali sulaukti finansinės sėkmės (galvodamas kad turi daug pinigų), turėti svajonių vaikiną/ar merginą (tiesiog susikurk galvoje arba aprašyk jo/s išvaizdą, charakterį, būdo ypatybes ir pan.), gali pasiekti BET KOKĮ TIKSLĄ (!!), tiesiog GALVODAMAS.
P.S Nepamiršk galvoti ESAMUOJU laiku!

Pristatau sėkmės istoriją, kad patikėtumėt kad minčių galia egzistuoja.
"Ne kartą yra buvę liūdnų minučių, kai atrodo, kad viskas baigta, nebeištversiu. Ne kartą užduodavau sau klausimą „kodėl?“. Atrodo galiu pasinerti į liūdesio liūną ir kankinti save beprasmiškais klausimais… Kartais pagalvoju, kaip visa tai ištvėriau? Žinau tik viena - organizmas diktuoja man taisykles, o aš jo klausau irdarau, ką jis liepia.

Į mano rankas pateko knyga „Paslaptis. The Seckret“. Ten aiškinama, kaip „naudotis“ Paslaptim, kokią didelę galią mūsų gyvenime duoda mintys. Skaitau ir atrodo visa tai vyko su manimi. Nežinau, kokios nematomos galios man padėjo nepasinerti į liūdesį, bet perskaičius šią knygą supratau, kad einu teisingu keliu. Mintimis perbėgau per ligos metus. Susidaro toks įspūdis, kad aš buvau užsidėjusi rožinius akinius ir buvau visada užtikrinta, kad pasveiksiu, kad viskas bus gerai (p.s.,mano diagnozė- III stad. rabdomiosarkoma). Atsimenu kovo mėnesį, praleistą reanimacijoj. Prie manęs buvo prijungta begalybė vaistų lašelinių, o mano venomis tekėjo chemija ir reanimatologė mamai pasakė, kad iš tokios būklės paprastai vaikai neišsikapsto. Aš viena, leisgyvė gulėjau palatoje ir neturėjau jėgų net pratarti žodžio, stebėjau aplinką. Nors viskas tuo metu atrodė, kaip sapnas, aš viską supratau. Mačiau, kaip mama verkia ir žiūri pro palatos langą. Ji kenčia ir nepasiduoda. Ji vis tiek tiki, kad aš išeisiu iš reanimacijos. Negana to, reanimacijos sesutės irgi nebuvo labai draugiškos… Bet visa tai atrodė taip laikina, visada, kai matydavau mamą verkiančią, mintyse nesuprasdavau, kodėl ji taip pergyvena, juk viskas bus gerai? Aš tik per tas kelias dienas išsimiegosiu ir pailsėsiu nuo triukšmingų palatos gyventojų, ir neužilgo grįšiu į skyrių, galvodavau.smile.gif Niekada nekankindavau save blogom mintim, tiesiog, jom nebuvo vietos mano galvoje. Žinojau, kad man yra blogai, žinojau, kad sergu vėžiu, bet visa tai atrodė visai nebaisu ir įveikiama, kad su šia mintim esu iki šiol.
Prisimenu, kad prieš didelius kritimus, sapnuodavau košmariškus sapnus. Atsibudusi jausdavausi nejaukiai, tad mintyse perkurdavau sapno pabaigą į gerą.Ir tik dabar, perskaičiuos šią knygą, supratau, kad mintimis piešiau savo ateitį. Pati to nesuprasdama, kūriau savo ateitį.
Dabar aš rašau čia, į savo dienoraštį ir esu laiminga. Laiminga, nes visada slapčia troškau pasidalinti savo mintimis su kitais. Dabar turiu rezultatą , nes visą tai sukūriau pati – savo mintimis. Visa tai, kas su manimi dabar vyksta, yra mano minčių rezultatas. Juk „kaip viršuje, taip ir apačioje. Kaip viduje, taip ir išorėje“. Ir visada prieš užmingant, aš kartoju „aš pasveiksiu, aš pasveiksiu, aš noriu pasveikti…“ Paprašydama sveikatos, siunčiu dažnį į visatą, o kai jis išsiųstas, aš žinau, kad gavau to, ko norėjau ir padėkoju už galimybę gydytis ir sveikti.Visa tai suteikia labai daug džiaugsmo ir stiprybės. Ši knyga tik pastiprino mano tikėjimą, kad aš pasveiksiu, o apie ligos sugrįžimą net negalvoju…"
Taigi, VISKAS yra įmanoma. Yra parašyta daug knygų šia tema, tad radę - nepraleiskit progų paskaityti. Tai pat yra ir filmų. Vienas iš jų vadinasi "The secret".
Iš savo patirties galiu pasakyti kad tai veikia. Stengiausi jums viską aprašyti kuo aiškiau, labai tikiuosi kad straipsnis patiko ir jį supratot.
Neringa
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 08, 10:55)
taip, vaizduotė tikrailabai visų skirtinga, o man šiuo metu priklauso nuo dienų smile.gif kartais liejasi laisvai,kartais lyg blokas uždėtas..

Kaip keista... smile.gif Kartais gali skaityti savaitėmis ir nieko nesuprasti, kartais iš vienos pastraipos suvoki visą esmę smile.gif
Ir taip yra ne tik čia. Tai nėra retas dalykas žmogaus gyvenime, sakyčiau, net visada periodiškai pasikartojantis.

Ir nieko nenatūralaus aš tame nematau. Natūralūs gamtos procesai. Pradedant kalio-natrio balansu ląstelėje, baigiant (bet baigiant čia visai netinka) žmogaus protu ir smegenine. Elementarus lūžio taškas.

Realiai tai yra žmogui vos ne kasdienybė. Tik kinta sritys, klausimai, klausimų sudėtingumas ar smulkmeniškumas. Jei į visa tai pažiūrėsime kaip į vienį - ir gaunasi vos ne kasdienybė. Jei kiekvieną dalyką traktuosime kaip atskirą reiškinį - bus retenybė.

Na, o jei pavadinsime tą patį praregėjimu - skambės didingai, mistiškai ar dar kaip tik nori... pačių pačiausiai smile.gif
Iš to jau gali ir legendos kilti. Ir kyla. Bet tai vėl gi natūralu. Žmogaus esybė visada trokšta kažko virškasdieniško, spalvingesnio, įdomesnio. Kitaip žmogus gal šiandien tebūtų kokiu šliužu... sad.gif ( smile.gif )

Progreso variklis, kitaip sakant smile.gif

Juk šiandien mes esame kitokie, nei buvome vakar, rytoj būsime kitokie, nei esame šiandien... O visa žmonija visada buvo ir bus sudaryta iš tokių, kaip mes.
Atsakyti
taip, Elysa,progresas smile.gif

O ką jūs manote apie vizijas? netikėtai išlrendančias,nemiegant. Kai suvoki,kad tai nei praeitis, nei dabartis,negi tai ateities blyksniai?
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 09, 13:32)
taip, Elysa,progresas smile.gif

O ką jūs manote apie vizijas? netikėtai išlrendančias,nemiegant. Kai suvoki,kad tai nei praeitis, nei dabartis,negi tai ateities blyksniai?

Aš jau esu minėjusi, kad pamačiau savo avarijos viziją. Gerai tik tiek, kad aš mačiau pati dūžį ir žinojau, kad jis mano mašinoje. Mačiau mašinos spalvą. Daugiau nemačiau nieko, tik patį smūgį, dūžį. Tai įvyko kelis kartus ir pradėjau matyti kažkur prieš mėnesį ar 3 savaites prieš įvykį. Netikėjau tuo, vijau šalin ir sakiau, kad nesąmonė, tai negali būti mums, vyras gerai vairuoja ir pan. Bet tai įvyko ir taip netikėtai, nepriklausė nuo vyro vairavimo. Aš nemačiau nieko, nes tuo metu aš žiūrėjau sau po kojomis, į mašinos grindis, nes norėjau persirišti batą. Ir aš sėdėjau gale, nes prisėdau prie vaiko, ko paprastai nedarau. Vyras vienas priekyje vairavo. Tai aš nemačiau nei fūros, nei nepajaučiau pagalvių plyšimo. Grynai kaip vizijoje, pajaučiau tik patį smūgį. O vyras vairuoja gerai, šaunuolis, angelas mūsų. Visi likom be įbrėžimų, net jis, nors trenkėsi į jo šoną sad.gif Jis taip pasuko mašiną, kad mums nieko nebūtų gale.

Jau nekalbu apie savo mamos vizijas, ji ne kartą visko gyvenime matė. Manau aš tai turiu kaip paveldėjimą iš jos. Esu ir menkesnių vizijų mačiusi, kurios neprilygsta avarijai.
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 09, 14:32)

Pirmiasia turi būti aiškiai apibrėžtas žodis vizija. Ne apibrėžimu, kurį rastume pagūglinus. O mes turėtume jį vienodai suprasti.

Jei tai bus susiję su kokiu nors vaidenimusi, aš tada PAS, nes man niekas niekada nesivaideno. Atitinkamai aš nesu pajėgi apie tai diskutuoti.

Jei tai susiję su vaizduote - tada kita kalba.
Atsakyti
malram, Tu (Jūs)- nuostabi! smile.gif thumbup.gif didis.gif

Kaip sveikata, savijauta šiuo metu?
Atsakyti