QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 16:55)
Jums neatrodo , kad kitos nesutinka su jūsų nuomone ir joms malonu kai per
pasimatymus jas vaišina ir neleidžia tampyti sunkių nešulių , nes nuo tampymo gadinasi gimda , inkstai , rankų raumenys , nugara...
Nu jei cia man, tai ir man malonu, kai mane vaisina ir nebutinai per pasimatymus ir t.t. , tik ne visiems leidziu save vaisinti

Tik su toliau kyla klausimas, kokie tie nesuliai pas dabartines moteris gyevnancias su tiek patogumu? kai i paruotuve vaziuoji su masina, privaziuoji su vezimeliu, maximum ka reikia tases namo parnesti, tai nebutina tempti visu is kart

Bet aisku, jei tik yra salia vyru, jie turetu stengtis padeti moteriai, nesvarbu savai nesavai-tai mandagumo dalykas. Nors siaip nuo tokiu svoriu tikrai niekas nesigadina, nebent moteris ligone , su stuburo isvarzom ir t.t. tai nei savo vaiko nevalios pakelti, kai metuku jau sveria apie 10 kg , tai jau sveikata taisyti reikia, gal pasportuoti?

.
Visada esu uz tokia pagalba, kai kazkas kazkam padeda kazka panesti, atidaryti duris, ir t.t.
Jei nera vyru salia padesiu as kitai moteriai, ypac su vaikais ar senukui ir prie ko cia lygios teises? cia zmogiskumas elementarus.