Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 08, 17:42)
Tiesiog siai personai atrodo, kad vyras nenori moketi, nori,kad moketumete Jus.O jo pinigai saugiai guli saskaitoje, ir paskirti jo reikmems. Zodziu,slapta taupo biggrin.gif

Kas kam atrodo, man giliai po vyrisku lytiniu organu (savo neturiu, tai tenka skolintis).
Man gerai? Labai.
Vaikams gerao? Naaaa... Salyginai taip, vaiku suvokimu.
Mums gerai? Afygienai.
O kiti krypti kur eiti zino, pirstu nerodysiu.

Atsiprasau, tingiu siandiena vynioti zodzius i vata.

Atvirumo delei: pirmas mano ir vyro pasimatymas (oficialus) vyko degalineje, vyro "chuligankeje" laidus vedziojoje ir perdejinejom is mano"laso" cokolines kolonkes.
So f...ing what?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 08 sausio 2013 - 20:03
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 20:17)
Pas tokius žmones kitokių tikslų ir nėra  biggrin.gif

Dirba tos moterys zinokit, kad maisto galetu vyrams nupirkti biggrin.gif Pradzioj buvo smagu,dabar tamstos bukumui jau ne apibudinimo nerandu. O bet taciau
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 18:54)
Už...sa laukti , kol vyras kortele sumokės ? Labai išmintinga ir nesvarbu ,kad vyras viešai pažeminamas dėl jūsų kantrybės neturėjimo . lotuliukas.gif
Be to kortele susimokėti daug greičiau galima , negu grynais krapštytis prie kasos .

Kas, kas pazemintas? Kokios dar visuomenes akyse? A cia tu esi ta visuomene, tada nematau cia didelio nuostolio, nei vyro orumui, nei tokiai visuomenei kaip tu, kuri neturi savo gyvenimo, todel prisiknisa prie visu, kurie gyvena ne taip kaip tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 08, 18:09)
Gyvenau viena su vaikais 7 metus, ir maisus tampiau, nes tuomet masinos neturejau, ir baldus stumdziau, nieks nepagedo, viskas funkcionuoja. biggrin.gif
Dabar netampau, aisku, bet jei reiktu- nemirciau..

Juokas juokais, bet gali gimda nusileisti ypač su amžiumi kai raiščiai susilpnėja. Žinau ne vieną tokį atvejį, ir tai dėl sunkumų tampymo. Ne veltui yra nuo seno tradicija vyrui sunkius daiktus panešti, nes mums deja tai yra nesveika. Aš ir esu visokio bieso tampius ir stumdžius, nes tiesiog nebuvo jokios pagalbos. Kai reikia ir nėra kas padeda aišku darai viską pati,. bet stengiuosi jei tik yra galimybė pasinaudoti vyrų pagalba. Nesinori gulti ant operacinio stalo išsioperuoti nusmukusį mėsos gabalą vien dėl to, kad sukyla ambicijos.
Atsakyti
O prie ko cia lyciu fiziologija ir lygios teises? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 08, 23:56)
O prie ko cia lyciu fiziologija ir lygios teises?  g.gif

Ar neaišku ?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 23:08)
Ar neaišku ?

Ne, nes lygiu teisiu koncepcija su tuo nesusijusi.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 08, 23:56)
O prie ko cia lyciu fiziologija ir lygios teises?  g.gif

Šiaip tai nemažai ką lemia ir fiziologija, bet nesiplėsiu. Atsakiau į Onomotopėjos postą, kad tampyti sunkius daiktus nėra gerai fiziologine prasme moteriai. Pati tą neseniai iš kelių senolių sužinojau. Čia iš tos temos- tarybinės moterys, kurios su vyrais ir bulvių maišus tampydavo ir dar beleką, o paskui sako "atsisėdu ir jau kažko ten daug pas mane..."nuėjau pas gydytoją tai ir pasakė- nuo sunkumų tampymo laisvėja raiščiai, senstant nebeišlaiko svorio ir gimda nusileidžia. Juk mūsų dabartinis gyvenimas yra investicija į ateitį. Nėra ko save apvaginėti avansu.
Tai gal daugiau etikos klausimas, bet pati esu ne kartą girdėjus pasakymų- stokis ir padėk pastumti. Tai gal tai daugiau nesugebėjimas skirti sąvokų, ar jų pritaikymas sau..nesvarbu tie išvedžiojimai. Svarbu tausoti save, nes niekas kitas to už mus nepadarys.
Atsakyti
O kur parasyta, kad jei yra lygios teises, privalu tampyti sunkumus? Jus visos kazka painiojate.

Lygios teises numato, kad zmogus savo nuoziura disponuoja savimi, savo kunu, galimybem, turi pasirinkimo laisve, jo neriboja lytis. Todel, jei moteris nori nesti sunkumus, dirbti sachtoje, tapti laivo kapitone, lakune, lenktyninke ir t.t. niekas neturi teises jai uzdrausti to siekti, vien todel kad ji moteris.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 00:21)
O kur parasyta, kad jei yra lygios teises, privalu tampyti sunkumus? Jus visos kazka painiojate.

Lygios teises numato, kad zmogus savo nuoziura disponuoja savimi, savo kunu, galimybem, turi pasirinkimo laisve, jo neriboja lytis. Todel, jei moteris nori nesti sunkumus, dirbti sachtoje, tapti laivo kapitone, lakune, lenktyninke ir t.t. niekas neturi teises jai uzdrausti to siekti, vien todel kad ji moteris.

Darbas šachtoje nėra labai sunkus fizinis darbas . Sunkumus šiais laikais manau mažai kas nešioja .
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 00:21)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif TAIP!! Bet..painiojame ne mes, labai dažnai tą "painioja" vyrai, ir dar dažniau, kai pastoviai tau bubinama lygios teisės lygios teisės kurios atseit reiškia ir tai, kad vos ne visus fizinius darbus pati turi darytis, gali susisukti smegenys. Čia tas pats, jei tarkim ilgą laiką aplinkiniai kartos "tu ryža tu ryža" nors iš tikrųjų juodaplaukė, ilgainiui imsi pati matyti raudoną atspalvį plaukuose.
Deja kažkodėl ta sąvoka nėra iki galo išaiškinta ir apibrėžta kad ir per media priemones, nes kartais pastebiu, kad tas tikrai daugeliui nepamaišytų.
Atsakyti
o as neapsisprendziu,ar man patinka tos lygios teises. Is vienos puses gerai,gali realizuotis jei nori, dirbti. Is kitos puses vistiek kazkur pasamonej gludi noras,kad mamutas butu sumedziotas tik vyro, o paciai sedet,ugnele kurent,mamuta troskint. Tai as dar galvosiu:)
Atsakyti