Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(dinazaure @ 2013 02 06, 16:14)
Verciau pavizualizuokit ka nors del saves. Bet ne masina ar kokius puodus.. Meginkit isivaizduot save toj busenoj, kai esate laisva, idomi ir ypatinga ne del kazkokiu vyru, kad tik jie griztu ir atkreiptu i jus demesi. Gyvenat ne del ju, del saves, kad realizuot save visose srityse. Pajausite pilnatve, dziaugsma del kiekvienos pragyventos akimirkos, svytesit is vidaus - atsiras ir vyru eilute smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikra tiesa, tik ne visi tai supranta, o kas supranta, ne visiems pavyksta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 02 06, 16:14)
Nu va jau dudos temoje smile.gif
Idomu, kad jus po skaudaus issiskyrimo vel galvojat norus apie kazkoki nuostabu vyra ir t.t. Vel tas pats greblys.Tuo  ateiti ir savo laime siejate su vyrais, t.y. su isoriniais dalykais. vat jeigu bus toks ir anoks pagal jusu aprasyma ir ideala, tai jau tada.... smile.gif
Verciau pavizualizuokit ka nors del saves. Bet ne masina ar kokius puodus.. Meginkit isivaizduot save toj busenoj, kai esate laisva, idomi ir ypatinga ne del kazkokiu vyru, kad tik jie griztu ir atkreiptu i jus demesi. Gyvenat ne del ju, del saves, kad realizuot save visose srityse. Pajausite pilnatve, dziaugsma del kiekvienos pragyventos akimirkos, svytesit is vidaus - atsiras ir vyru eilute smile.gif  4u.gif

as negalvoju ir nesvajoju apie jokius vyrus...as noriu islipti is depresijos ir blogu minciu kad galbut kazka dariau netaip...vyru mano vizijose apskritai nera doh.gif noriu ramybes,noriu darnos...su pacia savimi..
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2013 02 06, 20:35)
as negalvoju ir nesvajoju apie jokius vyrus...as noriu islipti is depresijos ir blogu minciu kad galbut kazka dariau netaip...vyru mano vizijose apskritai nera doh.gif  noriu ramybes,noriu darnos...su pacia savimi..

O del ko tada depresija? Del buvusio vyro? Cia vel griztam prie tos pradzios. Tiek to smile.gif Tai ir issiaiskink kas tos blogos mintys, del ko ir ko reikia , kad ta darna butu.
Griebk po viena atveji ir dirbk 4u.gif Kartais buna ir taip..apgaudinejam save nesamoningai.
Atsakyti
Vienas daykas nenugincyjamas - nieko gero jei yra noras susigrazinti, niekada nelipkit i ta pacia upe du kartus 4u.gif
Aciu Malram, grazus sakinukas, kartosiu, nors jau ir taip visa optimiste, viskas grazu, viskas tik geriau ir geriau, o pas ex net minties nera ir nebuvo nuo pat issiskyrimo sugryzti, net jei paskutinis vyras zemeje bigsmile.gif
Siandien juokingas dalykas buvo, vakar budama vonioje pagalvojau, kad skystas muilas dove, tinka mano sausai odai, reiks paziureti, kai bus puse kainos ir duso zele Dove kompanijos nusipirkti,na ir uzbegau i parduotuve kreveciu ir tik bac palei nosi Dove puse kainos biggrin.gif maziukas,bet vis noriukas 4u.gif
Dar pasimeciau skaitydama temuke, tai reikia nora vis pajudinti galvoje, ar uzrasei ir padejai g.gif
Ar normalu, kad galvodama apie ateiti, siurpuliukai begioja per kuna, ir toks geras jausmas uzplusta,o ir sypsena prilipusi paskutiniu metu prie veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2013 02 06, 20:24)
Ar normalu, kad galvodama apie ateiti, siurpuliukai begioja per kuna, ir toks geras jausmas uzplusta,o ir sypsena prilipusi paskutiniu metu prie veido  biggrin.gif

Labai normalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2013 02 06, 19:24)

Ar normalu, kad galvodama apie ateiti, siurpuliukai begioja per kuna, ir toks geras jausmas uzplusta,o ir sypsena prilipusi paskutiniu metu prie veido  biggrin.gif

Siurpuliukai yra energines sroves, kuriu paprastai nejauciam. Tai rodo, kad tuo momentu esi darnoje ir kad, tas noras apie kuri galvoji pasitarnaus tavo gerovei.
Etalonine zmogaus busena yra panasu i tai ka tu apibudinai. Tokioje busenoje padideja zmogaus galimybes ir norai zymiai greiciau realizuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 02 06, 19:47)
O del ko tada depresija? Del buvusio vyro? Cia vel griztam prie tos pradzios. Tiek to smile.gif Tai ir issiaiskink kas tos blogos mintys, del ko ir ko reikia , kad ta darna butu.
Griebk po viena atveji ir dirbk  4u.gif Kartais buna ir taip..apgaudinejam save nesamoningai.

depresija del to,kad gyvenimas pabiro sipuliais...man ne 16 ir ne 20...prie ko cia tas vyras vis kisamas?
kad butu darna ir ramybe neuztenka tik panoreti ar spragteleti pirstais.reikia laiko.
Atsakyti
suvokiu ,kad turiu gyventi del saves,sau..bet dar nemoku,nes vis gyvenau del vaiku del vyro..save pamirsdama..mokausi gyventi naujai...

user posted image
Atsakyti
čia į temą dėl praeities paleidimo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mūsų gyvenimai nėra tik mūsų vienų, mes gyvename visuomenėje, esam susiję su aplinka, su kitais žmonėmis. Vieni esame labiau individai, savarankiški, kiti socialai, jiems reikia žmonių aplink. Ar tai vyars, ar draugai, ar vaikai, giminė. Negali visų vilkt ant vieno kurpalio.

Aišku tik viena,niekas už mus nieko nepadarys, nenugyvens mūsų gyvenimų. Tik mes patys galime siekti kažko, savęs tobulėjimo
ir geresnio gyvenimo, savo ramybės sieloje ir pan.

O tie virpuliukai yra labai gera,kuo daugiau gerų emocijų pas mus,tuo viskas tik geriau. Negalima pasiduoti masėms,j ų nuotaikai ir nuomonei. Aš jau jaučiu, kaip aš atsiriboju, kaip šalinuosi neigiamos informacijos, vengiu skeptikų, "prognozių" ir visų panašių dalykų.. NES AŠ ŽINAU, KAD MANO GYVENIME BUS TIK TEIGIAMI DALYKAI, ir tegu nors apsikakoja kiti, kurie taip nemano smile.gif smile.gif smile.gif

Virpuliukus ir aš kartais jaučiu,bet nesuvokiu dar iki galo,kodėl ne nuolat..ar tai priklauso nuo fizinės būsenos, nuo nuotaikos ar ko..
Atsakyti
kelios nuorodos ta pačia tema

http://www.banga.lt/...de710bb76c78879

http://anastasija.lt...c.php?f=1&t=104
Atsakyti
patiko paprasta mintis:

mazi norai - tarsi paprastos programos, todel pildosi greitai,

o rimti norai ir svajones - kaip sudetingos programos, kurios laukia kol susiklostys tam tikros salygos, todel reikia kantriai laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 07 vasario 2013 - 13:55